Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Ako ima nekoj sto pominal so proverka od viceprezidenta neka kaze da ni dade nadez na tie sto cekame so sreka na site
I јас тоа сакав да прашам... дали некој бил... доставил документи дополнителни кај него, што му рекле итн. Фала

D

Drexel

Гостин
Има некој да не израдува од тие што се ставени од финална на дополнителна па да имаат сменет статус деновиве или тешко? :icon_mrgr:

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
А некој што е биден крај на 2015 или почеток на Јануари 2016 на интервју и што е на дополнителна со запирка да му се има сменето ?

Член од
15 мај 2016
Мислења
121
Поени од реакции
120
А некој што е биден крај на 2015 или почеток на Јануари 2016 на интервју и што е на дополнителна со запирка да му се има сменето ?
Moj bratuced januari 2016 bese na intervju so stari dokumenti i veke e so potpisan ukaz.

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
I јас тоа сакав да прашам... дали некој бил... доставил документи дополнителни кај него, што му рекле итн. Фала
Јас сум на проверка од вицепрезидентот, однесов на 12 јули (лична карта од прадедо), ми рекоа само 'ние тоа го бараме'. Па сега видете дали треба или не, логички ако требало да ми потпишат указ со документи од брат немаше да ме вратат на проверка.

Член од
21 јули 2010
Мислења
352
Поени од реакции
320
I kaj mene nema nikakvi promeni. Seuste na zadolzitelna, intevju pocetok na okt 2016, vo sistem vlezen istiot den

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom