Демек Кеита ви бил договорен за 1 јули 2018, денес ќе имал медицински.Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.
+Шик во Рома.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек Кеита ви бил договорен за 1 јули 2018, денес ќе имал медицински.Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.
A sto ima vrska toa so Jarmolenko?Конопљанка не покажа нешто посебно и не се изнаигра откако ја напушти Украина
Cudno ako planiraat drugoto leto da go zemat?Наводно Ливерпул имале закажано медицински за Наби Кеита денес.
Nemoj Stefan so jakiot humor ke padne forumov.Врска немаш ти, Јармоленко е топ трансфер, супер играч, не го преплати Дортмунд.
За едно 2 години кога ќе го продадат за 2 милиони во Сеул ќе биде непотребен играч за Дортмунд од кого Дортмунд ќарил премногу во периодот додека играл за нив.![]()
Vidi toj bese i e lojalen kako sto bese Srna i toj imase ponudi (Baern?) pa ne zaminal. Znam vo denesno vreme ima poke nevospitani gjupci kako Dembele no ima i igraci kako Jarmolenko. A polaЈармоленко или Конопљанка? Да не се смешавте? Јармоленко не дека го немам гледано ама 10 години да дремиш во Киев или си неамбициозен или толку му е плафонот ама ќе видиме како ќе се покаже.[DOUBLEPOST=1503928907][/DOUBLEPOST]
Го зедовте и Кеита ама од 1 јули 2018.
А ти го пратиш цела кариераVidi toj bese i e lojalen kako sto bese Srna i toj imase ponudi (Baern?) pa ne zaminal. Znam vo denesno vreme ima poke nevospitani gjupci kako Dembele no ima i igraci kako Jarmolenko. A pola
ovde sto komentiraat 3 partii od Jarmolenko nemaat videno.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
147.000.000 Eur (semki po forumska valuta).
[emoji23]
Ne ama ne go oceniv sportski. A veke tri godini se povrzuva so Dortmund kolku tolku go znam igracot. Soliden i iskusen i ne preplaten.А ти го пратиш цела кариера![]()
105 ne 147.147.000.000 Eur (semki po forumska valuta).
Sala na strana ke se razigra detevo.
Inace Jarmolenko go dobiva brojot 9 od Mor znaci toj najverovatno ke si odi.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk