Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ондак што пишуваш глупи постови како „ШТАМА“ и оној претходниот со ЛеБрон? Која е поентата? Чим веруваш во Ацо, почекај да најде странци.[DOUBLEPOST=1501086512][/DOUBLEPOST]Башка еве ти:
https://sport1.mk/kosharka/domashno...mejker-od-sad-kje-ja-organizira-igrata-na-mzt
Пишав штама дека нема никакви новости од клубот подолго време .
А у глобала не сакам странци . Може 2-3 ца али да се квалитет а не шупаци . Какви што ги мкнеа па ги пуштаа за некое време . А тоа што јас пишувам е моја работа .

Пишав штама дека нема никакви новости од клубот подолго време .
А у глобала не сакам странци . Може 2-3 ца али да се квалитет а не шупаци . Какви што ги мкнеа па ги пуштаа за некое време . А тоа што јас пишувам е моја работа .
Па немаше новости затоа што Ацо бараше играчи во САД, како што ти посочив. Еве, сеа не е штама, задоволен?

Па немаше новости затоа што Ацо бараше играчи во САД, како што ти посочив. Еве, сеа не е штама, задоволен?

Што па се замараш со мене и си се фатил као слеп за стап . Дали сум бил задоволен или не . Ставот мој е јасен . Повеќе наши играчи во тимот и чат пат некој странец како инекција и крај . (Али пак ке кажам квалитетни 2-3 странци . А не шљам ) и тимот да се склопи поскоро . А не у 5 до 12 како што беше пракса порано .
И батали ме мене глеј си работа

Епа не е 5 до 12 затоа што веќе 80% од тимот е склопен, а до почеток на сезона има 2 месеци? Уште 2ца (или 3ца ако најавите за заминување на Темс се остварат) странци да се најдат, и да се официјализираат 2ца Македонци кои беа најавени, и тоа е тоа.

Епа не е 5 до 12 затоа што веќе 80% од тимот е склопен, а до почеток на сезона има 2 месеци? Уште 2ца (или 3ца ако најавите за заминување на Темс се остварат) странци да се најдат, и да се официјализираат 2ца Македонци кои беа најавени, и тоа е тоа.
Тејмс заминува?

Кои?

глеав хајлајтси од Гарсија,не сум импресиониран особено.

Ке му се љутам на Ацо ако го потпишат Бојан Трајковски , дефицитарни сме на таа позиција и точно е дека
има малку наши играчи на таа позиција али овој е говедо невидено , не му е местото во МЗТ , никој нема да го сака , провокатор

od lanskiot roster koj igraci ostanuvaat?
od strancite?

Bnei Herzliya, не знам околу обештетувањето.
Лани биле 5ти во домашно првенство и играле Europe Cup.
Прочитав,многу јасно дека ќе си оди,со атмосверата што владее у тимот.Чим попрво би паузирал една година одколу да игра у МЗТ,представи си колкаво било разочарувањето.А копилето прошлата година месец го немаше коа умре татко му !

Прочитав,многу јасно дека ќе си оди,со атмосверата што владее у тимот.Чим попрво би паузирал една година одколу да игра у МЗТ,представи си колкаво било разочарувањето.А копилето прошлата година месец го немаше коа умре татко му !
Кој го ебе . Кај сака нека оди еба му циганот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom