The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Барам некој со солидно познавање во Scratch за изработка на игра. Повеќе детали inbox. Ако некого знаете, тагнете го бидејќи е итно (до вторник 22 часот).
Парт или фул? Нативни или крос платформа?Се бара искусен девелопер за развој на мобилни апликации. IOS и Android.
Личност со солидно искуство која може да преточи идеја во функционална Бета верзија.
Солидна плата и процент сопствеништво. Проектите се за Американски пазар.
Реално чим бараат и iOS и Android цацко нека им ги праи нативно и двете.Парт или фул? Нативни или крос платформа?
www.clickstudio.mkБарам веб дизајнер
Значи, треба за мојата фирма да се направи веб сајт. Веќе имам закупено хостинг и домејн, ми треба човек што ќе ми ја направи веб страната. Сеуште не сум разгледувал какви се понудите на пазарот за веб дизајн, па пред да почнам, се обраќам на форумов пошто верувам дека има доста искусни луѓе, ако не и професионални веб дизајнери кои ќе ме упатат, или пак ќе се нафатат да ја направат страната. За цената, се разбира, ќе се договориме.
10 години касниш.
Повеќе накај 15. Им пуштам рака само за тоа како успеале да најдат ретарди да им земат пари за сајтови во wix. Се уште некако ми е тешко да поверувам дека некој платил за ваква работа. Се надевам роднини им се сите.10 години касниш.
Не. Буквално 10 години касни.Повеќе накај 15. Им пуштам рака само за тоа како успеале да најдат ретарди да им земат пари за сајтови во wix. Се уште некако ми е тешко да поверувам дека некој платил за ваква работа. Се надевам роднини им се сите.
Моја грешка, сум го видел мислењето над него и сум го помешал со цитираниот пост. Во секој случај важи кажаното.
Пробај овде https://www.facebook.com/intertec.io/Некој да знае да ми препорача фирма кај што бараат front end практиканти ?