Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Senci ako ti je inter prijatelj odkud nisi na našem forumu? Pa tamo imaš na tisuće lista?
Ja neznam zasta sluzi taj forum ako ima pristup samo par osoba i to onih sto neznaju sta ce sa listama koliko ih imaju, neznam u cemu je fora

Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk

Ja neznam zasta sluzi taj forum ako ima pristup samo par osoba i to onih sto neznaju sta ce sa listama koliko ih imaju, neznam u cemu je fora

Ima tamo ljudi koji ne znaju ni skenirati. Tamo je najbitnije povjerenje. I druženje. Ustvari ZeZanje.

Mnoooogo se varas prijatelju da je par ljudi (n)
Najbitnije da vlada pozitivna energija i da je :oleee:
Tamo su liste sporedna stvar.

Mnoooogo se varas prijatelju da je par ljudi (n)
Najbitnije da vlada pozitivna energija i da je :oleee:
Tamo su liste sporedna stvar.
Kad te slusa covek moze da si misli da je popal u neko mesto raja.Liste bol niko nista neradi i neplaca sve ljudi tamo gledat po cel dan dzjaba tv.Utopija neka.heheheh

Kad te slusa covek moze da si misli da je popal u neko mesto raja.Liste bol niko nista neradi i neplaca sve ljudi tamo gledat po cel dan dzjaba tv.Utopija neka.heheheh
Pa nisi mnogo pogresio.Jer odprilike jeste tako.Lista ima i sto je najvaznije nema nikakvih svadja i prepirki,samo druzenje i to je to.Pozdrav za tebe.

Dobro jutro!
Na zezanje forumu nema svadje prepirke ili prodaje lista,svatko moze uzeti sebi listu iz tisuce lista.Nema tamo daj,imas li ili neka slikanja televizije,uzmi sta ti treba.
Pozz!

Dobro jutro!
Na zezanje forumu nema svadje prepirke ili prodaje lista,svatko moze uzeti sebi listu iz tisuce lista.Nema tamo daj,imas li ili neka slikanja televizije,uzmi sta ti treba.
Pozz!
A ima li takvi clanove kao Radoslav Beric tamo da se se uclanili ili takvi uobste se ne primat.

Mislim da ti jako dobro znas sve,ne vrijede provokacije,

Agitovanje za drugi forum javno -pravila BAN sa usmerenjem na reklamirani forum-pravila

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom