- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
Абе...Те гледам како интелектуалец.Поврзај го во било кој контекст муабетот како бара за по едно евро кај Вицето?Употреби логика зошто бара по евро за квадрат и зошто го бара да ги однесе кај брат му во менувачница.
Склопи реченица и напиши ми.Баш ме интересира што би можело да фали во тој разговор.[DOUBLEPOST=1503313316][/DOUBLEPOST]
Си ја чува на УСБ во фиока.
да имало било каков криминал. Снимката е од пред 2015 година чинам. Башка нелегално снимено а и објавена.
Снимката која е од ПМ мерка ја објавува јутуб канал факинг ре-инфо, кој сега на јутуб си објавува видеа од вмровски функционери. И тоа ја објавуваат у екот на сред бомбите.
Ај размисли зошто? Каков е тој временски гап?
Да имало било што било што... немало ни 2 сек да размислуваат, одма ќе го затвореа...
Проблемот со снимката е што е сецкана и се добива впечаток ете едно евро за вицето ова она а уствари тоа е за нешто сосема друго.
На крај краева самиот Заев кажа објавете ја снимката во целост. На крај краева судот ќе си пресуди.
Она што мене ме интересира како снимка од ПМ мерки се објавува на јутуб канал од вмровски штаб? да тргнеме на страна што е следен и сниман со години без дозвола...
а пилиња? Ова е више апсурдно да се зборува...