Фан Клуб: Интер

od nigde nikade iskoci denes info za emre mor od dortmund, a trebase vo fiorentina ili roma, bar oni samo se spomnuvaa, zavrsi preeska sostanokot so agentot negov, ke vidime dali ke ja naredat so dortmund ..
@Igorcemk
zasto se otkazuvate od emre ? Ne deka sigurno u inter ke zavrsi ama gledam deka e pred zaminuvanje i najverojatno vo italija ke prodolzi.

od nigde nikade iskoci denes info za emre mor od dortmund, a trebase vo fiorentina ili roma, bar oni samo se spomnuvaa, zavrsi preeska sostanokot so agentot negov, ke vidime dali ke ja naredat so dortmund ..
@Igorcemk
zasto se otkazuvate od emre ? Ne deka sigurno u inter ke zavrsi ama gledam deka e pred zaminuvanje i najverojatno vo italija ke prodolzi.

Според последни информации, од Педула, и ДиМарзио наводно и со Дортмунд имаме договор, и дека преговорите се при крај, најверојатно би требало во вторникот да биде во Милано за медицински прегледи...

пс. Инаку и Наполи беше сериозен кандидат за турчинот заедно со Рома...

Pisuvaat deka inter nudi 2m pozajmica plus 10m zadolzitelno kupuvanje. Za ova suma nema sansi ko lani dortmund plati 10m za nego. Emre ima ogromen potencijal ama vazi za tezok karakter zatoa pod tuhel ne zaigra poke. Isto taka takticki ima golemi deficite i ne e jasno dali vo toa pole moze da napredne so ogled deka od sebe e dosta ubeden. Ja ne sakam da odi oti mislam moze da eksplodira ako igra redovno. Dortmund baral demek 20m za mor od Hannover ama tie ne dale. Za tie pari mozno e da ima transfer ama ne znam inter dali ke dade.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Емре Мор е играчина.Бел бумбар од мене ако го донесат турчиштево [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Majka mu e Resencanka znaci pola e nase dete [emoji6]

Емре Мор е играчина.Бел бумбар од мене ако го донесат турчиштево [emoji4]

giphy.gif

Pisuvaat deka inter nudi 2m pozajmica plus 10m zadolzitelno kupuvanje. Za ova suma nema sansi ko lani dortmund plati 10m za nego. Emre ima ogromen potencijal ama vazi za tezok karakter zatoa pod tuhel ne zaigra poke. Isto taka takticki ima golemi deficite i ne e jasno dali vo toa pole moze da napredne so ogled deka od sebe e dosta ubeden. Ja ne sakam da odi oti mislam moze da eksplodira ako igra redovno. Dortmund baral demek 20m za mor od Hannover ama tie ne dale. Za tie pari mozno e da ima transfer ama ne znam inter dali ke dade.

Го имам гледано неколку пати зашто дортмунд ми е омилена екипа од Германија.Дечково е невиден талент!Многу лесно игра,техника топ!Има потенцијал да биде страшен играч.
Е сеа знаеме талентите у Интер како поминуваат..
Него сеа гледам ди марцио вика сВе било договорено,у вторник ќе бил наводно у милано .Конечно и мене Интер да ме израдува летово [emoji4]

Легендата вика дека Игорче кажал нешто убаво за некој играч што го напуштил Дортмунд.
Daleku od toa deka Mor zamina veke i sto rekov loso za nego? Ili za nekoj drug igrac sto go napusti? Za Miki primer realen bev i rekov na start moze da ima teskotii i deka mu treba poddrska od trenerot ako mislis na toa.

Ова со Емре Мор може да е кражба на годината за оваа сума. Реално, и да е флоп, да не покаже ништо, смешни пари се споменативе за потенцијалот кој го има дечкото.

Само што Дортмунд не сака да го пушти под 20, а ние можеме само Нагатомо да го вклучиме во размена и 5 младинци.

@Igorcemk
Мончи изјави дека не биле заинтересирани за Мор, али затоа Наполи беа мн загрзилае за играчот.. што гледав по нет видеа од него, ама ич не ме импресионираше, знае да помине играч, но во финишот е како без идеја..

moze nekoj da mi dade link za da poracam dres od inter samo ne od internazionale.it nekoja druga strana nesto kako kopija na orginal ?

Само што Дортмунд не сака да го пушти под 20, а ние можеме само Нагатомо да го вклучиме во размена и 5 младинци.

Lani Dortmund plati 10m oti da go dade za isti pari? Ne znam Inter dali ke rizikuva 20m za Mor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom