Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Планинци, број на седиште незнаат да најдат, седнуаат кј сакаат... ама небитни се у ситуацијава пошто секој отидна за Милан а Милан штета што не играа првата у гости па да си гледавмо голеада, ваке со составов особено средината право мртвило... Едино чејф ми напрае мн Бонучи и Кутроне пошто им ја скрши кичмата [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Се случи и тоа!
Милан во Скопје!

Запата при еден старт скина парче трева и кутриот ја враќаше на место и ги рамнеше дупките, ова се деси во тек на натпреварот второ полувреме....абе душа од човек е, не го бива за фудбал ама па ете, видовме дека е душиче.

Повеќе имаше дресови од Милан отколку од Шкендија :) .

Да се надеваме дека ќе го гледаме Милан и по втор пат во Скопје :) ....

Утaкмицaтa немaше никaкoв нaтпревaрувaчки кaрaктер и жaр дa се гледa.Нo ете мoже дa се кaже декa сме гo гледaле гoлемиoт Милaн кaкo игрa вo Скoпје.

Oколу 70 мин од натпреварот ,за кого беше наменето УЧК ,УЧК ?
За итаљанците ли ?ќ
Но во секој случај супер провод и тоа со пола Косово у околина.

Ќе дојде Милан пак во Скопје за кратко време да игра со Вардар. Утрешниот ден треба да покаже дали тоа ќе биде натпревар од групната фаза или ќе почекаме до нок-аут фазата. :pipi:

Последно уредено од модератор:
Племе се. Право племе. Еден па се дере бонучи јуве.... Збори на македонски спикерот овие уааа. Комедии живи се. Ваљда нешто правеа јави се север. Овие од јужма се дерат... 1 напред против 5 дефазивци се попалија демек шанса имаат. Милан си изгра колку што трева без потреба да форсира и ризикува повреди. Сторари фати доста добри топки. Ајде сеа да се исполни последното предвидување на змејот на Нино и со Вардар во групи посериозен натпревар да глеаме.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Fassone: "If we make some sales we might do something in the mercato, otherwise we'll stay as we are and I think the team is strong."

Рутинска победа денеска, се гледаше дека ама баш ИЧ не се замараа играчите и гледаа само да заврши натпреварот а што помалце да се изморат.
Инаку треба Монтела да проба и 442 како ќе оди оти откако дојде Калинич греота ќе биде тројца играчи да се борат за една позиција и да делат време цела сезона..

Калинич - Силва
Бонавентура - Хакан - Кеси - Сусо
Родригез - Бонучи - Мусачо - Конти
Донарума

Во ваква постава би имало и многу повеќе можности за ротација со оглед на играчите што ги имаме

Имаше еден момент, полицијата/редарите избација еден, ваљда од нивните и тогаш почнаа да викаат учк учк....
племе

Маури најлош. Мора да се ослободат и од него и заедно со Соса ќе отворат место да двајца нови. Рафиња и Криховјак на позајмица ми изгледаат како најдобри опции и се на трансфер листа.

Маури и Занелато сеа шанса па здравје догодина а нив кур ги боли си трчкаат лаганица без да пробаат да се докажат...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom