Na drugar mi od 2013 e ..pred mesec od dopolnitelna mu se promena na "finalna"Denes mu se promenuva deka falat dokumenti...procesot mu go vodi famozniot jone od ohrid.nemoze da go dobie za da znae zosto ne se odnesani dokumenti
Sto dokumenti mu falat neka si prasa toj najdobriotNa drugar mi od 2013 e ..pred mesec od dopolnitelna mu se promena na "finalna"Denes mu se promenuva deka falat dokumenti...procesot mu go vodi famozniot jone od ohrid.nemoze da go dobie za da znae zosto ne se odnesani dokumenti
Pobaraj ja zenata mu sanja. a dokumenti mozat da mu baraat samo za poteklo I nisto drugu.cim od finalana pak go vratile toa e samo zaradi poteklo I nisto drugo.sega bez poteklo od roditel ili dedo tesko vrvatNa drugar mi od 2013 e ..pred mesec od dopolnitelna mu se promena na "finalna"Denes mu se promenuva deka falat dokumenti...procesot mu go vodi famozniot jone od ohrid.nemoze da go dobie za da znae zosto ne se odnesani dokumenti
ni prv ni podlrfr of ginslns klaen na dopolnitelna. ako nemet dok od baba dedo ili od rofiteli. samo nimi gi pusstet. ne mu trebit jone za to mu da mu go kazzit.... site se taka pa i tojNa drugar mi od 2013 e ..pred mesec od dopolnitelna mu se promena na "finalna"Denes mu se promenuva deka falat dokumenti...procesot mu go vodi famozniot jone od ohrid.nemoze da go dobie za da znae zosto ne se odnesani dokumenti
Ne e tocno deka samo za poteklo moze da mu baraat. Toj e od 2013 so mnogu staro lekarsko i so mnogu stari dokumenti od sud. Prvo sto moze da bide e toa a drugo sto moze da bide e da bide loso povrzan so izvodite da fali izvod ili da ne e dostaven zatoa sto sepak odi preku posrednik a posrednikot vo 90% od slucaite te zaebuvaSto dokumenti mu falat neka si prasa toj najdobriot
Pobaraj ja zenata mu sanja. a dokumenti mozat da mu baraat samo za poteklo I nisto drugu.cim od finalana pak go vratile toa e samo zaradi poteklo I nisto drugo.sega bez poteklo od roditel ili dedo tesko vrvat
Ti izgleda ne razbiras ama bidi sigurna deka za brzo ke se uveris deka e taka .I mene ne mi odgovara ama jas to ja kazuvam vistinata.edno e toa sto dokumentite preku rodnini I potvrdite vrvat vo dabc,zosto samo e toa dobar biznis a druga e situaciata koga ke stignat na finalna.bidete sigurni bez promena na zakon nema drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1503609209][/DOUBLEPOST]Ne e tocno deka samo za poteklo moze da mu baraat. Toj e od 2013 so mnogu staro lekarsko i so mnogu stari dokumenti od sud. Prvo sto moze da bide e toa a drugo sto moze da bide e da bide loso povrzan so izvodite da fali izvod ili da ne e dostaven zatoa sto sepak odi preku posrednik a posrednikot vo 90% od slucaite te zaebuva![]()
Ne se ponistuva tuku se stava na dopolnitelna so nadez deka ke se promena zakonot.za brzo vreme ke vidite i ke se uverime deka e taka[DOUBLEPOST=1503609262][/DOUBLEPOST]Samo roditel, baba ili dedo se drugo se ponistuva. Ne seram ozbilen sum. Bracedi odpagaat. Ke vidite od oktomvri.
Ne se ponistuva tuku se stava na dopolnitelna so nadez deka ke se promena zakonot.za brzo vreme ke vidite i ke se uverite deka e taka.intukaSamo roditel, baba ili dedo se drugo se ponistuva. Ne seram ozbilen sum. Bracedi odpagaat. Ke vidite od oktomvri.
[DOUBLEPOST=1503611116][/DOUBLEPOST]Samo roditel, baba ili dedo se drugo se ponistuva. Ne seram ozbilen sum. Bracedi odpagaat. Ke vidite od oktomvri.
Ke bides I ti zaebana ko site nas ama barem ti ke se tesis deka sama si se zaebala.Ne e tocno deka samo za poteklo moze da mu baraat. Toj e od 2013 so mnogu staro lekarsko i so mnogu stari dokumenti od sud. Prvo sto moze da bide e toa a drugo sto moze da bide e da bide loso povrzan so izvodite da fali izvod ili da ne e dostaven zatoa sto sepak odi preku posrednik a posrednikot vo 90% od slucaite te zaebuva![]()
Да споделиш од каде ти е ова инфо дека ќе има промени наскоро?Ме интересира пошто неколку форумџии имаат напишано нешто слично тс дека од септември-октомври ќе има промени кон подобрување на сегашната ситуација но не споделуваат кој им кажал така.[DOUBLEPOST=1503609262][/DOUBLEPOST]
Ne se ponistuva tuku se stava na dopolnitelna so nadez deka ke se promena zakonot.za brzo vreme ke vidite i ke se uverite deka e taka.intuka
ТООООООО МАЈСТОРЕ,,,греотаNa drugar mi od 2013 e ..pred mesec od dopolnitelna mu se promena na "finalna"Denes mu se promenuva deka falat dokumenti...procesot mu go vodi famozniot jone od ohrid.nemoze da go dobie za da znae zosto ne se odnesani dokumenti
ЗАТОА ПЛАТИ И ПРЕПЛАТИЛ ПОСРЕДНИК ЗА ДА БАРА САМИОТ....која ретердирана стока,,,,ЗЗООШШТТООО БЕ,,,,КАКО!„!?!?!??Sto dokumenti mu falat neka si prasa toj najdobriot
Pobaraj ja zenata mu sanja. a dokumenti mozat da mu baraat samo za poteklo I nisto drugu.cim od finalana pak go vratile toa e samo zaradi poteklo I nisto drugo.sega bez poteklo od roditel ili dedo tesko vrvat
Одговорот е даден уште од Гоце Делчев -"Като си сме Б'лгари"ЗАТОА ПЛАТИ И ПРЕПЛАТИЛ ПОСРЕДНИК ЗА ДА БАРА САМИОТ....која ретердирана стока,,,,ЗЗООШШТТООО БЕ,,,,КАКО!„!?!?!??
TAKA E ZA SEGA SE MOLIME NESO DA SE PROMENI NA PODOBROSamo roditel, baba ili dedo se drugo se ponistuva. Ne seram ozbilen sum. Bracedi odpagaat. Ke vidite od oktomvri.
Фала ви на сите на одговорот не сум сам.Nikoj ne znae trebase maksimum 12 meseci za odgovor ama toa ne vazi veke jas cekam na istiot status sum veke godina i 4 meseci toa e sto e
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Те oдбиле.Нештo си јa ебaл рaбoтaтa.Кaкви дoкументи пoддaде у дaбч?Abe decki od denes ova mi izleguva koga go vnesuvam kodot vo DABC sto znaci ova znae nekoj podobro da mi objasni?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk