Светско првенство Атлетика, Лондон 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со Злате муабетов? Зошто не коментира?

Како бе ќе коментира кога е во пензија. Што не коментираше гинале на ЛШ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Би било топ ко ќе треба да почни претставувањето наеднаш се слушни неговиот глас...[DOUBLEPOST=1501965571][/DOUBLEPOST]
Е зошто бе го најави... можеше само да почни да зборува...

Какво МОЧАЊЕ од Гејтлин на публикава, ау. На крај со стил го испрати кралот, издоминирa.

Пу мајката наркоманска издопингувана да ти ја ебам, крт глуп, затвор да гинеш, мораше ли сеа да истрча вака му ебам гнојот допингуван.

Овој Колман е оса, да беше повисок ќе можеше да атакува и на Болтовите резултати, ама мислам дека времето на ниските спринтери помина.

Златко пак многу емотивно, не издржа.

:place: Зошто ваков крај? Уште на стартот се виде дека нема да победи. Колман многу јако тргна, не ни гледав кај Гетлин јас и на крајот глеам прв излегува. Баш сега ли.
Ама добро мотивиран беше човекот, му свиреа цело време, непотребно според мене.
Штета нема да го гледаме громовникот веќе, шо би рекол Калински :D, одлично беше да се гледа Болт овие години и да се слуша Калински како ги коментира неговите рекорди. Останавме без две легенди. :place:

Ќе излезе на крај дека се дрогирал, ќе му го земат златово за некоја година
Милијарда посто, не знам зашто и воопшто му дозволија да се врати на атлетиката. Ќе цвикоти на прес конференции за 10 години што викаш ти кога ќе му ги земат медалите, како Мерион Џонс и маж и. :D

Браво за Америте, се вратија на нивното заслужено место, на Врвот. Мило ми е за Гејтлинот, после се тоа што му се дешаваше на братот им врати со стил, ги заќуте сите оние злобни усти што го напаѓаа (кои се и овде). Колман е иднината на УСА, очекувам големи работи од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom