Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кенеди е моментално во тимот на Челзи... Играше завчера, доби и лани еднаш или два пати шанса. Не се знае уште, ама сепак мислам дека ќе го дадат, најдобар другар на Коста му е :D

Кога ќе имаат по 24-25 години и треба веќе да се оформени, ако не играат на високо ниво, мрчете ми и ќе кажам дека сум погрешил. Или кога ќе направат перманентен трансфер во Сосиедад на пример. А не вака.
А за разлика од тебе ние веќе 2 години сме откажани од Јанузај. Овие позајмиците ти се само одложување, ништо повеќе. :D

Овој Лофтус Чик како прво нема ни име да биде играч од него. Замисли некој ден да се тепаат Барса и Реал, за кого? За Лофтус Чик бе :pos:

Донев ниеден од тие нема да стане играч како што посакуваш, така да уште сега се во право што те ебаваат.
Ко Мбапе? Каква врска има името. Битна е фацата :D

Во ред било и да признаеш некогаш дека грешиш, наместо да им одиш контра на сите :D
Гледам вие другите со крстот на чело сите признавате кога ќе згрешите.

Другиве Џони, не викаат дека се експерти и како тоа, се што они предвиделе, се остварило.

Па кога имам речено за мене дека сум ексепрт?.. да бев експерт ќе работев како Зоран Мишевски спортски новинар ..бог да чува

@DaniBMW ти се остварија претпоставките

Па кога имам речено за мене дека сум ексепрт?.. да бев експерт ќе работев како Зоран Мишевски спортски новинар ..бог да чува
Ироничен е Видук, нѐ зеза нас останатите смртници, ама ај ако, ќе праша пак какво ќе биде времето утре.... :(((([DOUBLEPOST=1500291760][/DOUBLEPOST]
Кенеди е моментално во тимот на Челзи...
Стварно ? :D

На крај ни Дармијан ни Смолинг ни Марсијал, само пари :icon_mrgr:

Очекувано, иако мислам дека Дармијан ќе влезеше во комбинација ако беше достапен. Ова со Марсијал беше чист `мош убодем нешто` потег на Сабатини.

Ако го земат Алексис зошто да не.. Подобар фит би бил со Хесус и Сане напред

После RVP gate чисто сумљам дека некоја екипа би и дала на друга квалитетен играч, поготово па елитен напаѓач.

После RVP gate чисто сумљам дека некоја екипа би и дала на друга квалитетен играч, поготово па елитен напаѓач.
Венгер е во прашање заедно со мрсниот брк Кронке, само €£$ гледаат

Венгер е во прашање заедно со мрсниот брк Кронке, само €£$ гледаат
Баш поради тоа, сите видоа каков ефект може да има класа напаѓач и тоа во тим полн со дупки или во тој период за МЈ, буквално без среден ред.

Првиот Човек воопшто што пиша за Агуеро уште вчера, рече дека Пеп се согласил :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom