V
viktora
Гостин
Е добро де,твоите те ранеле до 40та кога си завршил.Убаво си кажав.јас завршував школи пред да се вработам.
Е добро де,твоите те ранеле до 40та кога си завршил.Убаво си кажав.јас завршував школи пред да се вработам.
твоите не ти давале да јадеш??Е добро де,твоите те ранеле до 40та кога си завршил.Убаво си кажав.
Не можеше нешто друго по духовито да смислиш?Толку капацитетот?[DOUBLEPOST=1500583100][/DOUBLEPOST]@viktora тоа шо му уплаќаш на стариот у кладионица не се вика "вадење леб".
Е па сега не се сите имошни како твоите да ги ранат децата со пиперки и патлиџани до 40г.твоите не ти давале да јадеш??
Па не оставаш впечаток дека работиш у некој научен институт.Не можеше нешто друго по духовито да смислиш?Толку капацитетот?
душичка напатенаЕ па сега не се сите имошни како твоите да ги ранат децата со пиперки и патлиџани до 40г.
Некои деца морале и сами лебот да си го вадат.
Е во право си.Така нешто.Уште долго ќе шмркате кафе од магистри по кафиќиве.[DOUBLEPOST=1500584227][/DOUBLEPOST]Па не оставаш впечаток дека работиш у некој научен институт.
Веројатно си некој физички работник, достава, такво нешто.
Предност е што мени ми праќаат ЦВ.На време сум спечалил.Е сега ти на твои 40 и кусур и со 6 месеци работно искуство, со среќа да ти е.Ама битна е и внатрешната убавина,може на шарм да ти паднат.душичка напатена
Али од друга страна има и предност твоето, ЦВто ти е 2 реда, јас треба да пишам цели фермани, да наведувам успеси на домашен и меѓународен план, да дам еден куп пари за фотокопии на документи
нема шанса да тебе ти праќаат ЦВ освен ако не бараш берачи на тутун или курири за брза пошта.Е во право си.Така нешто.Уште долго ќе шмркате кафе од магистри по кафиќиве.[DOUBLEPOST=1500584227][/DOUBLEPOST]
Предност е што мени ми праќаат ЦВ.На време сум спечалил.Е сега ти на твои 40 и кусур и со 6 месеци работно искуство, со среќа да ти е.Ама битна е и внатрешната убавина,може на шарм да ти паднат.
Ме фати во лага.Признавам.Мешам малтер преку ден а навечер сум машка курва.Ебам баби за стотче.нема шанса да тебе ти праќаат ЦВ освен ако не бараш берачи на тутун или курири за брза пошта.
Остај тие прикаски, треба да имаш многу повеќе од то шо имаш сега за да смееш да прочиташ нечие ЦВ
знамМешам малтер преку ден а навечер сум машка курва.
Многу бе ефтин си бил ти, само стотче велиш аМе фати во лага.Признавам.Мешам малтер преку ден а навечер сум машка курва.Ебам баби за стотче.
Него темава не е за мене и тебе.
Ќе те прашав од каде знаеш ама, не.Ќе се искараме.знам
Ти како водител, само некои прашања поставуваш, дебилни.Вморону, ќе собереш храброст да ми одговориш дали се осеќаш излажано после изјавата на Илија дека зборел албански? Тиранска платформа? А вморону скапан? Собра храброст да ги исплукаш?
Пази да не ме расплачеш.
Не е тоа жално. Жално е што вие сте во толку голема бројка.
Има многу други жални работи во твојов пост.
Ниту сте болни, ниту ви фали нешто. Сте имале шанса у животот, ама полесно е целување газови од работа. Да бил тој паметен немал да дојде до тоа дереџе. Да биле повеќето такви зомбија паметни, разумни и интелигентни никогаш немаше да се создаде атмосфера во која психопат, лопов и убиец ќе држи власт и ќе биде неприкосновен лидер цели 11 години. Сите заедно му се восхитувате на него и неговата мафија, а вода у очи немате - нема куче за што да ве угризе.
Си го истера тој животот со бизони, коњи и муда од лабуда, дур вие чекате некој да донесе сладолед „од тој скапиот“.
Прегледај го приврзокот 174499
Јас сум се восхитувал....како ли го констатираше мојот восхит на балисти, затвореници и наркомани? Појманемаш.
Спиеш ли мирно Конор МегрегореПази да не ме расплачеш.
Не е тоа жално. Жално е што вие сте во толку голема бројка.
Има многу други жални работи во твојов пост.
Ниту сте болни, ниту ви фали нешто. Сте имале шанса у животот, ама полесно е целување газови од работа. Да бил тој паметен немал да дојде до тоа дереџе. Да биле повеќето такви зомбија паметни, разумни и интелигентни никогаш немаше да се создаде атмосфера во која психопат, лопов и убиец ќе држи власт и ќе биде неприкосновен лидер цели 11 години. Сите заедно му се восхитувате на него и неговата мафија, а вода у очи немате - нема куче за што да ве угризе.
Си го истера тој животот со бизони, коњи и муда од лабуда, дур вие чекате некој да донесе сладолед „од тој скапиот“.
Прегледај го приврзокот 174499
Јас сум се восхитувал....како ли го констатираше мојот восхит на балисти, затвореници и наркомани? Појманемаш.
Таа е... иначе заборавија да додадат дека жената боледува од хроничен аутошовинизам, а болеста во последните 10тина години напредна во Грујофобија! Последиците од таа болест се ова..
Сакам да ви кажам да олабавите со Грујо, зошто тој е минато... занимавајте се со тие што ви ветија реформи во судството и конечно исполнување на животната парола „Шутка не ти бега Никола“... во спротивно доколку не олабавите на време (а повеќето нема, зошто сте излажани) ќе прогресира грујофобијата и кај вас и вака ќе завршите т.е. ќе се тетеравите по ходници како дворски шутови!Кога Катица Јанева ја нарекувате специјален јавен обвинител, кога Тодоров го нарекувате министер за здравство, кога Ѓорѓе го нарекувате претседател на држава, кога Груевски го нарекувате премиер, кога Миленко го нарекувате новинар, кога Адеми може да биде министер за образование, кога Латас го нарекувате професор, кога Караѓозоска ја нарекувате амбасадорка, кога Миновски може да биде претседател на Комисија за заштита од дискриминација, кога … јас мислам дека заслужувам да бидам наречена балерина.
http://start.mk/article/121834/najcevska-prolupa-totalno-povikajte-lekar