Не сме јас и ти иста класа.
Јас веќе работам.
Dve godini serenje na kajgana ne se racuna za rabota. Aj valjda sega zajko ke te vraboti da ne mora od mama i tato da cekas.
Не сме јас и ти иста класа.
Јас веќе работам.
Таа е... иначе заборавија да додадат дека жената боледува од хроничен аутошовинизам, а болеста во последните 10тина години напредна во Грујофобија! Последиците од таа болест се ова..
Сакам да ви кажам да олабавите со Грујо, зошто тој е минато... занимавајте се со тие што ви ветија реформи во судството и конечно исполнување на животната парола „Шутка не ти бега Никола“... во спротивно доколку не олабавите на време (а повеќето нема, зошто сте излажани) ќе прогресира грујофобијата и кај вас и вака ќе завршите т.е. ќе се тетеравите по ходници како дворски шутови!
Едно сигурно знам, во владата со ваков советник никогаш нема да му биде досадно... „тенка е линијата“ со вакви интелектуалци!
Toa e последица од 11 години нехигиенско и болно владеење на помахнитали крвожедни зверови кои ја разболеа целата државаТаа е... иначе заборавија да додадат дека жената боледува од хроничен аутошовинизам, а болеста во последните 10тина години напредна во Грујофобија! Последиците од таа болест се ова..
Уште еден показател дека од исти „цицки“ цицаат и дмпне, и сдс (гнојните мадиња на Сорос).Koj od postarite ne se sećava da go potsetam.......Najčeska pred poveće od 10 -12 godini beše predlog za Javen Obvinitel na Grujo... no togaš Sds ne ja prifati so eden kup loši izjavi za nejze.
Фондација „Отворено општество“Членка на Бордот на Институтот „Отворено општество“ во Република Македонија
Веројатно и за овие гнојни мадиња на Сорос зборуваш:Уште еден показател дека од исти „цицки“ цицаат и дмпне, и сдс (гнојните мадиња на Сорос).
СДС партиски вработува тоа е нормално.ВМРО кога партиски вработува е диктатура.Ова за вработувањево не ми е јасно што си мислат куртоните. Паторот коа дојде на власт да не ги задржа кадрите од сдс за да ја „раководи“ државата? Добро, латас и цел шител си се прешалта кај него, мирка дудлачицата, кумот му е бивши-сдс, ама пак си донесе своја анонимна багра од тоа ексико (или као му се викала фирмата) и со своите мафијаши и е*а мајката на државава.
Се вработила како портпарол на министерството - гоооооолема работа. Ај слон праите сега. Кум може да биде директор на ДБК, а некое претставително симпатично девојче што случајно било дел од некоја тв емисија не може да биде портпарол - је**ла ве логика ненормална куртонска.