Бодибилдинг суплементи

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
што е толку чудно нешто да е фејк на нашиот пазар. што му запнавте толку на човекот. круши и јаболки јаде.
дали воопшто некој од оние што продаваат myprotein кај нас се овластени дистрибутери? имаат доказ за потеклото на тоа што го продаваат?
еден маил до myprotein и ќе се реши дилемата дали myprotein кај нас е всушнот myprotein или којзнае што.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Режимо на исхрана ми е ист и пред да го земам протеинот, само што пред да го земам протеинот си правев придоден шејк (млеко, живо јајце, путер од кикиритки, банана), но откако ми се јавија болки во желудникот, престанав да го правам шејкот и го заменив со Impat whey protein (со што намалив на сила).

Очекувам резултат како Ronnie Coleman ако може, или? Другар не очекувам ништо посебен резултат од тоа срање, едноставно го заменив со природниот шејк (пошто неможам моментално повторно да го правам), и намалив на сила. Тоа е причината зошто мислам дека е фејк. Инаку од шејко што си го правев сум презадоволен.
у прирдониот шејк имаш доста поише калории , у шејкот многу помалце,

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Значи нормално е тоа пиеш си протеинче и намалуваш на сила? Шо знам не ми е бил прв протеин.
Aко претходно си внесувал повеќе калории/протеини, да - нормално е.

Член од
7 јуни 2017
Мислења
21
Поени од реакции
5
Aко претходно си внесувал повеќе калории/протеини, да - нормално е.
И претходно ти кажав ист ми е режимо на исхрана. Според мене 99,9% се фејк (можеби само овие да се), нејкам да ширам дезинформации како што кажа statusQuO, но не сум ни малку задоволен.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
И претходно ти кажав ист ми е режимо на исхрана. Според мене 99,9% се фејк (можеби само овие да се), нејкам да ширам дезинформации како што кажа statusQuO, но не сум ни малку задоволен.

прај го шејкот со банана, путер од кикирики и уместо јајце и млеко убаци веј и вода.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Пиј го истиот шејк + протеинот, и види дали ќе има разлика.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Да не ширам дезинформации али ја имав земено креатин од брутал на мајпротеин и буквално џабе го пиев.
Цело време мислев дека сум дел од тие 5-10% non-responders на креатин ама сеа ме замисли.

Која е твојата причина за што го мислиш ова?
Јас па со креатинот на Мај Протеин од Брутал имав ненормални резултати. Не ми се веруваше, сериозен сум.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.074
Поени од реакции
1.565
fejk se itoa kako. znaci go piev gejnerot od my protein ispiv 5kg 1 kilo nekaciv za 2 meseci. a ishranata mi e ista. znaci vnesuvav po 700 grama jgh i 200 grama proteini i 160 grama masti ni 1 kg nekaciv. go zedov serious mass za 2 nedeli osetiv razlika. posle zedov xtreme beef mass gainer od FA nutrition pa pogolem fejk odnego nepostoj na planetava. i odnego ni 1 kilo. sega go pijam muscle juice revolution 2600 ke vidime kako ke se pokazi

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Јадете чварки, тие не се фејк, баталете прашок ;)

Може да докажете дали е фејк или не само со лабораториска анализа, инаку се е само џамче муабет,за креатинот не верувам дека е фејк, али може да е кинеско ѓубре што содржи уште еденкуп работи кои штетат на телото, еве интересна статија.
http://www.creatinemonohydrate.net/creatine_newsletter_17.html

Во принцип мислам дека голем дел го набавуаат од Кина, а само менуваат паковања али ајде :)

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
fejk se itoa kako. znaci go piev gejnerot od my protein ispiv 5kg 1 kilo nekaciv za 2 meseci. a ishranata mi e ista. znaci vnesuvav po 700 grama jgh i 200 grama proteini i 160 grama masti ni 1 kg nekaciv. go zedov serious mass za 2 nedeli osetiv razlika. posle zedov xtreme beef mass gainer od FA nutrition pa pogolem fejk odnego nepostoj na planetava. i odnego ni 1 kilo. sega go pijam muscle juice revolution 2600 ke vidime kako ke se pokazi
кој точно геинер од мајпротеин си го пиел? И од кај го купи?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас па со креатинот на Мај Протеин од Брутал имав ненормални резултати. Не ми се веруваше, сериозен сум.
Ондак да се соочам со вистината дека сум non respondant хаххахах :'(
Тиеам среќата едниот ефикасен и ефтин суплемент и не ми делува ебате.
Протеинот едвај чекам да го испијам, го пијам двапати на ден, но џабе (немам никаков резултат).
Ти очигледно не знаеш шо е поентата на протеин.

Kajgana Shop

На врв Bottom