Сендвичара "Седмица"

  • Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Негативни резултати од брисевите, па за добри пари може да излезат на тв од инспекторатот и агенцијата и да кажат дека поздрави сендвичи нема на светот, дури и мелен тартуф дека е тајната за вкусот на сендвичите.
 
абе скопјани ,земите од водава тетовска има имунитет да набиете стомачна инфекција во живот нема да имате.. цело тетово се изнаповраќа и тек после 7 дена ни кажаа дека водата не е исправна за пиење и дека била загадена со Е.Коли
 
абе скопјани ,земите од водава тетовска има имунитет да набиете стомачна инфекција во живот нема да имате.. цело тетово се изнаповраќа и тек после 7 дена ни кажаа дека водата не е исправна за пиење и дека била загадена со Е.Коли
Тетово, Струга, зиме и Скопје, Битола... Воздухот, водата, храната...
Каде бре ние живееме? Зар е можно сето ова да ни се случува?
 
Потребно е масовно труење, 400-500 луѓе па тогаш може ќе им текне на луѓево да престанат сендвичи да јадат.
 
Makedoncheto glupavo zasluzuva pogolemo truenje. Eve sto kazuva clenot pogore, tutma pak, ej ova e vekje psihoza be, treba da se studiraat toa kopitata sto cekaat red da gnetat tamu. Jas stvarno ke zemam da. praam intervjua tamu, sakam da znam kako funkcioniraat vo zivotot tie nedokvakani.
 
Шо е битно дали е здрава брзата храна ?
Ако се продава треба да е безбедна за јадење и крај на приказната.
 
Шо е битно дали е здрава брзата храна ?
Ако се продава треба да е безбедна за јадење и крај на приказната.
Важно е да е органска. И Салмонелата е органска
 
Рецепт за реклама?

- Затруј 4-5 души - Исходот од тоа. Месец дена ќе те рекламираат на Кајгана и сендвичарата ќе ти биде топ тема на озборување, најчесто во позитивна конотација.

Фали уште Сендвичаријада да направите и "Седмица" да го направи најголемиот хамбургер на Балканот за него да се пишува и прераскажува низ Екс Ју просторите, а Тозија да сними документарка.
 
Озбилно, вие што викате дека 7 користи квалитетно месо што јадете дома?
Сигурно грав. Сум прдел повеќе од фалениот сендвич од 7-ца, отколку од грав.[DOUBLEPOST=1504204303][/DOUBLEPOST]
Ќотекот не боли толку колку џебот. Затвори му ја сендвичарата година дена ќе видиш после како ќе свети внатре. Секој ден нов мајонез ќе има, свежо месо итн...
Колку си ти грешка. Ќотекот многу повеќе боли него џебот, затоа во комунизамот имаше ред и дисциплина, пошто македонците не знаат да работат со пари, повеќе знаат со компензации.
 
Последно уредено:
Не знам....живеам у Скопје цел живот, тука сум роден. Ја памтам таа факинг седмица уште кога се отвори - рани 90-ти ли, касни 80-ти (јебем ли га коа беше)...и пак не го сфаќам хајпот околу тоа сендвичите.
Мислам дека седмица е еден од брендовите изграден на основа на неизживеаност и непрошетаност на скопјани, за да имаат капацитет да напраат разлика у добар џанк-фуд. Као “многу помфрит стаале“, „најадувал“ - голем стап. Дури и порано, можам да кажам дека и имаа некој специфичен вкус, а последниве години се као од било која друга скопска рупа.
И баш поради оваа седмица и нејзе слични не пркнаа други форми на улична храна што ги има по светов (добро освен буреци, банички исл.).
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom