LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Велам; ЌЕ СЕ ИЗЛАДАТ ПОСЛЕ НЕМА ДА ТИ СЕ СЛАТКИ!
Велам; ЌЕ СЕ ИЗЛАДАТ ПОСЛЕ НЕМА ДА ТИ СЕ СЛАТКИ!
Велиш, не се слатки кога ќе се изладат...Велам; ЌЕ СЕ ИЗЛАДАТ ПОСЛЕ НЕМА ДА ТИ СЕ СЛАТКИ!
Ајде зини, иде вовчето; ЧУ ЧУУУУ!Велиш, не се слатки кога ќе се изладат...
Не знам за тоа, ама еве ќе ти веруваме на зборот
Ако беше црнец немаше да биде nigger зошто е расистички ,па ќе беше black nationalist ?Тоа не го менува фактот дека се гордееш со тоа што се случи и дека си white trash џибер.
Ovoj e najnepismen clen na forumovАјде зини, иде вовчето; ЧУ ЧУУУУ!
Пиј коњска сперма бре.Ovoj e najnepismen clen na forumov
Сите USA патриоти се одградоа (вклучувајќи го Трамп) од овие "alt - десничари" уште пред маршот.Не знам колку примети дека на сите страници некој кој што е USA патриот , секаде е именувам со white man racist
И ?
Поголема е малку сликата. Ова не е изолиран случај. Ова е движење од илјадници со ист ум кои активно поддржуваат здруженија од типот на БЛМ и како свој главен душман го наведуваат straight white male. Ова се истите луѓе што го напаѓаат Трамп дека бил literally Hitler. Хилари Клинтон изјави дека буквално секој втор поддржувач на Трамп е расист. Левицата ја актуелизираше индентитетската политика во САД во последните неколку години и тоа се манифестира и на спротивната страна на спектарот. Не ги оправдувам, ама овие луѓе не излегоа преку ноќ, пред пет години ваков настан беше назамислив.И ?
Заради оваа психопатката треба да има ККК, фашисти незнам ти какви кои ќе прегазуваат луѓе а.к.а. ИСИС стил ?
Напиј се доместос, 200гр.
Not too bad... for a Skeptic.Поголема е малку сликата. Ова не е изолиран случај. Ова е движење од илјадници со ист ум кои активно поддржуваат здруженија од типот на БЛМ и како свој главен душман го наведуваат straight white male. Ова се истите луѓе што го напаѓаат Трамп дека бил literally Hitler. Хилари Клинтон изјави дека буквално секој втор поддржувач на Трамп е расист. Левицата ја актуелизираше индентитетската политика во САД во последните неколку години и тоа се манифестира и на спротивната страна на спектарот. Не ги оправдувам, ама овие луѓе не излегоа преку ноќ, пред пет години ваков настан беше назамислив.
Знам што се случува немора да ми објаснуваш, и јас сум расист (про Трамп).Поголема е малку сликата. Ова не е изолиран случај. Ова е движење од илјадници со ист ум кои активно поддржуваат здруженија од типот на БЛМ и како свој главен душман го наведуваат straight white male. Ова се истите луѓе што го напаѓаат Трамп дека бил literally Hitler. Хилари Клинтон изјави дека буквално секој втор поддржувач на Трамп е расист. Левицата ја актуелизираше индентитетската политика во САД во последните неколку години и тоа се манифестира и на спротивната страна на спектарот. Не ги оправдувам, ама овие луѓе не излегоа преку ноќ, пред пет години ваков настан беше назамислив.
Целава работа смрди.Оваа слика е единствена што ја најдов каде што колку толку може да се види возачот, ако имате нешто подобро постирајте. Btw не знам ни дали е легитимна.
Иначе паднал хеликоптер што најверојатно ја следел ситуацијата и има две жртви.
Секако, не мора буквално да значи дека ЦИА со базука го срушила хеликоптерот,Carl the Cuck6 hours ago
Total false flag. Nothing adds up. The police chopper was there at the beginning and saw the whole thing. They had the footage of what truly went on. So the CIA brought down the chopper. This is a false flag.
Постирав се страна поназад.
Оваа слика е единствена што ја најдов каде што колку толку може да се види возачот, ако имате нешто подобро постирајте. Btw не знам ни дали е легитимна.
Иначе паднал хеликоптер што најверојатно ја следел ситуацијата и има две жртви.
Што смрди сега?Целава работа смрди.
- ЛОЛ- Полицијата намерно ги спои десничариве и анти-фа.
- Тој на сликата не личи на тој што тврдат дека е, штама од надлежните.
- Паднал хеликоптер со двајца искусни пилоти кои пак се заплеткале во дрва, и уште не знаат зошто.
Шизо.Но битно цел естаблишмент вклучувајки и новинари, медиуми, "јавни фаци", глумци, пејачи, НВОа, сите рипнаа да ги осудат "злобните нацисти"
кои се дрзнале да направат мирен марш за да зачуваат историски споменик.
Прво беше левичар сега false flagИнтересен коментар што се поклопува со моето мислење: