Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Договот на заев со борисов е мачкање очи.
Вистинската причина што заев отиде кај борисов во татарија е рецептот за уништување на дрпмне

Од овие само за Љубчо и Поповски нема нешто криминал, сите други има по нешто во снимките. А тодоров е избркан, му ја имаат поднесено бланко оставката и сега демек е адвокат.
Мислам дека и за Ѓорчев нема некој криминал.
Звучи интересно aма треба подетална анализа за тоа кој да се најде во листата на одговори.
После сугестии од некои членови мислам дека Никола Тодоров,Антонио Милошоски и Љубчо Георгиевски не би требало да се на листава.
Моментално реално кои имаат шанса за нареден лидер се Никола Поповски и Влатко Ѓорчев,се останато е вмешано во некаков криминал.

Грујо му се јавува на Милошоски за помош, Милошоски му вика ај ако не да пробаме вака и вака, Грујо му вика ај ќе видиме. Значи двајцата пробуваат, затоа реков заедно со Грујо пробал.
Друга работа за аболициите што викаш. Дали аболиција за Грујо ќе значи дека е виновен и дека вие што гласавте за вмро веќе нема да ги гласате бидејќи Грујо ќе е аболициран криминалец?
И уште нешто, ако има судска пресуда за затвор, немири и протести ќе завршат со скршени глави и нозе ама не на полицијата.
Е па јас пишував за да нема насилство.

Tочно така. Батали сега тие клозетите во Њу Џерси и враќај се ваму да и помогнеш на Македонија.
Ostanavme bez rabota. Izmislija klozeti shto se chistat sami...vlagash, se poseruvash, brishesh ili plaknesh g's i izleguvash. Za dve minuti da se vratish chisto i mirislivo k'o apteka. Nema lepche za mene i vo Makedonija...sega novava vlada sigurno ke pushti vo upotreba takvi klozeti...Klonot Zaev ke seche lenti chinam.[DOUBLEPOST=1500314852][/DOUBLEPOST]
Se stava kompaund, neshto kako gips, pa odozgora specijalen tejp/traka i pak se gipsira. Se sushi do sledniot den, se shmirgla i chao djaci izgleda kako novo.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__
Звучи интересно aма треба подетална анализа за тоа кој да се најде во листата на одговори.
Како тоа партиска анкета да стои? Не ми е јасно.
Тогаш дај ни и нас некоја опција, две:
6. "Ме боли к кој ќе ги води ќорите вмороните за уши у иднина".
7. Дпне да се затвори и да не постои, пошо е најголемиот срам за државава и дувло од криминалци и предавници

Ок, озбиљно сега: Знаеш дека има разлика помеѓу наследство и статус на културно наследство?
Или некa дaдеме сaмoпридoнес дa се срушaт или некa им ги зaпленaт крaдените пaри пa сo тие некa ги срушaт.Акo не ке oстaнaт кaкo нaследствo(уoпште не е битнo кaквo) ке пoстaјaт и ке сведoчaт зa еднo минaтo време.Акo oстaнaт штo е битнo дaли ке бидaт културнo oли шљaјмскo нaследствo.Ке стoјaт и ке ги гледaме

Го викаат Данска Тевдовски оти гледал примери во Данска.
:pos:

Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава.
Па подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.

Па подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.

Затоа тоа им е чудно. Они учени се на примери од средна Азија и Блиски Исток, затоа Данска им е смешно.

Го викаат Данска Тевдовски оти гледал примери во Данска.
:pos:

Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава.
Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"

Hmmm, a jas ubeden deka chobanite/ovcharite imaat izvonredno chustvo za humor, onoj tezhok, hard rock humor na svoj ili tugj rachun, seedno. Da kazhesh deka bilo shto e najlosh primer na PLANETAVA ti mora dasi nekoja "supernatural" edinka, neshto kao Hristos ili Mohamed, Buda, Mozes....upotrebata na zborot "ebave" e izlishna, deplasirana vo najmala raka.

Јако, јако...
Гледам, кадрите на Сдсм се бирани според интелегенција.

Шала на страна, вакви типчиња за некого се 1 на 10ка.

Абе знаеш, реформи, дај види таму од Данска за ископираме нешто,
овојпат, гарант ќе функционира.

Али кој знае, можеби ќе испадне подобар од тој дебелиот небањатиот со суканиците.

Последно уредено:
Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"

Hmmm, a jas ubeden deka chobanite/ovcharite imaat izvonredno chustvo za humor, onoj tezhok, hard rock humor na svoj ili tugj rachun, seedno. Da kazhesh deka bilo shto e najlosh primer na PLANETAVA ti mora dasi nekoja "supernatural" edinka, neshto kao Hristos ili Mohamed, Buda, Mozes....upotrebata na zborot "ebave" e izlishna, deplasirana vo najmala raka.

Jас сум искрено шокиран што го знаеш зборот депласиран. Најсериозно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom