Мислам дека и за Ѓорчев нема некој криминал.Од овие само за Љубчо и Поповски нема нешто криминал, сите други има по нешто во снимките. А тодоров е избркан, му ја имаат поднесено бланко оставката и сега демек е адвокат.
После сугестии од некои членови мислам дека Никола Тодоров,Антонио Милошоски и Љубчо Георгиевски не би требало да се на листава.Звучи интересно aма треба подетална анализа за тоа кој да се најде во листата на одговори.
moze i so selotejpAha dzidot bil raspukan...vikni obichen dzidar ke go sredi toa za 2 saata
Е па јас пишував за да нема насилство.Грујо му се јавува на Милошоски за помош, Милошоски му вика ај ако не да пробаме вака и вака, Грујо му вика ај ќе видиме. Значи двајцата пробуваат, затоа реков заедно со Грујо пробал.
Друга работа за аболициите што викаш. Дали аболиција за Грујо ќе значи дека е виновен и дека вие што гласавте за вмро веќе нема да ги гласате бидејќи Грујо ќе е аболициран криминалец?
И уште нешто, ако има судска пресуда за затвор, немири и протести ќе завршат со скршени глави и нозе ама не на полицијата.
Ostanavme bez rabota. Izmislija klozeti shto se chistat sami...vlagash, se poseruvash, brishesh ili plaknesh g's i izleguvash. Za dve minuti da se vratish chisto i mirislivo k'o apteka. Nema lepche za mene i vo Makedonija...sega novava vlada sigurno ke pushti vo upotreba takvi klozeti...Klonot Zaev ke seche lenti chinam.[DOUBLEPOST=1500314852][/DOUBLEPOST]Tочно така. Батали сега тие клозетите во Њу Џерси и враќај се ваму да и помогнеш на Македонија.
Se stava kompaund, neshto kako gips, pa odozgora specijalen tejp/traka i pak se gipsira. Se sushi do sledniot den, se shmirgla i chao djaci izgleda kako novo.moze i so selotejp
Како тоа партиска анкета да стои? Не ми е јасно.Звучи интересно aма треба подетална анализа за тоа кој да се најде во листата на одговори.
Или некa дaдеме сaмoпридoнес дa се срушaт или некa им ги зaпленaт крaдените пaри пa сo тие некa ги срушaт.Акo не ке oстaнaт кaкo нaследствo(уoпште не е битнo кaквo) ке пoстaјaт и ке сведoчaт зa еднo минaтo време.Акo oстaнaт штo е битнo дaли ке бидaт културнo oли шљaјмскo нaследствo.Ке стoјaт и ке ги гледaмеОк, озбиљно сега: Знаеш дека има разлика помеѓу наследство и статус на културно наследство?
Па подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.Го викаат Данска Тевдовски оти гледал примери во Данска.
Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава.
Затоа тоа им е чудно. Они учени се на примери од средна Азија и Блиски Исток, затоа Данска им е смешно.Па подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.
Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"Го викаат Данска Тевдовски оти гледал примери во Данска.
Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава.
Јако, јако...
Али кој знае, можеби ќе испадне подобар од тој дебелиот небањатиот со суканиците.Абе знаеш, реформи, дај види таму од Данска за ископираме нешто,
овојпат, гарант ќе функционира.
Jас сум искрено шокиран што го знаеш зборот депласиран. Најсериозно.Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"
Hmmm, a jas ubeden deka chobanite/ovcharite imaat izvonredno chustvo za humor, onoj tezhok, hard rock humor na svoj ili tugj rachun, seedno. Da kazhesh deka bilo shto e najlosh primer na PLANETAVA ti mora dasi nekoja "supernatural" edinka, neshto kao Hristos ili Mohamed, Buda, Mozes....upotrebata na zborot "ebave" e izlishna, deplasirana vo najmala raka.