STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.671
- Поени од реакции
- 14.552
Не можеш мене како фан на Баерн што има испуштено макс 10% утакмици последниве сезони да ми кажуваш и да ме убедуваш дека Лам и Алонсо онакви-вакви биле клучни алки во тимот последнава сезона или две. Лам НЕ ПОСТОЕШЕ како десен бек на нивото на Баерн Минхен тие сезони. Едноставно остаре и тоа е тоа, играше ради реномето и ради страшната заслуга во Баерн и ближењето на крајот на кариерата. Сепак бековската позиција е може и најфизички захтевната позиција во фудбалот. Што мислиш, зашто се повлече од репката многу порано? Едноставни виде дека не му држи газот за тие стандарди што самиот го постави на таа позиција и за клубот и за репрезентација. Еден факинг Кимих игра подобро десен бек од легенда како Филип Лам.
Алонсо ништо, една голема ДУПКА. Долги топки за крилата, кратки топки до Тиаго или Видал и тоа беше тоа. Толисо во неколку ПРИЈАТЕЛСКИ утакмици покажа што ни фалеше т.е што Алонсо изгуби со староста.
Истото и за Лева да не сум го кењал. Истиот Лева што кењаше дека тимот не го подржувал последната текма од Бундес за да биде топ стрелец, а дечкото има промашено чисти шанси еден куп баш последните кола во Бундес. Ај да му се клањаме ако не па Затоа и се труби на големи веќе неколку месеци дека ни треба резерва класичен напаѓач, а не да ми изиграва примадона пошто нема кој да го седне на клупа.
Aко мислиш дека ја кењам, еве почекај го МиаСанМиа како дежурен негативец во темава да каже дали сум во право или не.
Алонсо ништо, една голема ДУПКА. Долги топки за крилата, кратки топки до Тиаго или Видал и тоа беше тоа. Толисо во неколку ПРИЈАТЕЛСКИ утакмици покажа што ни фалеше т.е што Алонсо изгуби со староста.
Истото и за Лева да не сум го кењал. Истиот Лева што кењаше дека тимот не го подржувал последната текма од Бундес за да биде топ стрелец, а дечкото има промашено чисти шанси еден куп баш последните кола во Бундес. Ај да му се клањаме ако не па Затоа и се труби на големи веќе неколку месеци дека ни треба резерва класичен напаѓач, а не да ми изиграва примадона пошто нема кој да го седне на клупа.
Aко мислиш дека ја кењам, еве почекај го МиаСанМиа како дежурен негативец во темава да каже дали сум во право или не.
Последно уредено: