I јас тоа сакав да прашам... дали некој бил... доставил документи дополнителни кај него, што му рекле итн. ФалаAko ima nekoj sto pominal so proverka od viceprezidenta neka kaze da ni dade nadez na tie sto cekame so sreka na site
I јас тоа сакав да прашам... дали некој бил... доставил документи дополнителни кај него, што му рекле итн. ФалаAko ima nekoj sto pominal so proverka od viceprezidenta neka kaze da ni dade nadez na tie sto cekame so sreka na site
Shto treba da rečeme nie shto čekame 4gpak so tie dopolnitelni dokumenti,bog da cuva!!!!!
Трпение - спасениеShto treba da rečeme nie shto čekame 4g![]()
Odgovorot e tocenТрпение - спасение![]()
Pozdrav isto i jas sum od oktomvri na dopolnitelna 67.. 2014Zdravo I jas sum od 61./.2014 .seuste na dopolnitelna od oktovri mesec 2015 na dopolnitelna so odneseni dokumeti. Katastrofa.
Moj bratuced januari 2016 bese na intervju so stari dokumenti i veke e so potpisan ukaz.А некој што е биден крај на 2015 или почеток на Јануари 2016 на интервју и што е на дополнителна со запирка да му се има сменето ?
Јас сум на проверка од вицепрезидентот, однесов на 12 јули (лична карта од прадедо), ми рекоа само 'ние тоа го бараме'. Па сега видете дали треба или не, логички ако требало да ми потпишат указ со документи од брат немаше да ме вратат на проверка.I јас тоа сакав да прашам... дали некој бил... доставил документи дополнителни кај него, што му рекле итн. Фала
Na koja data bese na intervju?I kaj mene nema nikakvi promeni. Seuste na zadolzitelna, intevju pocetok na okt 2016, vo sistem vlezen istiot den
Protona u zemja jone haha...3 broja ima covekot na ni.eden ne odgovaraZdravo decki mi treba broj od Jone od Ohrid.. Znam deka ima negde po forumov ama mi treba za hitno