Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.350
- Поени од реакции
- 28.425
Хигиената е половина здравјеА што е, здравје?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Хигиената е половина здравјеА што е, здравје?
Ти и другар ти Волк. Вие сте тие со најјаките досетки на форумовХигиената е половина здравје![]()
Од вморон што да очекувам друго освен дебилни прашања. Болест е твојата параноја и хомофобичност.А што е, здравје?
Нели вмoрoните беa педери штo се утепувaле oд ебење меѓусебнo?Сo oвa ги вреѓaш педерите или вмoрoните?Од вморон што да очекувам друго освен дебилни прашања. Болест е твојата параноја и хомофобичност.
Исто ти се фаќа. Не треба да се вреѓа некој ако е педер. А за вморон треба да ти е толку ајкјуто (двоцифрено).Нели вмoрoните беa педери штo се утепувaле oд ебење меѓусебнo?Сo oвa ги вреѓaш педерите или вмoрoните?
Не ми одговори на прашањето...Од вморон што да очекувам друго освен дебилни прашања. Болест е твојата параноја и хомофобичност.
Паторот вашиот миленик да си го прашате дали е здравје.
Кога ти со да/не ќе одговориш дали од дома те знаат дека си педер.Не ми одговори на прашањето...
Дали хомосексуалноста е здравје?
А тебе?Кога ти со да/не ќе одговориш дали од дома те знаат дека си педер.
А тебе?
Ако не можеш да одговориш дали е здравје, како може да тврдиш дека е болест?
Кога ти со да/не ќе одговориш дали од дома те знаат дека си педер.
Те мачи дислексија или што? Или “талент“ си роден? Или вежбаш можда. Одговор ти дадов, боксерот прашајте си го у штаб дали е болен.
Болен или здрав?Те мачи дислексија или што? Или “талент“ си роден? Или вежбаш можда. Одговор ти дадов, боксерот прашајте си го у штаб дали е болен.
Прочитај уште еднаш што има во тоа што си го цитирал.Дај прикачи документ каде што има научен доказ дека не станува збор за болест?
Фала и ти ми значиш.Ти и другар ти Волк. Вие сте тие со најјаките досетки на форумов