- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 1.772
- Поени од реакции
- 2.075
според тоа, не гледам некоја голема разилка мегу МП и ОНda,nutrition information po nase sostav![]()
според тоа, не гледам некоја голема разилка мегу МП и ОНda,nutrition information po nase sostav![]()
e tuka mi e problemot na net pisi edno a odkako ke gi zemis od prodavnica naniv pisuva drugoспоред тоа, не гледам некоја голема разилка мегу МП и ОН
кај мајпротеин на нет го пишува составот за без укус,e tuka mi e problemot na net pisi edno a odkako ke gi zemis od prodavnica naniv pisuva drugomuabetot mi e kizne dali i sodrzat voopsto protein voniv ili pieme cedevita so kakao haha
Побитното прашање е дали има колку што пишува, за грам два не правиме муабет, правиме муабет за 20-30 грама, кога се осудиле на запад да направат глупости многу од компаниите, што останува збор за во нашава вукојебина каде што нема никаква контрола и тие што се во бизнисот се секој ден заедно.кај мајпротеин на нет го пишува составот за без укус,
пошто ги има околу 50 вкусови и мала е разликата, не ги пишуваат за сите посебно
ако на 100 грама без вкус има 82 грама , со вкус на чоколада мислам беше 75грама, со вкус на ванила 80 грама , банана исто 80 беше , кукис ен крим 79, итн... сите се разликуваат
тоа на дозерка му доага дали ке имаш 1 грам поише или помалце тешко дека ке ти смени нешто...
Те мрзи да читаш а?У скопје каде може да се најде? иначе од креатинот не очекувам чуда али барем да ме накрене на мускулна маса па затоа мислев да мењам од друга фирма да земам[DOUBLEPOST=1501970753][/DOUBLEPOST]
има бцаа вонего?
По втор пат го оставам.Побитното прашање е дали има колку што пишува, за грам два не правиме муабет, правиме муабет за 20-30 грама, кога се осудиле на запад да направат глупости многу од компаниите, што останува збор за во нашава вукојебина каде што нема никаква контрола и тие што се во бизнисот се секој ден заедно.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GK7YClXUNOPMCGk51Ha9FIdHEWQ0as1lpfKE0pRKWBE/edit#gid=0
Gaspari и American Pure Whey ваљда заборавиле дека протеин продаваат.
Те мрзи да читаш а?
Ете и погоре беа пишани, Про нутри олимпија во ГТЦ до спорт М, Брутал на спој споредната од Мито Хаџи Василев Јасмин и Климент Охридски (истата уличка преку булевар продолжува за Грчка Амбасада), Полео (имаш на партизански и на југодрво кај олимписки базен). Најди ги на фб и следи кога имаат попуст, стандард цена е 5400 мислам за истиов, али го даваат често за 4500 5кг, последно овие во ГТЦ имаа, помини може уште им трае.
Побитното прашање е дали има колку што пишува, за грам два не правиме муабет, правиме муабет за 20-30 грама, кога се осудиле на запад да направат глупости многу од компаниите, што останува збор за во нашава вукојебина каде што нема никаква контрола и тие што се во бизнисот се секој ден заедно.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GK7YClXUNOPMCGk51Ha9FIdHEWQ0as1lpfKE0pRKWBE/edit#gid=0
Gaspari и American Pure Whey ваљда заборавиле дека протеин продаваат.
Те мрзи да читаш а?
Ете и погоре беа пишани, Про нутри олимпија во ГТЦ до спорт М, Брутал на спој споредната од Мито Хаџи Василев Јасмин и Климент Охридски (истата уличка преку булевар продолжува за Грчка Амбасада), Полео (имаш на партизански и на југодрво кај олимписки базен). Најди ги на фб и следи кога имаат попуст, стандард цена е 5400 мислам за истиов, али го даваат често за 4500 5кг, последно овие во ГТЦ имаа, помини може уште им трае.
Независна фирма исто колку што невладините организации се невладиниПо втор пат го оставам.
https://labdoor.com/rankings/protein
независна фирма која тестира суплементи за нивниот состав
Ок де и јас го имам пиено не викам дека е лош вака, за парите е ок, од мкд имам испиено 2кг кога делев со другар големо паковање и имам порачано од официјална на акција, вака изгледаше ок растворење, ситен и едниот и другиот, вкус нз дали има разлика тој од таму што го нарачав беше без вкус, али дали е составот баш како што напишале само лабораторија може да ти потврди.МП се оргинал , имам користено доста време док бев надвор од нивната страна , и овие тука што ги зимам од гтц не осетив разлика
Да не ширам дезинформации али ја имав земено креатин од брутал на мајпротеин и буквално џабе го пиев.Според мене Myprotein од Brutal се 99,9% фејк!
Протеинот едвај чекам да го испијам, го пијам двапати на ден, но џабе (немам никаков резултат).Да не ширам дезинформации али ја имав земено креатин од брутал на мајпротеин и буквално џабе го пиев.
Цело време мислев дека сум дел од тие 5-10% non-responders на креатин ама сеа ме замисли.
Која е твојата причина за што го мислиш ова?
А што јадеш цел ден освен тоа што пиеш 2 пати од протеинот?Протеинот едвај чекам да го испијам, го пијам двапати на ден, но џабе (немам никаков резултат).
Колку време го пиеш, и каков резултат очекуваш?Протеинот едвај чекам да го испијам, го пијам двапати на ден, но џабе (немам никаков резултат).
Режимо на исхрана ми е ист и пред да го земам протеинот, само што пред да го земам протеинот си правев придоден шејк (млеко, живо јајце, путер од кикиритки, банана), но откако ми се јавија болки во желудникот, престанав да го правам шејкот и го заменив со Impat whey protein (со што намалив на сила).А што јадеш цел ден освен тоа што пиеш 2 пати од протеинот?
Очекувам резултат како Ronnie Coleman ако може, или? Другар не очекувам ништо посебен резултат од тоа срање, едноставно го заменив со природниот шејк (пошто неможам моментално повторно да го правам), и намалив на сила. Тоа е причината зошто мислам дека е фејк. Инаку од шејко што си го правев сум презадоволен.Колку време го пиеш, и каков резултат очекуваш?
Што имаше у шејко што си го правел?Режимо на исхрана ми е ист и пред да го земам протеинот, само што пред да го земам протеинот си правев придоден шејк (млеко, живо јајце, путер од кикиритки, банана), но откако ми се јавија болки во желудникот (од живото јајце што не е препорачливо да се пие живо), престанав да го правам шејкот и го заменив со Impat whey protein (со што намалив на сила).
Очекувам резултат како Ronnie Coleman ако може, или? Другар не очекувам ништо посебен резултат од тоа срање, едноставно го заменив со природниот шејк (пошто неможам моментално повторно да го правам), и намалив на сила. Тоа е причината зошто мислам дека е фејк. Инаку од шејко што си го правев сум презадоволен.