Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vanja markovic doaga i uste eden crnec od breg slonova koska poluspic 29 god mislam kone nesto se vika .
Neznam kvota so stranci ato.ke praat ama znam ovoj crnecov sto veke potpisa deka ke ide na pozajmica do nova godina

A prodaden e Spirovski , najverojatno u Ferencvaros

Кој ќе иде на позајмица, Мустафа Куајнор? Ако ете он иде на позајмица, се отвара место за Вања, ама уште еден не знам како планираат да донесат, дозволено е 8 странци и квотата е исполнета. Иначе, штета за Спировски, одличен на таа позиција, плус наш, не зафаќа место за странец. Ако е вистина ова, може да се проба со Најденов, од јануари е слободен играч

Стефан Спировски е фудбалер на Вардар!Не читајте секакви шпекулации.Ставете се на место на Спировски.Натпревар пред влез во европа да земеш да прифатеш трансфер во екипа шо Вардар може да и даде 5 гола,плус не игра европа а со Вардар имаш шанси да играш европа.Дај ќе ве молам додека не видете официјално не трескајте така.
Koj treska be stole . prvo kazi kaj pisuva za spirovski da procitame . ti davam info kao sto pisav tuka za cede janevski . ne te razbiram . kako da nemoze da se napravi transfer pred nekoja utakmica bitna . ne te razbiram[DOUBLEPOST=1503509491][/DOUBLEPOST]
Кој ќе иде на позајмица, Мустафа Куајнор? Ако ете он иде на позајмица, се отвара место за Вања, ама уште еден не знам како планираат да донесат, дозволено е 8 странци и квотата е исполнета. Иначе, штета за Спировски, одличен на таа позиција, плус наш, не зафаќа место за странец. Ако е вистина ова, може да се проба со Најденов, од јануари е слободен играч
Da kuajnor valjda ide na pozajmica zaso nema mesto za stranci . Infoto mi e do januari zaso navodno u januari si odi kojasevic

@столе , Фудбалов е политика поголема од тоа што ти сервираат на ТВ.
Очигледно дечкото располага со интерни информации околу Вардар и беше прв што пиша ( и пред било кој др медиум да објави) дека Чеде е дел од клубот. Така да и да потпишал за Ференц иде у клуб сo поголем буџет од Вардар и мн посилна лига.
А околу играчиве имам само една конфузија. Првиве двајца се без барање на Чеде, што е со другиве двајца?! Пак некој сопки од стара клапа у управа или има конечно консолидираност?!

Da kuajnor valjda ide na pozajmica zaso nema mesto za stranci . Infoto mi e do januari zaso navodno u januari si odi kojasevic

А за Вања сигурно ли е, сега читам македонски спорт пишуваат дека и Шкендија била во игра, и демек они наводно и први контактирале со играчот, па после сме се уклучиле ние. Би бил топ замена за Спировски овој мислам, а за Којашевиќ немаше да се изненадам и летово да си отиде. Можда тој полушпиц што го најавуваш го планираат како негова замена, или пак ќе бега и Фелипе ? :unsure:

Значи ако е точно за Спировски слободно можам да кажам дека за 2 години ке се врне али не во Вардар туку во Пелистер или Работнички.Сакаше да кажам ако влезе Вардар во Лига Европа,која му е идејата да напуште клуб шо ке игра европа да отиде во Френцварош екипа која е 4та 5та во Унгарија,не е некоја кој знае каква лига.Значи очигледно е другаро отиден за пари и боле го куро дали ке направе кариера.

Koj treska be stole . prvo kazi kaj pisuva za spirovski da procitame . ti davam info kao sto pisav tuka za cede janevski . ne te razbiram . kako da nemoze da se napravi transfer pred nekoja utakmica bitna . ne te razbiram[DOUBLEPOST=1503509491][/DOUBLEPOST]
Хаха друже со среќа нека ти е со вакви информации, јас кога пишав на форумов дека е договорен Штербик уште јануари негде беше, прво во Бардовци ме пратија па после добив 20 ПП од каде знам, слично и кога пишав дека Лекиќ ќе продолжи и нема да си оди. Затоа и се откажав. Истото како со бомбите, никој не го интересираше содржината, туку од кај се :icon_lol:

Хаха друже со среќа нека ти е со вакви информации, јас кога пишав на форумов дека е договорен Штербик уште јануари негде беше, прво во Бардовци ме пратија па после добив 20 ПП од каде знам, слично и кога пишав дека Лекиќ ќе продолжи и нема да си оди. Затоа и се откажав. Истото како со бомбите, никој не го интересираше содржината, туку од кај се :icon_lol:

Bas ova go razmisluvav dodeka si mi pisala :);)

Не се бунете со квотата за странци, можеш да регистрираш колку сакаш, а лимитиран е бројот што ќе играат, секако секогаш има еден повреден или ќе менува според форма, еден плус не е проблем.

Најденов го немаше кај Работнички првиве две кола а нема информација да е повреден а и самиот коментатор на дуелот против Пелистер кажа дека е чудна одлука што тренерот го изоставува овие две кола, башка сега го донесоа и Стјепановиќ (а Работнички никад не се трупаат со многу фудбалери и секогаш имаат само по 18ина со едни главни 11 и некои младинци резервисти и ангажираат нов само по потреба за некој што си иде да го заменат), па делува дека Најденов уште сега е на излезна врата и може уште сега може да го донесете, не зимоска. Мислам дека има он некои кавги со Треневски оти и пролетта знам неколку кола не го играа и не го зимаа ни на клупа иако не беше повреден оти имал некој конфликт па тренерот го отстрани од првиот тим, изглеа не се на најдобри односи.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Најденов може веднаш да се земе за ситни пари , во катастрофални односи е со Виктор Треневски овој не го зема ни во составот , не верувам дека би заиграл повторно додека е Треневски тренер за Работнички.

Bas ova go razmisluvav dodeka si mi pisala :);)

Нека не те лаже, продужи со информацииве, поготово ако и овие испаднат точни како со Чеде :D

Не се бунете со квотата за странци, можеш да регистрираш колку сакаш, а лимитиран е бројот што ќе играат, секако секогаш има еден повреден или ќе менува според форма, еден плус не е проблем.

Хмм, не сум баш сигурен, мислам дека смееш да регистрираш максимум 8, а можеш да играш колку сакаш од нив

Инаку Треневски е најголемата превара од тренер моментално во Македонија , не ми е јасно како успеа да се задржи толку време на клупата на Работнички :sick::sick::sick:

Нема врска, само 8 смеат да се регистрираат кај ФФМ а нема лимит колку смеат да бидат на еден натпревар од тие 8 (порано беше ограничено на максимум 5 да бидат на терен во исто време ама и тоа веќе не важи). Али дефинитивно не може 9ти странски играч да се регистрира.

Нема врска, само 8 смеат да се регистрираат кај ФФМ а нема лимит колку смеат да бидат на еден натпревар од тие 8 (порано беше ограничено на максимум 5 да бидат на терен во исто време ама и тоа веќе не важи). Али дефинитивно не може 9ти странски играч да се регистрира.

Да, грешка сум бил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom