Фан Клуб: Наполи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Полека не летај... читам викаш второ место ќе сте биле, а не вие ни третото сигурно :pos:

:) a so mkislis vie ke go lapnete treto mesto?? ne bi rekol ....

Имате голема среќа шо само 2 утакмици играа Роси и Гомез (не само вие сите други кои ни провлекоа бодови)... инаку многу заостанувате позади нас :pipi:

dobro ako vikas taka.....samo mislam deka gresis i deka na kraj napoli ke bide moze i 2 .........

lele mizerija nema igra nema nisto ne se znae koj pie koj plaka vaka ako prodolzime izgubivme 2 mesto i nisto od ligasampioni........FORZA NAPOLI!!!

lele vise ne mi se ni pisuva tuka katastrofa nevidena.....ovoj beniTEZ ZA K..ne go biva tesko da zadrzime 3 mesto....go ostava hamsik na klupa....???i higuain abe na koja droga e ovoj stvarno neznam..........

lele vise ne mi se ni pisuva tuka katastrofa nevidena.....ovoj beniTEZ ZA K..ne go biva tesko da zadrzime 3 mesto....go ostava hamsik na klupa....???i higuain abe na koja droga e ovoj stvarno neznam..........

Изгледа ги чувал за купот против Рома во среда ... :) Јака утакмица ќе биди :)

Честито финале Неодолив ... Можам да кажам дека си ја изигравте играта на ниво. Правилна тактика и постава ... Ги казнивте нашите две пропуштени шанси од почетокот и понатаму едноставно доминиравте... Да бидам искрен судијата можеше и на Бенатија да му дај црвен на првиот старт кога ви спречи контра, ама се одлучи за жолт... Екипата ви е супер ...
Единствено сум разочаран од навивачите, кои имаа големи падови во навивањето... Навистина очекував пожустро, а тие некако на 3-0 како да заспаа ... Како и да е среќно во финалето (y)

Честито финале Неодолив ... Можам да кажам дека си ја изигравте играта на ниво. Правилна тактика и постава ... Ги казнивте нашите две пропуштени шанси од почетокот и понатаму едноставно доминиравте... Да бидам искрен судијата можеше и на Бенатија да му дај црвен на првиот старт кога ви спречи контра, ама се одлучи за жолт... Екипата ви е супер ...
Единствено сум разочаран од навивачите, кои имаа големи падови во навивањето... Навистина очекував пожустро, а тие некако на 3-0 како да заспаа ... Како и да е среќно во финалето (y)
fala na cestitikite .....:) cista utakmica i cista pobeda na napoli...sepak domasen teren navijaci +maradona na tribinite...tesko nekoj da ostane neporazen na san paolo....:)

ajde sega da go jade sasulo i op +6 boda od fiorentina za 3 mesto ...a i roma ne e daleku..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom