IzzY_R0CkeR59
аудофил, металофил, емофил, чоколаденфил
- Член од
- 9 септември 2014
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 31
се јавија пд управата за стари и лоши финти, си ја сакаат финтата назадСе јави Ники Минаж, си ги бара колковите назад.
се јавија пд управата за стари и лоши финти, си ја сакаат финтата назадСе јави Ники Минаж, си ги бара колковите назад.
Не знам, ми нема логика ова затоа што мене ептен ми се слични у кукови (значително пошироки од просекот) а куковите се доста солиден процент од општото „женско тело/форма“.Сепак, формата на телото од Ники Минаж никогаш не ми се допаѓала.
Да да, има колкови и тоа колку. Само не знам.....сум немал некако ќејф на Ники Минаж.....тоа е тоа.Не знам, ми нема логика ова затоа што мене ептен ми се слични у кукови (значително пошироки од просекот) а куковите се доста солиден процент од општото „женско тело/форма“.
Kolku sho mi e poznato, Nicki Minaj email celata plastika isto kako Kim Kardashian. Pred 10 godini nemala nikakvi krivini.Не знам, ми нема логика ова затоа што мене ептен ми се слични у кукови (значително пошироки од просекот) а куковите се доста солиден процент од општото „женско тело/форма“.
Kolku sho mi e poznato, Nicki Minaj email celata plastika isto kako Kim Kardashian.
She is ashamed anoit the fact that she's faker than a Barbie. That's why she doesn't answers.