Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нормално дека не е точно, нежа да објавуваат со дрес од чиле :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Да де, пошо Лукаку у дрес од Манчестер го објавија. На Манчестер Јунајтед, топ 5 клубови во свет, со луѓе со 10 факултети завршени за ПР и сошл медиа ќе им се испушти дека Алексис потпишал за Манчестер. (y)

Сакаш да завршиш во најглуп пост на месецот?
Добри му се изгледите !
Што бидна со Орие ке потпише за тотенхен,ако не потпише да го зимаме пошто колку и да ни е драг валенсија не заслужува да е прв избор у клуб каако јунајтед со една нога и таков центаршут у сандерленд може да игра
Друже ние Орие морие многу многу не го знаеме , плус какво гоедо ќе биди во ПЛ никој не може да знае , ако си приметил оној со едната нога е капитен на МУ , није ваљда џаба !

Штета ако не сакаат да го земат, уште поразновиден напад ќе имавме, помаливе екипи поготово немаше да знаат од кого попрво да се одбранат. :( Сега ќе чекаме да се нижат асистенциите на Хуманитаријан :D

Јас не го сакам ич пак Марез. Играч за една сезона само. Многу себичи и во позиции каде што може да проигра ги упропастува максимално. Тоа што колективно Лестер газеше пред 2 години се погоди и тој да распука јако. Не ни треба втор Мики кој игра добро кога играат сите добри и игра лошо кога играат сите лошо.

Трансферов на Марез во Јунајтед ми е нешто на налик Ферги што би го направил, али одма после освоената титула на Лестер, па со тоа би станал вистинска ѕвезда во тимот, затоа што би се извадил максимумот од него. Во оваа ситуација не знам како би се снашол под Мурињо, и дали е доцна?!Од овој трансфер, Мата е жртвата.

Трансферов на Марез во Јунајтед ми е нешто на налик Ферги што би го направил, али одма после освоената титула на Лестер, па со тоа би станал вистинска ѕвезда во тимот, затоа што би се извадил максимумот од него. Во оваа ситуација не знам како би се снашол под Мурињо, и дали е доцна?!Од овој трансфер, Мата е жртвата.
Марез на Јунајтед му треба колку чврга на главата :) .
Кој ќе ти андрак фудбалер кој втора сезона по ред е се послаб и послаб? Плус е далеку од тимски играч .
Единствен плус му е што е десно крило , место кое никој во ПЛ не го сака многу , изгледа .
Еве и да дојде , јас се кладам дека нема да му земе место на Мата . Може ќе го пуштат 3-4 утакмици а после ќе излезат со изјава , веруваме ние во Марез ама му теба време за прилагодување во новиот колектив .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom