Фудбалски/трансфер дискусии

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Кој е овој Дембеле? Што суштество е Дембеле? Од која покраина од Африка е дојден? 20 години има а веќе си игра курот со клуб од реномето на Дортмунд. Сака трансфер во Барса? Неможе бре, стај го таму на стадион да ги гледа натпреварите, нека не доаѓа на тренинзи, нека се здебели 15 кила, нека му падне формата, па потоа нека собира топки во Чукарички.

Не доаѓа на тренинзи, не се јавува на мобилен, се глупира на социјалните мрежи... Нека бира ФК Аушвиц, ФК Гулаг или Ногометни Клуб Голи Оток, племе му ебам ја негово.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.371
Поени од реакции
11.829
За ваквите ко џупаков, треба на клупа зациментерување 3-4 години.После 4 години нека замине во Черноморе Одеса да игра за 3 кила бостан неделно.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
Pa i od Barsa sto mislat so ponuda od 80m demek unfollow mu napraj na dortmund pa etej se odma ke go sitnat. Suspenzija edna partija pa moze i poke. Ke si zaigra ako saka vo idnina da odi vo golem klub ili da igra sp 2018 .

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Колку може само да се заебе вака.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога викаше Фергусон пред 5-6 години дека да може сместа би им угасил и Твитери и Инстаграми на фудбалериве :icon_lol:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Барселона тактика овие викаат 130 милиона за Дембеле, овие веќе се договориле со играчот и испраќаат понуда од 80? и сеа чекаат вакви пиздарии зада му се намали цената. Големиве клубови сите пробуваат прво да се дог со играчот али ова што го прај Барса е next level.
И вакви цигани ко дембеле потпишуваат 5 годишен договор и коа ќе им прдне праат глупости си играат курот со тимот не идат на тренинзи праат проблеми. Во тој поглед ич не се заштитени клубовите. И левандовски се знаеше дека ќе си оди али барем професионално си изигра иако и он можеше да прај глупости да го пуштат една год порано.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
Izleze vest dembele bil doma cekal so spakujni kuferi da kinisa za barselona mislel denes ke se dogovorat i zatoa ne trebal na trening da ide. Demek ne bil lut za suspenzijata pfrifakal deka e zasluzena. E sega koj mu dal informacija deka denes dortmund ke prifati ne znam. Demek barsa sega ke ponudela 90m plus 40m bonusi. Podobro neka ne si go trosat vremeto i neka baraat drugi igrac.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И левандовски се знаеше дека ќе си оди али барем професионално си изигра иако и он можеше да прај глупости да го пуштат една год порано.
Пак ќе спомнам, деген како Насри кој само заради неговиот карактер се упропасти како фудбалер даваше се од себе за Арсенал до дента кога го потпишаа Сити. Дури и ако добро ме служи помнењето, мислам дека баш против Сити ли му беше последната утакмица, трчаше како луд, врискаше по другите а слободно можеше да си бојкотира.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Пак ќе спомнам, деген како Насри кој само заради неговиот карактер се упропасти како фудбалер даваше се од себе за Арсенал до дента кога го потпишаа Сити. Дури и ако добро ме служи помнењето, мислам дека баш против Сити ли му беше последната утакмица, трчаше како луд, врискаше по другите а слободно можеше да си бојкотира.
Знам дека беше дерби но не ми текнуваше, проверив, во поразот од Ливерпул играше Насри, една недела пред легендарните 8-2 кај вас.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.371
Поени од реакции
11.829
Izleze vest dembele bil doma cekal so spakujni kuferi da kinisa za barselona mislel denes ke se dogovorat i zatoa ne trebal na trening da ide. Demek ne bil lut za suspenzijata pfrifakal deka e zasluzena. E sega koj mu dal informacija deka denes dortmund ke prifati ne znam. Demek barsa sega ke ponudela 90m plus 40m bonusi. Podobro neka ne si go trosat vremeto i neka baraat drugi igrac.

Малце е ова за дембеле? Колку треба за овај по твое? 240?
Бидете реални малце,повеќе од доволни се париве за ваква црнчуга.

Kajgana Shop

На врв Bottom