Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислев, можно е да е така како што велиш. Не знам дали важи тоа за министри.[DOUBLEPOST=1502451031][/DOUBLEPOST]
Мислиш на делот на Србија без Косово? Сем Медвеѓа, Прешево и Бујановац, во другите места нема ни 0,00001% Шќиптари.
Тоа нема значенье. Работите требе да се бараат, како процес, а не како сликjа. Немало-ке има! Си чул за Демографски империализом? И во Косово немало шиптер, па сега се прескочуве, како заjци. А преди тоа немало ни еден србин. Дури и во Белград. Мене поентата ми е за тоа, дека Вучик рече, дека за Косово да е гледаме иднината, а не да а бараме историjата! Тоа мене многу ми е слично на Заевото. Jаска ви кажав, дека некој бара нова микоjуго, па не ми верувате, па се оди натаму. Инако, ни за србе, ни за мк. нема Споjена Европа и Неоевропскомарксистки социализм. Па тоа Борисов си е генерал, шчо пречи да го произведаат Генералисимус? Тие Хрватите оjдое да е газе Дрину воду и да се боре за слободу.

Ова е нешто од Буревесник, кога објавуваше разговори веднаш по акцијата во Диво насеље... Иначе добро е да знаеш дека Хоџа го криеше и пребегнатиот од Куманово, кој подоцна беше уапсен во Косово.
Oд истиот линк кој ти го постави е.
Чини или не чини тој линк?

Oд истиот линк кој ти го постави е.
Чини или не чини тој линк?

Не го негира никој тоа дека има индиции дека некој разговарал со АР со групата, ама некој наградува јатаци на групата и му трга потерници?

Иначе другата страна во истиот тој агент што контактирал со групата гледа предавник, таа е разликата...

Уморна е Павлинка, и треба одмор.

Не го негира никој тоа дека има индиции дека некој разговарал со АР со групата, ама некој наградува јатаци на групата и му трга потерници?

Иначе другата страна во истиот тој агент што контактирал со групата гледа предавник, таа е разликата...
a некој прогонува важен сведок во крвавите настани каде беа убиени многу луѓе и имаше опасност по безбедност на целата земја

Знае некој кој се крие зад твитеров на овој „пазилеџа“, гледам доста активен е у последно време, како некој на даљинско да го диригираше кога и што треба да прави.
Пaртиски aктивист истo кaкo тебе aмa oд спрoтивниoт тaбoр.

a некој прогонува важен сведок во крвавите настани каде беа убиени многу луѓе и имаше опасност по безбедност на целата земја

Сега почни да подвлекуваш ама што подлабоко... Хоџа е во бегство цела година пред настаните во Диво Насеље, само за информација од она што го нуди интернетот! Повеќе на википедија:

https://mk.wikipedia.org/wiki/Џезаир_Шаќири

По очајните обиди да релтивизираш и да браниш, мислам дека заслужи барем едно директорско место во установата!

bardovci2.jpg

Баш ме интересира како форумскиве вмровци ќе ги правдаат Грујо и ДПМНЕ ако (кога ќе) излезат јасни докази дека тие координирале со Смилковци и Диво насеље.

Баш ме интересира како форумскиве вмровци ќе ги правдаат Грујо и ДПМНЕ ако (кога ќе) излезат јасни докази дека тие координирале со Смилковци и Диво насеље.
Истo кaкo ти кoгa ги прaвдaш твoите

Сега почни да подвлекуваш ама што подлабоко... Хоџа е во бегство цела година пред настаните во Диво Насеље, само за информација од она што го нуди интернетот! Повеќе на википедија:

https://mk.wikipedia.org/wiki/Џезаир_Шаќири

“Тој бил еден од првите команданти на ОНА, уште од времето кога бил убиен првиот припадник на македонската полиција, во 2000година. Со започнувањето на конфликтот дејствувал во Куманово и Липково и во селото Арачиново.

Според некои извори, Шаќири се смета за исламско-фундаменталистички фанатик. Тој бил директен извршител на убиство на припадникот на МВР во трговскиот центар Чаирчанка во Скопје.

На 24 јули 2001 година бил ставен на македонската црна листа на граѓани, а на 27 јули е ставен ѝ на листата на американскиот претседател Џорџ Буш.

По крајот на конфликтот во Македонија, тој согласно новиот закон за амнестија, бил ослободен кривично“

Во ред беше амнестирањето на Шаќири?

Не можеш да кажеш ја сум објективен и непристрасен исто ги пцујам и ВМРО и СДСМ.
Не можеш да кажеш јас сум објективен и непристрасен и исто ги пцујам и германските нацисти и Британците во Втора С.В.
Ако така тогаш и ја ќе сум објективен и непристрасен и ќе му ја исечам главата и на тој што силувал дваесет деца и на тој што украл пита бурек..

Ако така тогаш и ја ќе сум објективен и непристрасен и ќе му ја исечам главата и на тој што силувал дваесет деца и на тој што украл пита бурек..
Според тоа што го пишуваш, ти би му ја исекол главата само на тој што украл пита бурек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom