Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти подразбираш под тешко срање на пример ?[DOUBLEPOST=1503428703][/DOUBLEPOST]ВМРО и Коце има да го изгубат Скопје со епски размери. Освен ако СДСМ не направи некое тешко срање до тогаш или кандидираат некоја фаца што буквално никој не ја знае.
Еднаш пишиш дека во Битола скоро па сигурно тепал СДСМ пошто така се зборало и за на крај да напишиш ако може да не се пишуваат глупости и да се дискутира пообејктивно и непристрасно.Дечки ја читав темата за локални и ме интересира што типувате за локалните односно кој општини очекувате Сдсм и Вмро да ги земат според местата каде што живеете?..што се збора низ град?..еве овде во Битола веќе јавно е дека Сдсм победува и ќе има смена на локалната власт после 12 години, па ме интересира во другите градови како стои работата?
Дуи има можност да изгуби некој од Тетово,Чаир,Гостивар?
Сдсм можи да ги изгуби Куманово или Струмица?
Вмро можи да го изгуби Прилеп или Штип?
Велес?..Охрид?..Скопје?..Струга кај Сеља што ќе се случува?..само ако можи пообјективно и непристрасно да се дискутира во оваа тема а не да се тресат нерелани глупости како на пример Сдсм да победи во Гази Баба или Кисела Вода кога тоа не е можно.
Читам и ти немаш ништо против да те клеца некој. Заев уште ми те клеца со Смиковско и абер нема да прекини. Ти се субај а ?тебе убаво ти е кога некој те лаже, ќе те искеца здраво и на крај ќе ти ги собере парите?
е па тогаш ти барај да ти се врати миленикот грујо на власт, он тоа најдобро ти го правеше
Што ти подразбираш под тешко срање на пример ?
Не е муабетот оти била скапа опремата. На Верушевски компјутерот можи ни оддалеку не е толку скап ама сепак вредел нешто. Зеде детето го искрши. Сензација за на форум и пред кооперација.Грешка си, не се приказни за мали деца и се работи за многу скапа опрема шо не значи дека ако имаш куп пари можеш да дојдиш до истата. Е сеа за шо се користела знаеме, како е користена нема да дознаеме никогаш, то е то, претходната власт имаше огоромна поддршка од гласачите, добија и апсолутна власт, шчо напраивме е работата.
Не е муабетот оти била скапа опремата. На Верушевски компјутерот можи ни оддалеку не е толку скап ама сепак вредел нешто. Зеде детето го искрши. Сензација за на форум и пред кооперација.
Кај ти текна за инвазија од ГрцијаКако на пример решавање за промена на името и нацијата, корупциски скандал од невидени размери, прикривање на некој жежок судски случај, најава за спојување со Албанија, прогласување на Заев за крал, инвазија на Грција, you name it. Не знам зошто треба да ти објаснувам вакви прости работи - нешто што ќе предизвика револт кај населението што ќе придонесе да гласаат за ВМРО и покрај сите идиотизми што вториве ги направија.
Добро скапа е, но и евтина да беше како на Верушевски компјутерот. Што менува освен за забава на форум или пред кооперација.Затоа сум напишал дека е скапа, иако имаш куп пари не значи дека можиш да стигниш до неа.
Кај ти текна за инвазија од Грција.
За името втора среќа а ?
Средното име на СДСМ е корупција.
Малце ти е случајот за Смилковско. Заев вети нешто пред избори ама ете сега нешто слабо трза. Можеме ли ова да го класифицираме како прикривање на некој жежок судски случај?
Да најави дека западниот дел ќе се отцепи верувам дека повеќе гласови би добил.Тој дел ти е како машка цицка. Непотребен и некорисен дел од државата. Да видиш дури тогаш колку СДСМ би добил албански гласови.
Дечки ја читав темата за локални и ме интересира што типувате за локалните односно кој општини очекувате Сдсм и Вмро да ги земат според местата каде што живеете?..што се збора низ град?..еве овде во Битола веќе јавно е дека Сдсм победува и ќе има смена на локалната власт после 12 години, па ме интересира во другите градови како стои работата?
Дуи има можност да изгуби некој од Тетово,Чаир,Гостивар?
Сдсм можи да ги изгуби Куманово или Струмица?
Вмро можи да го изгуби Прилеп или Штип?
Велес?..Охрид?..Скопје?..Струга кај Сеља што ќе се случува?..само ако можи пообјективно и непристрасно да се дискутира во оваа тема а не да се тресат нерелани глупости како на пример Сдсм да победи во Гази Баба или Кисела Вода кога тоа не е можно.
Немам задни намери нити сум параноичен. Се ти што набори под тешки срања СДСМ веќе го има направено. Освен за Зоран да биди прогласен за крал.Не знам што ти е целта со барање задни намери. Намали тоа параноидноста. Не ми е гајле ни за Заев ни за Груевски, факт е ако Заев искочи и утепа човек а не сноси никакви последици 100% ќе изгуби избори. Мала е веројатноста и не верувам дека тоа ќе се случи но ти побара примери и јас ти дадов. Понатаму слободно барај си теории на заговор.
Не реков инвазија од Грција туку на Грција што, повторно, има 0,00001% да се случи но ако се случи Заев 100% губи избори.
Исто и со прогласување на Заев за крал.
Добро скапа е, но и евтина да беше како на Верушевски компјутерот. Што менува освен за забава на форум или пред кооперација.
Ќути не спомнувај такви работи, таман подзаборавија.Најмалку 30 милиони долари чинела опремата која е уништена поради тоа шо можи да полсужи како материјален доказ, настрана фактот шо со уништувањето на истата се намалува оперативна моќ на безбедносна служба.
Ти пак спомни го Верушевски и на син му компјутерот.
Најмалку 30 милиони долари чинела опремата која е уништена поради тоа шо можи да полсужи како материјален доказ, настрана фактот шо со уништувањето на истата се намалува оперативна моќ на безбедносна служба.
Аман бе, можела да послужи како материјален доказ. Инаку што ке си помислевме, на хартија запишавле.Најмалку 30 милиони долари чинела опремата која е уништена поради тоа шо можи да полсужи како материјален доказ, настрана фактот шо со уништувањето на истата се намалува оперативна моќ на безбедносна служба.
За што за опремата дека е уништена ?Прикаски се тоа, нема врска. Го лажеле народот![]()