купи си вазелинче и не продавај маглаЕј се посравте со законов за јазици. Тоа што YMCA го стаи у пракса за нејзиното 10 годишноо владеење, СДС го стаи у закон. Голем кур страшна работа.
купи си вазелинче и не продавај маглаЕј се посравте со законов за јазици. Тоа што YMCA го стаи у пракса за нејзиното 10 годишноо владеење, СДС го стаи у закон. Голем кур страшна работа.
И управителот затечен во одредено време си ја продаде фирматаПа нормално дека не е иста. Ние држава суштински не сме ни имале. Тоа било приватна фирма каде што на одреден период се мењал управител.
Зашто мислиш дека некој ќути и трпи? Коа ги подржував вмро од нив очекував патриотизам, добив поистоветување на патриотизам со вмровизам. Гласав за сдсм од други причини и примарната ми е исполнета,тоа беше луѓето кој до вчера се мислеа дека се богови да се тресат и влечкаат по судови.Abe sto mislevte SDSM deka ke se grizi mnogu za Makedonskite interesi? Isto kako i DPMNE sto se grizela. Smesno e samo sto neutralnite koi bea protiv Grujo i kompanija od ednas se naucija da molcat. Tolku bile neutralni i za Makedonija, znaci ic. Kako DPMNEovci koi gi trpele sranjata od nivnata partija taka i sega ovie. Kjuti i trpi. Ovcari.
Ти купи си муда прво да си го исчистиш дворот па после ќе праиш список за шопинг на други.купи си вазелинче и не продавај магла
Абе смотаницо па сликата е од документот во линкот што е, оној документ што не ти го отвораше демек, кога прашуваше дали треба фејсбук за да го отвориш. Море смотан човек ауу. Па глуми паметен дури, демек еве гледај те фатив во лага.
Битно е кој го почнал тоа, исто како што е битно кој го изгласал. А ова што сега ќе се изгласа е почнато од вмро, тоа е ветено од вмро, ветено е за да се спасат од случаите на сјо доколку направеа влада, ветено е за да лажат народ како некој друг ја продава државата. Што е најтрагично пак нема да им успее.
Битно било кој го изгласал а не кажуваш дали е битно кој ветил.
Дај бе веќе престани да пишуваш, стварно си глуп.
Барем си искрен и гледам кај тебе искрена одговорност за случувањата што следуваат, од сега спремај се како тоа на своите деца ќе им објасниш дека едни криминалци замени со предавници.Зашто мислиш дека некој ќути и трпи? Коа ги подржував вмро од нив очекував патриотизам, добив поистоветување на патриотизам со вмровизам. Гласав за сдсм од други причини и примарната ми е исполнета,тоа беше луѓето кој до вчера се мислеа дека се богови да се тресат и влечкаат по судови.
Не знам дали ќе ме сватиш,не можеш да ги критикуваш СДСМ патриотизам бидејки никој не ги ни гласал за тоа. Критика заслужуваат за васиљ и жена му на стојанче и такви потези, и за сите такви потези ќе бидат критикувани и кад тад ќе пак ние неутралните ќе ги турнеме од власт.
Туку зашто критикуваат сите што викаа дека и двете партии се исти и нема потреба да се менуваат? Што ли се смени.
e da, ovie se skapaa od tresenje pred sudovite demek, a tebe u zahvalnost so si pridonel toa da se ispolni prv ke ti vracat dvojazicen medal i ke dobies gratis ljocka jazicen kurs, se razbira i besplatno secenje vo paketot.Зашто мислиш дека некој ќути и трпи? Коа ги подржував вмро од нив очекував патриотизам, добив поистоветување на патриотизам со вмровизам. Гласав за сдсм од други причини и примарната ми е исполнета,тоа беше луѓето кој до вчера се мислеа дека се богови да се тресат и влечкаат по судови.
Не знам дали ќе ме сватиш,не можеш да ги критикуваш СДСМ патриотизам бидејки никој не ги ни гласал за тоа. Критика заслужуваат за васиљ и жена му на стојанче и такви потези, и за сите такви потези ќе бидат критикувани и кад тад ќе пак ние неутралните ќе ги турнеме од власт.
Туку зашто критикуваат сите што викаа дека и двете партии се исти и нема потреба да се менуваат? Што ли се смени.
Заменив криминалци и предавници со помалку моќни криминалци и предавници. Не си ласкајте за вашиот патриотизам,бидејки мојот можда е на 0 ама вашиот во минус влагаше.Барем си искрен и гледам кај тебе искрена одговорност за случувањата што следуваат, од сега спремај се како тоа на своите деца ќе им објасниш дека едни криминалци замени со предавници.
Ако не им било ветено немало да биде побарано.
Не сум јас никаков патриот, едноставно се плашам за своите деца, далеку е тоа од патриотизам, ќе имаш доволно време и ти да се објаснуваш со нив дека тоа ти се чинело како правилна одлука.Заменив криминалци и предавници со помалку моќни криминалци и предавници. Не си ласкајте за вашиот патриотизам,бидејки мојот можда е на 0 ама вашиот во минус влагаше.
Vmro im ponudi pratenici za da imaat 61. Ovie resija so sipcite da odat u koalicija i si izglasaa dvojazicnost.Па им било ветено сега сакаат да им се исполни ветеното, небитно дали од вмро или сдсм. Да имаше сдсм 61 пратеник тогаш немаше да прифатат, ама тоа е, многу за вмро гласале.
Немале желби за двојазични униформи, Грујо рекол еве ќе ви дадам ама вие не го поддржувајте сјо, заборавете го. Грујо не прави влада, и од дуи викаат еј па шо кур, дај од овие ќе побараме тие ќе ни дадат иначе нема влада да напраат. Тоа е тоа. Треба да се плука и тој што ветил.Brejjj ova sipcite mora da se glupi i da nemaat zelbi. Ako ne im bilo veteno od VMRO nemale da baraat lol... Od vmro nemale da go dobijat ova, nema ni potrebe da im se dade sekako ako sdsm ne im go vetile normalno vo posredstvo so mesajata od vodno.
Заев даде гаранции кај Иванов. Грујо рече штом даде гаранции јас ќе му дадам пратеници за да има не 61 туку 100. Зошто пратениците на вмро после гаранциите не ја изгласаа владата?Vmro im ponudi pratenici za da imaat 61. Ovie resija so sipcite da odat u koalicija i si izglasaa dvojazicnost.
vide nekoj drug osven zaev da se guzi na ljockite vo svajcarija?Заменив криминалци и предавници со помалку моќни криминалци и предавници. Не си ласкајте за вашиот патриотизам,бидејки мојот можда е на 0 ама вашиот во минус влагаше.