Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Секој муабет за мигрантиве е излишан...

1) Затворена е балканската рута
2) Македонија нема ниту волја, ниту финансиски средства да гради кампови за мигранти
3) Неколкупати е демантирано дека мигранти и избеглици НЕМА да живеат овде, земјата и понатаму служи како транзит.
4) Овие вести за мигрантите може да ги најдете само на ТВ Нова, Алфа, Курир, Инфомакс, Журнал, Дудинка итн... Ниту збор по другиве медиуми во земјава, балканот, светот...

И после овие информации ако сте лице на возраст помеѓу 18 и 45 години и сеуште верувате дека тука ќе се населат луѓе од третиот свет, ондак ве молиме посетете лекар.
Сакаш да кажеш дека нема шанси Ердоган да ги отвори грани
ците за над 3мил мигранти и избеглици што ги чува во резервати низ Турција?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
http://plusinfo.mk/vest/124145/centralniot-registar-sproveduva-interna-istraga-kje-se-bara-i-krivicna-odgovornost

Оф оф мераци. Поготово за оваа зграда, мф мф. Ќе носите вие желки да тепаат деца од маалата околу у ниедно време. Ајде сега таткото да му го пуши на мајката.
Убава е зградата, кога ќе стане државна сопстваност може да се пренамени во болница или студентски дом

S

silmarillion

Гостин
Убава е зградата, кога ќе стане државна сопстваност може да се пренамени во болница или студентски дом
Ружна е зградата и локациски промашена. Треба да ја откопаат и да ја однесат кај на Роџер Пијано тоа срањето кај Белви. Ни болница ни студентски дом. Недај боже се запали позади нема кај да влезе пожарна и брза помош.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
Сакаш да кажеш дека нема шанси Ердоган да ги отвори грани
ците за над 3мил мигранти и избеглици што ги чува во резервати низ Турција?
Ердоган знаеш колку милијарди доби од Европа за да ги задржи мигрантите на негова територија? Мислиш ова детска играчка е, овие ми фрлаат пари, јас пак ќе ги отворам портите за луѓево... Боже сачувај :facepalm:

Одкако е затворена рутата, секој мигрант кој со кајче ќе влезе во грчките води, одма е депортиран назад

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Секој муабет за мигрантиве е излишан...

1) Затворена е балканската рута
2) Македонија нема ниту волја, ниту финансиски средства да гради кампови за мигранти
3) Неколкупати е демантирано дека мигранти и избеглици НЕМА да живеат овде, земјата и понатаму служи како транзит.
4) Овие вести за мигрантите може да ги најдете само на ТВ Нова, Алфа, Курир, Инфомакс, Журнал, Дудинка итн... Ниту збор по другиве медиуми во земјава, балканот, светот...

И после овие информации ако сте лице на возраст помеѓу 18 и 45 години и сеуште верувате дека тука ќе се населат луѓе од третиот свет, ондак ве молиме посетете лекар.
За сега е така, но не значи дека приликиве нема да се променат. Што на пример, ако Турција ги пушти да одат во Европа?

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
штом се објави вест за истрага на некој криминал од минатата влада, одма овие со контравест за мигранти.
толку очајни сте? немате програма? само заплашувањето со мигранти ви остана како кампања?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Градоначалникот на велес за 4 години потрошил 72.000 евра на име репрезентации

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Што им фали во Турција?
Во Мерсин, Антеп, Кахраманараш и уште неколку градови во оној југо источен дел на Турција во фабриките за текстил, овошје и слично половина од вработените се токму мигранти кои дошле од сирија, арабија и сличните држави.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каква легенда е само овој @Mikja Пишал Никола дека затвора тема, тој ми праќа ПП на МЕНЕ да ме праша зошто сум ја затворила :icon_lol:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Каква легенда е само овој @Mikja Пишал Никола дека затвора тема, тој ми праќа ПП на МЕНЕ да ме праша зошто сум ја затворила :icon_lol:
Ама море Фросе,
ФФМ не е кратенка за фудбалска федерација на мк.
ФФМ значи Фросе Форумскиот Мијалков.

Е затоа мислат дека све доаѓа од тебе... и плус над тоа лижење ово оно тирекоф мирече :D[DOUBLEPOST=1503581140][/DOUBLEPOST]Се мислам за некоја анкета во пресрет на локалниве ама не знам, имаш идеа?[DOUBLEPOST=1503592354][/DOUBLEPOST]Отворена.

Последно уредено:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Немoжaм дa рaзберaм oткaде пoтребaтa зa тoлкaвa фaмa српскa свaдбa се нaпрaви oд oбичнo прaшaње.Некoлкупaти кoгa темaтa Никoлa јa зaтвaрaше или бaнирaше пишувaше пo бaрaње нa мoдерaтoр.Пoмислив си ти и зaтoa тебе ти пoстaвив прaшaње.Чудo гoлемo

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немoжaм дa рaзберaм oткaде пoтребaтa зa тoлкaвa фaмa српскa свaдбa се нaпрaви oд oбичнo прaшaње.Некoлкупaти кoгa темaтa Никoлa јa зaтвaрaше или бaнирaше пишувaше пo бaрaње нa мoдерaтoр.Пoмислив си ти и зaтoa тебе ти пoстaвив прaшaње.Чудo гoлемo
тоа го пишав за даседи генерално да се научат и другите дека тој што пишал дека затвора - затвора и нема потреба да спамате по ПП. А кај виде кај мене титл модератор, ни јас не знам.

Член од
9 јули 2017
Мислења
380
Поени од реакции
80
Баталете скратено и не скратено, глејте ги способностите на човекот да управува, аман. И да, тој во Велес добар избор е.
Ако бил способен што не работел лекар со 8 саати, туку со 4?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако бил способен што не работел лекар со 8 саати, туку со 4?
многу работи беа нелогични во здравството под Николче, само тек сега ги забележувате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom