Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова на крајот ќе испадне како да им е даден клубот да го продадат/испустат.Нека го продадат и Икарди барем и ќе играме со Едер напред.
Немој некој да ми рече дека бил успешен трансфер периодов, сам будала ќе се прави наместо нас.
Спалети ги склопи малце од малце како тим и затоа сме подобри а не дека нешто појачани сме спрема лани.
Да го напишев постот во Јуни,ќе ме цитираше Син: Чекај нека дојде 1ви Септември па ќе правиме муабетНе ми е поентата да се контрам со тебе друже, само 6-7 години будала те прават си читаш секаде по форуми/сајтови дека ќе го купувале Лавеци,Родригез,Петко,Трајко и им паѓаш на лагиве.Во се веруваш,ко средношколка кога ќе се затреска си направен
![]()
Зашто самите сакаа да си идат.Незнам зошто го дадоа Јојо, и Мурило, овие двајцата ќе ни завршеа голема работа за ротација.
Да останеше Ансалди (кој е тежок просек и тегне повреди преку цела сезона) ќе викавте неспособна била управата, неможе дрвата да ги продаде. Крај не ви се наоѓа.Катастрофален трансфер период дечки тоа е тоа.
Уште и Ансалди го договориле со Торино, незнам кој кур мислат да ни бидат измените?!
Зашто самите сакаа да си идат.
Јоветиќ реално зимаше преголема плата и греота е да го чуваш на клупа, на страна тоа што и самиот играч нејќе да биде резерва.
Муриљо исто, не му бил гарантиран првотимски статус и дечкото си побара трансфер. Истото важи и за Кондогбија.
brat dimarija ne go kupia ni vidal ni nainkolan normalen li si nieden klasa igra4 ne donesoja klubot stigna na teredze na fk napredok normalen li si mentalen nieden kako sve veruvas sto ce ti kazat kako srednosloka 8 mesto ce zavrsime i sezonava kaj nie krajo i spaleti i sve upicku mater da fati.Да останеше Ансалди (кој е тежок просек и тегне повреди преку цела сезона) ќе викавте неспособна била управата, неможе дрвата да ги продаде. Крај не ви се наоѓа.
Излезни трансфери и прекин на договор: Кондогбија, Ансалди, Банега, Јоветич, Барбоса, Паласио, Муриљо, Капрари, Андреоли, Карицо и други небитни дечишта.
Освен тие во болдот за кои сметам дека ќе беа перфектни за ротација сите други излезни трансфери се на место. Јоветич го сакам како играч ама со таа плата што ја земаше и 2 гола по сезона ќе беше многу скапа опција за ротација. Барбоса е на позајмица, не верувам дека ќе го купат на крај, како и да е баш сеедно. Ако го купат си ја враќаме инвестицијата колку толку, ако ни го вратат, ќе биде побогат за 1 сезона искуство во европски фудбал.
Оваа година клубот се отараси од најголем број просечни играчи и играчи со високи плати, споредбено со изминатите години, без притоа да се разниша составот (како Фиорентина на пример). Излезните трансфери се скоро еднакви на она што потрошивме за засилувања. Зборете ми уште за тоа како оризарите го уништиле клубов.
Сакаш ли да се кладиме во бришење профили на форумов дека интер и догодина нема да игра лш?brat dimarija ne go kupia ni vidal ni nainkolan normalen li si nieden klasa igra4 ne donesoja klubot stigna na teredze na fk napredok normalen li si mentalen nieden kako sve veruvas sto ce ti kazat kako srednosloka 8 mesto ce zavrsime i sezonava kaj nie krajo i spaleti i sve upicku mater da fati.
Да останеше Ансалди (кој е тежок просек и тегне повреди преку цела сезона) ќе викавте неспособна била управата, неможе дрвата да ги продаде. Крај не ви се наоѓа.