мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.343
- Поени од реакции
- 24.017
Па ти така кажа претходно. Ти си природно глуп а јас само се обидвам да бидам. Јбг пази шо пишиш.Ти нормален? Не ме смеј.
.
Па ти така кажа претходно. Ти си природно глуп а јас само се обидвам да бидам. Јбг пази шо пишиш.Ти нормален? Не ме смеј.
.
Каква врска има ова со горниот муабет?Не треба никого да напаѓаш, понижуваш, провоцираш и крадеш друже. Доволно е да го сакаш, цениш, почитуваш и чуваш/штитиш своето.
Јас еснаф човек? Дај не ме смеј. Со триста маки одвај завршив средно електро, од соопствен бизнис ни Б немам. Е да земам субвенции за пчели ако тоа го рачунаш за бизнис. Ако ти е толку кеф можам да те внесам во бизнисот не е проблем.Се нанервира м?
Зш бе касни колумнистката?
Инаку се глеа одма дека како газда, стопанственик одговараш, есбаф чоек бе.
Јас па мислам дека вакви ставови може да држи некој со средно трет степен тркачко, четврта средно и тркачки факултет да земи дури се неговите на власт, со парите од тендерче или субвенции за нешто шо има глеано само на документарец, шо е или како се прави, јас колку шо знам и фризерки вмровки субвенции за пчеларство добиваа, ама бркаа некоја работа сигурно за тоа.
Инаку близок член од фамилија работеше кратко во приватна текстилна фабрика, одамна, не на машина ама сепак гледаше шо се дешава, имав прилика да влезам неколку пати, да осетам Аушвиц атмосфера. Во мојот роден град.
Лично приватно сум работел, фамилијарно, и да ти кажам еве пошто си прашал, не работам пошо...напишав, ама избришав, да не навлегувам во детали за вмровштината на дело.
Кажи ми сеа, ти пошто си ем еснаф чоек, ем начитан, по велиш, треба после толку години да читаме вакви работи, м?
Јас еснаф човек? Дај не ме смеј. Со триста маки одвај завршив средно електро, од соопствен бизнис ни Б немам. Е да земам субвенции за пчели ако тоа го рачунаш за бизнис. Ако ти е толку кеф можам да те внесам во бизнисот не е проблем.
Колку тегли мед од една кошница се вади?Јас еснаф човек? Дај не ме смеј. Со триста маки одвај завршив средно електро, од соопствен бизнис ни Б немам. Е да земам субвенции за пчели ако тоа го рачунаш за бизнис. Ако ти е толку кеф можам да те внесам во бизнисот не е проблем.
Оти море. Поштена работа. Едно друштво 10евра. Медот, прополисот, матичниот млеч, оплодени и неоплодени матици башка ројчињата. Уште една просечна плата ќе ти се бери месечно со еднаш неделно работа во тие неколку месеци ко е сезона. Другите онака колку да поминиш да се прошеташ до пчеларник.Сполај ти.
Не знам за Павлета, ама вистина, сите халкидики ликови од дпмнето се лукалајк него. Ако е педер нека си кажи(ако нема кажано), тоа важи и за сите демохристијани од белата палата на дрпмне. Не оти имаме нешто против педерите, така Владе? Нека си терат ќеф, само да се искрени. Национал демохристијанијата од дпмне треба да учи од соседна им братска Србија и да ја ослободи енергијата кон позитивни работи наместо да плука и колни по браќата им од Бугарија.Искрено малце страв ме фаќа да не се опчекаме со Павле Богоевски. Тој ем шо е човек од народот за народот башка е и педер. Веројатноста да го сретнам помеѓу обичните смртници е многу поголема одколку кремот на ВМРО.
И двата извештаи за двете партии за да направиме споредба за богатството. Малце сум скептичен дека ВМРО е дури и блиску со богатаството на конзервативната партија било вкупно или по членови. Ама пред фактите и боговите молчат така да бујрум.
Зависи. Некогаш ич.Колку тегли мед од една кошница се вади?
Од прилика а годишно ниво колку доаѓаЗависи. Некогаш ич.
Против педерите немам ништо против, против екстра права дека биле педери имам. Додуша не сум многу дарежлив околу правата на било кој етнички, верски или било какви групи така да нека не ми замерват педерите.Не знам за Павлета, ама вистина, сите халкидики ликови од дпмнето се лукалајк него. Ако е педер нека си кажи(ако нема кажано), тоа важи и за сите демохристијани од белата палата на дрпмне. Не оти имаме нешто против педерите, така Владе? Нека си терат ќеф, само да се искрени. Национал демохристијанијата од дпмне треба да учи од соседна им братска Србија и да ја ослободи енергијата кон позитивни работи наместо да плука и колни по браќата им од Бугарија.
http://search.electoralcommission.org.uk/Api/Accounts/Documents/16472
Ти земи смени втoрaтa буквa у никoт,буквaтa е зaмени јa сo и,зa пoреaлнo дa јa oдрaзиш свoјaтa вреднoст.Колку тегли мед од една кошница се вади?
http://www.dzr.mk/Uploads/33_VMRO_DPMNE_2016_PRVDEL.pdfПротив педерите немам ништо против, против екстра права дека биле педери имам. Додуша не сум многу дарежлив околу правата на било кој етнички, верски или било какви групи така да нека не ми замерват педерите.
Шо бидна со извештајот?
Абе субвенции може да земаш, а да немаш ни видено кошница со пчели. Или нива.Колку тегли мед од една кошница се вади?
Е па множи. Ако е лоша годината и просекот од кошница ти е ич мед тогаш колку ќе извадиш годишно?Од прилика а годишно ниво колку доаѓа
alvane od kade si ? pisi inboxПротив педерите немам ништо против, против екстра права дека биле педери имам. Додуша не сум многу дарежлив околу правата на било кој етнички, верски или било какви групи така да нека не ми замерват педерите.
Шо бидна со извештајот?