Фудбалски/трансфер дискусии

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Dobredojde Red Bull vo realnosta.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
100 поста има назад дека ќе оди наредното лето во Ливерпул па и јас сум пишал :pos:

И јас како Стелт со серијата ГОТ, читам/гледам па после проверувам назад шо се дешавало место од почеток да почнам :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Vidi toj bese i e lojalen kako sto bese Srna i toj imase ponudi (Baern?) pa ne zaminal. Znam vo denesno vreme ima poke nevospitani gjupci kako Dembele no ima i igraci kako Jarmolenko. A pola
ovde sto komentiraat 3 partii od Jarmolenko nemaat videno.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
А иначе ти го откорна од гледање. Во животов свој мизерен се кладам дека нула пати го имаш гледано.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.961
У колку саат ќе биде презентацијата на Кутињо?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.012
Не им е малце ризичен трансферов од лето 2018та? И на двете страни и тоа, прво од Пул неможат да се сигурни дека овој и сезонава ќе ја изигра на високо ниво, а од друга страна ни Кеита не знае Клоп дали ќе остане таму по крајот на сезонава. Сепак, нека си го направат ќејфот. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Па и пред да дојде Конте се играше формацијава(3-4-3) во ПЛ, само ја играа 2-3 тима преку сила.
Прв шо почна да ја игра беше Роберто Мартинез со Виган и имаше голем "успех" со тие мртовци од играчи, посебно во одбрана, неколку пати им обезбеди опстанок.После и во Евертон ја играше често и имаше една изјава дека во иднина ќе биде многу популарна формација оти ти дава стабилност во одбраната и повеќе луѓе за доминација во средниот ред.

Што може англиски медиум да ти направи,ни жена веќе не може толку.Ети ти го пример донев неколку поста над нашите.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Не знам колку е веродостојна сликава, ама изгледа Јоветич во Монако, сликан со 10та на Мбапе, кој вајда ќе оди во ПСЖ.

Kajgana Shop

На врв Bottom