Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
65+15 treba da izgledas dve utakmice u zivotot za da znaes deka Miler e igracina za Kutinjo :)
Ali ok, se izvinuem so upadnav na vasata tema golemi fudbalski eksperti
Не реков јас дека не го бива Милер, иако последниве две сезони само надоле оди. Ама ти го направи Кутињо аматер, а не си го ни гледал :ROFLMAO:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Kje se vidi sezonava kaj sto milan kje bide poeksponiran.
Bea dno poslednive nekolku godine i nikoj kur ne go bolese za niv :)
On i sega e podobar fudbaler, ali kao sto kazav niti Serija A ne e tolku jaka i eksponirana marketinaki a Milan uste pomalku :)
Ali ok, ti imas svoe mislenje go postuem toa, si go cenis fudbalerot na svojot tim ali da kazes deka 100 mil funti e malce, e u najmala ruka neobjektivno

65+15 treba da izgledas dve utakmice u zivotot za da znaes deka Miler e igracina za Kutinjo :)
Ali ok, se izvinuem so upadnav na vasata tema golemi fudbalski eksperti
Чекај сеа малку, што мене ме мешаш за тоа што некој друг пишал нешто за Милер? :)
Јас знам за Сусо и го пратам уште пред да знаеш дека постои, пошто играше во Ливерпул, како што веќе знаеш. Сусо не беше продаден (за пола грам семки) зошто е неквалтитен туку затоа што имаше проблеми со карактерот, доцнење на тренинзи, правеше проблеми такви кога беше и на позајмица у Шпанија, затоа решија дека е најдобро да го дадат за ич пара.

120м фунти се таман за Кутињо АМА, со оглед на тоа во каква ситуација се Барса, треба да им се извади повеќе пари. Иначе, уште стојам на ставот дека Ливерпул летово нема да го продаде.

И не, Сусо не е подобар од Кутињо :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Јак е Кутињо бе Марли не заебавај..веднаш се чуствува разлика во Ливерпул со него и без него,многу покреативни и поопасни се кога Кутињо е во игра и плус можи да ја стегни од 20-25 метри мрежата да ја распара..шутот му е многу силен и тука прави разлика.

Е сега е малце некостантен ама тоа е можеби и до напорниот распоред и тешкиот фудбал што се игра во ПЛ....напреднат е во споредба со годината кога пристигна 2013 мислам дека беше.

Brat Liverpul momentalno ne e krem u fudbalot, i od lanskiot Milan da go izvadese Suso, kje se osetese razlika.
Toa e do jacinata do timot ne do igracot.
Staj go Suso u Real, Siti, Baern, i izvadi go, isti kur, niti kje ima negovot igranje efekt, niti negovot neigranje.

Kako sto kazav ne sum go gledal mnogu od koj zamina od Inter ali od toa sto sjm videl takov dojam sum dobil, ne mi ni zapadnal u oko ko Mane na primer u tie malce utakmice so sum go gleal Liverpul.

I on spored mene e igracot bez koj Liverpul nemoze momentalno[DOUBLEPOST=1503080271][/DOUBLEPOST]
Чекај сеа малку, што мене ме мешаш за тоа што некој друг пишал нешто за Милер? :)
Јас знам за Сусо и го пратам уште пред да знаеш дека постои, пошто играше во Ливерпул, како што веќе знаеш. Сусо не беше продаден (за пола грам семки) зошто е неквалтитен туку затоа што имаше проблеми со карактерот, доцнење на тренинзи, правеше проблеми такви кога беше и на позајмица у Шпанија, затоа решија дека е најдобро да го дадат за ич пара.

120м фунти се таман за Кутињо АМА, со оглед на тоа во каква ситуација се Барса, треба да им се извади повеќе пари. Иначе, уште стојам на ставот дека Ливерпул летово нема да го продаде.

И не, Сусо не е подобар од Кутињо :)
Ti si 65+15?? :icon_lol:

Nema vrska brat situacijata kakva e na Barsa, ok ima ali ednostavno nastrana gomnarijata so Nejmar, nemoze igrac ko Kutinjo da vredi 120mil funti.

Tolku vredat 5-6 igraci u svetov momentalno.
Ali kako sto kazav ovaa uprava na Barsa e u ocaj, i eventualno radi toa Kutinjo dojde do ovaa cifra, u sekoe drugo normalno leto ne bi dobile ponuda pogolema od 60-70 milioni.

Donev, ne deka ne sum go gledal, ali ne pratim premier ko Italijansko, go gleam 2-3 puta godisno na derbi utakmice.
E sea ako gazi so Barnsli u Burnmaut, svaka cast, treba Barsa da iskesira 120 mil funti za toa, ok! So da kazem drugo :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ti si 65+15?? :icon_lol:

Nema vrska brat situacijata kakva e na Barsa, ok ima ali ednostavno nastrana gomnarijata so Nejmar, nemoze igrac ko Kutinjo da vredi 120mil funti.

Tolku vredat 5-6 igraci u svetov momentalno.
Ali kako sto kazav ovaa uprava na Barsa e u ocaj, i eventualno radi toa Kutinjo dojde do ovaa cifra, u sekoe drugo normalno leto ne bi dobile ponuda pogolema od 60-70 milioni.

Donev, ne deka ne sum go gledal, ali ne pratim premier ko Italijansko, go gleam 2-3 puta godisno na derbi utakmice.
E sea ako gazi so Barnsli u Burnmaut, svaka cast, treba Barsa da iskesira 120 mil funti za toa, ok! So da kazem drugo :icon_mrgr:
Што сакаш да кажеш со ова 65+15?

Ама кој вика дека 120м за Кутињо е мачкина кашлица и вреди он 300м? Јас велам дека доколку (а ќе пофторам за последен пат, Ливерпул нема да продава летово пошто Кутињо им треба, мада последните „извори“ велат дека Кутињо му рекол на Клоп дека веќе не сака да игра за Ливерпул и дека доколку не го продадат, нема да биде достапен цела сезона за него) се решат да го дадат треба и мора да извадат повеќе пари со оглед на ситуацијата во која се наоѓа Барса.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.469
Што сакаш да кажеш со ова 65+15?

Ама кој вика дека 120м за Кутињо е мачкина кашлица и вреди он 300м? Јас велам дека доколку (а ќе пофторам за последен пат, Ливерпул нема да продава летово пошто Кутињо им треба, мада последните „извори“ велат дека Кутињо му рекол на Клоп дека веќе не сака да игра за Ливерпул и дека доколку не го продадат, нема да биде достапен цела сезона за него) се решат да го дадат треба и мора да извадат повеќе пари со оглед на ситуацијата во која се наоѓа Барса.

Ok se razbravmo okolu kutinjo i barsa
Ja mislev so cel pamet kazues deka fudbalskite kvaliteti na kutinjo nalagaat 120 mil funti da se malce za nego :)

65+15 e sumata sto ja plati celzi za Morata, donev napinjase so toa dve nedele pa sea taka nagaleno go vikam nego.
Se raspraam so dvajcata istovremeno ko Dzoni sum stanal :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ok se razbravmo okolu kutinjo i barsa
Ja mislev so cel pamet kazues deka fudbalskite kvaliteti na kutinjo nalagaat 120 mil funti da se malce za nego :)
Не не, фудбалските квалитети на Кутињо не налагаат 120м фунти да се малку за него, исто како што 70м фунти за фрикин Кеита не се малку, или 150м евра за Дембеле се малку. Едноставно, Барса е во дип шит и ако сакаат клубовите, можат да ги цедат а и треба, тоа сакам да кажам :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Не не, фудбалските квалитети на Кутињо не налагаат 120м фунти да се малку за него, исто како што 70м фунти за фрикин Кеита не се малку, или 150м евра за Дембеле се малку. Едноставно, Барса е во дип шит и ако сакаат клубовите, можат да ги цедат а и треба, тоа сакам да кажам :)
А Ливерпул ќе го заменува ли Кутињо после? Ако им замине и тие автоматски паѓаат во дип шит (како со ВВД де) и на нив ќе им бараат не 90, ами 120 за фаци ко Кеита. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Грешно го водеше муабетот уствари. Мислев дека јасно е веќе дека пропаднаа сите муабети за тоа колку вреди некој фудбалер затоа што од сега па натаму права реткост ќе бидат играчи платени онолку колку што стварно вредат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Грешно го водеше муабетот уствари. Мислев дека јасно е веќе дека пропаднаа сите муабети за тоа колку вреди некој фудбалер затоа што од сега па натаму права реткост ќе бидат играчи платени онолку колку што стварно вредат.
Само Рома од поголемите клубови продава по пристојна и реална цена поради тоа ФФП правилото.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А Ливерпул ќе го заменува ли Кутињо после? Ако им замине и тие автоматски паѓаат во дип шит (како со ВВД де) и на нив ќе им бараат не 90, ами 120 за фаци ко Кеита. :D
Денес Клоп кажа дека 31ви ќе биде бизи деј, само не знаеме дали ние ќе бидеме дел од денот или не :D :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Денес Клоп кажа дека 31ви ќе биде бизи деј, само не знаеме дали ние ќе бидеме дел од денот или не :D :D
Мислам дека на крај ќе земат 140 за Кутињо, ќе фрлат 100че за Кеита и сите (освен Пеја989) среќни и задоволни :icon_lol:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Овие од Серија А темава тотално изгубен сенс за реалност имале :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе го замени бе со Кеита од Лајпциг. Пошто Барса нема играчи и мора да го купи Кутињо а после со тие пари Ливерпул ќе искешира за Кеита.

Така Џони рече. :свиркам:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ќе го замени бе со Кеита од Лајпциг. Пошто Барса нема играчи и мора да го купи Кутињо а после со тие пари Ливерпул ќе искешира за Кеита.

Така Џони рече. :свиркам:
Грешка. Ќе го дадат Кутињо за 130, ќе додадат уште 20м и ќе пробаат Сусо да го вратат, иако тешко да е толку доволно.

Kajgana Shop

На врв Bottom