Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Конте вика дека Мората му бил прв избор. И сега на кого да веруваме? На Конте или на шпекулациите дека бил очаен по Лукаку :unsure:

Конте вика дека Мората му бил прв избор. И сега на кого да веруваме? На Конте или на шпекулациите дека бил очаен по Лукаку :unsure:

:pos: Сигурно требаше да каже јас загреан бев по Лукаку ама ми го стави до грклан па мораше да го купам Мората.

:pos: Сигурно требаше да каже јас загреан бев по Лукаку ама ми го стави до грклан па мораше да го купам Мората.
DFQbe0NXgAA5UXn.jpg

Нема што да се прашуваме на кого да му веруваме, да беше Мората прв избор немаше Челзи во пет до дванаесет да испраќа понуда до Евертон :toe:

Нема што да се прашуваме на кого да му веруваме, да беше Мората прв избор немаше Челзи во пет до дванаесет да испраќа понуда до Евертон :toe:

@Донев после ваков аперкат гаси интернетот сам :D

Па нормално дека ќе каже така бе. Што сакаш да каже, дека бил очаен по Лукаку ама пошо не му го донеле се одлучил за Мората? Прво нема да биде океј према Мората, второ ќе испадне дека Челзи, а и Конте се заебани у ситуацијава и дека не го добиле тоа што го сакале.

Никој, ама баш никој нема да ме убеди дека Лукаку му бил прв избор на Конте. Тоа е заклучок од се што се случуваше од моментот кога дојде во Челзи, па до сега, а не од шпекулации кои излегоа откако беше очигледно дека ќе оди во Јунајтед. Се знаеше подолго време дека Конте го сака Мората, а управата си имала замисла да го враќа Лукаку. Зошто иначе не би пробале одма да го донесат? Зошто немало никаков обид за договор со Евертон од страна на Челзи? Си дошле Јунајтед, си се договориле, па овие во 5 до 12 испаничиле и пратиле понуда кога сфатиле дека прв пат во животот ќе мораат на менаџерот да му исполнуваат желба :D
Прифати нов договор, му го договорија и Мората за помалце од 24 часа.

Никој, ама баш никој нема да ме убеди дека Лукаку му бил прв избор на Конте. Тоа е заклучок од се што се случуваше од моментот кога дојде во Челзи, па до сега, а не од шпекулации кои излегоа откако беше очигледно дека ќе оди во Јунајтед. Се знаеше подолго време дека Конте го сака Мората, а управата си имала замисла да го враќа Лукаку. Зошто иначе не би пробале одма да го донесат? Зошто немало никаков обид за договор со Евертон од страна на Челзи? Си дошле Јунајтед, си се договориле, па овие во 5 до 12 испаничиле и пратиле понуда кога сфатиле дека прв пат во животот ќе мораат на менаџерот да му исполнуваат желба :D
Прифати нов договор, му го договорија и Мората за помалце од 24 часа.
Јас ќе те убедам
Сега и очигледно е дека Челзи е клубот со кој се има договорено Лукаку, ама никако не би се осудил да мислам дека е завршена работата. Со Лукаку секако е лесно да се договориш, ама со Евертон ќе биде премногу тешко. Ќе ни извадат над 80 милиони, а секако ќе мора и он да притисне повеќе за да го пуштат. На страна тоа што уште не сум убеден дека ќе успее во голем клуб, иако премногу би сакал да ме демантира, го следам уште од кога почна да игра за Андерлехт и се појавија споредбите со Дрогба, па и видеото од посетата на СБ кога бил на екскурзија во средно.

Јас ќе те убедам
:pos:
И што? Оваа реченица кажува дека "Лукаку му е прв избор на Конте"? Тогаш стварно изгледаше ко да збори за Челзи, сите збореа така. Може и бил Челзи, пак ќе кажам им бил желба на управата. Може и воопшто не бил Челзи и уште од тогаш веќе бил договорен со Јунајтед. Можеби тоа ќе објасни зошто при секоја шпекулација за Челзи, одма зимаше лично да негира на твитер и инстаграм, а кога почнаа за Јунајтед, не кажа ништо.

Епа разубеди ме поинаку со шпекулации за Мората во Челзи во периодот ко си го постирал тоа до периодот пред дапотпиши Лукаку со Јунајтед.

:pos:
И што? Оваа реченица кажува дека "Лукаку му е прв избор на Конте"? Тогаш стварно изгледаше ко да збори за Челзи, сите збореа така. Може и бил Челзи, пак ќе кажам им бил желба на управата. Може и воопшто не бил Челзи и уште од тогаш веќе бил договорен со Јунајтед. Можеби тоа ќе објасни зошто при секоја шпекулација за Челзи, одма зимаше лично да негира на твитер и инстаграм, а кога почнаа за Јунајтед, не кажа ништо.
А до толку е срамота да кажеш дека на Конте му бил прв избор Лукаку, не успеале да го доведат и за неполни 24 часа купиле играч подеднакво квалитетен на Лукаку во Мората? Мислам океј е, пробуваш со цел форум да се убедуваш во нешто што сите го гледаме како е.

Имаше шпекулации и претходно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom