Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Реал треба да е глуп ако не го шитне Бејл во Манчестер за грдни пари и на негово место не се засили со Мбапе. Имаат златно дете у Асенсио и греота е да седи на клупа на сметка на Бејл кој веќе полека но сигурно станува испукана пушка. Го донесоа ко демек нов лидер на клубот после Роналдо арно ама овој го шие уште.

Роналдо во Реал може да игра уште 2-3 сезони на врвно ниво, за тоа време Асенсио, Мбапе и Иско ќе стекнат огромно искуство и ќе бидат нови лидери на клубот, поготово Асенсио.

Не знам како размислува Флорентино ама сега му е мајката да ги вратат парите од Бејл.

само мене ли ми се чини , или синоќа кога Роналдо даде гол, слушав од трибините ГОООЛ, навивање, РОНАЛДООО, па и од една снимка снимана од трибините, позади роналдо, кога дава гол, пола трибина рипна да се радува...

обично на класико по 100тина души горе у кафез ги затвараа, сега некако многу ,,пријателска,, публика

само мене ли ми се чини , или синоќа кога Роналдо даде гол, слушав од трибините ГОООЛ, навивање, РОНАЛДООО, па и од една снимка снимана од трибините, позади роналдо, кога дава гол, пола трибина рипна да се радува...

обично на класико по 100тина души горе у кафез ги затвараа, сега некако многу ,,пријателска,, публика
1:20

И на Бернабе беше слично како Меси постигна гол,и тогаш трибините експлодираа..

Изгледа претежно публиката се состои од туристи и со самата популаризација и растењето на Реал(Роналдо) и Барса(Меси) како брендој очекувано е дека ќе имаат поголем број на фанови двата клуба и надлежните неможат да имаат комплетна контрола кој ги купува картите за натпреварот па затоа веројатно има измешани фанови..а ривалството можеби е големо ама не е на такво ниво да се колат како дивјаците во Грција/Турција/Полска

Реал треба да е глуп ако не го шитне Бејл во Манчестер за грдни пари и на негово место не се засили со Мбапе. Имаат златно дете у Асенсио и греота е да седи на клупа на сметка на Бејл кој веќе полека но сигурно станува испукана пушка. Го донесоа ко демек нов лидер на клубот после Роналдо арно ама овој го шие уште.

Роналдо во Реал може да игра уште 2-3 сезони на врвно ниво, за тоа време Асенсио, Мбапе и Иско ќе стекнат огромно искуство и ќе бидат нови лидери на клубот, поготово Асенсио.

Не знам како размислува Флорентино ама сега му е мајката да ги вратат парите од Бејл.
Ќе му се даде уште оваа сезона на Бејл во Реал. Највеќе зашто е миленик на Зидан, ако успее да се наметне како лидер на екипата и не се повредува 50% од сезоната ќе го остават да си го заврши договорот во Реал. Во спротивно мислам дека следна сезона ќе го продадат, Бејл е и можат да си дозволат вакво нешто на пазарот со оглед на тоа дека било кој од топ екипите во Англија следната сезона ќе загриза да го купи, ако Реал сака да го продава. Пари веќе нема што да враќаат од него, си ја исплати он цената што ја понуди Реал, лошото е што поради оваа сезона Реал може да го изгуби Мбапе. Се збори дека веќе постигнал договор со ПСЖ, така да тоа е единствената загуба.
И на Бернабе беше слично како Меси постигна гол,и тогаш трибините експлодираа..

Изгледа претежно публиката се состои од туристи и со самата популаризација и растењето на Реал(Роналдо) и Барса(Меси) како брендој очекувано е дека ќе имаат поголем број на фанови двата клуба и надлежните неможат да имаат комплетна контрола кој ги купува картите за натпреварот па затоа веројатно има измешани фанови..а ривалството можеби е големо ама не е на такво ниво да се колат како дивјаците во Грција/Турција/Полска
Тоа беше така зашто пола од луѓето позади трибината на Реал со сезонски карти ги имаа препродавано картите. Реал како клуб виде дека нешто не ваљда и покрена постапка против нив каде што беа казнети и одземени над 500 карти (не ме фаќај за збор за цифрава на картите, стварно не сум сигурен). Можно е да е истиот случај и на натпреварот со Барса вчера, ама ќе видиш дека од следното Ел Класико такво нешто кај што ќе се радуваат на постигнат гол на Барса никад веќе нема да се случи. Башка децибилите кои ги постигна Камп Ноу вчера кога Роналдо го даде голот, никогаш не се случиле на Бернабеу кога постигнал играч на Барса гол.

20839234_10214292402609044_125450805_n.jpg

oвој ќе ни брани клубот од срце.....таквите играчи ни требаат, што го имаат мадридизмот у себе...
треба да се купи, најдобар играч бил у цела држава

4 црвени во последните 5 утакмици против гнасите.
Минатото класико кај нив беше жива срамота, 3-4 чисти пенали не ни досудија, за ова да не прајме муабет, јас не знам што прават овие од клубот, речиси никаков притисок не вршат.

ќе има утре нешто марамчиња изгледа...за судењето

замисли да излезе со овој состав,

Асенсио - Лукас В.
Иско
Ковачич - Модриќ - Крос
Касемиро
Марсело - Рамос - Карвахал
Навас

11-1 победа, све из контре :D
второ, Тео место Кова, и 2-3 деца, да се порадуваат :P

реалноста ќе биде ваква
-