Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 август 2014
Мислења
3.760
Поени од реакции
6.171
За Бундесот се слагам ама за Серие А не баш. Евра баш збореше дека потактички се игра во Серие А, поинаков е стилот на игра и не можеш цело време да напаѓаш. Мислам дека на тип на играч како Перишиќ, барем од тоа што го опишуваат интерашиве би му лежела ПЛ, ќе видиме каква ќе е реалноста, дали и воопшто ќе се договорат. Мада познавајќи го Вудвард, ќе му ја исполни желбата на Мурињо.
Vistina mozhda poveke obrnuvat vnimanie na taktikata vo Seria A, ama kvalitetot na ekipite vo Italija i vo Anglija ima mnogu golema razlika, nastrana to sho vo Anglija se igra cvrst agresiven fudbal so dosta fizicki dueli.. jas mislam deka ekipa vo Anglija ko Crystal Palace ili Stoke mozhi slobodno vo Bundes i vo Seria A da se vo top5 ekipi.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Vistina mozhda poveke obrnuvat vnimanie na taktikata vo Seria A, ama kvalitetot na ekipite vo Italija i vo Anglija ima mnogu golema razlika, nastrana to sho vo Anglija se igra cvrst agresiven fudbal so dosta fizicki dueli.. jas mislam deka ekipa vo Anglija ko Crystal Palace ili Stoke mozhi slobodno vo Bundes i vo Seria A da se vo top5 ekipi.
Малце повеќе ги прецени :icon_mrgr:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Перишич си отишол од тренинг кампот на Интер и заминал во Хрватска, причина-имал проблеми со заб/забите.У трето оделение подобро лажевме.

А директорот на Интер изјавил дека сме загреани за Перишич и ќе виделе што ќе испадне од сето тоа во наредните денови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Толкава паника кренаа за хотелите а еве ги цените
Другар значи овие што се со снижени цени се од оние со путер на главата, односно веќе посетени од ДПИ и што имаа среќа букинг што не ги блокна. Им нудеа пак да резервираат по истата цена на Англичаните ама тие веќе си најдоа смештај кај Македонци или за без пари или за бедна сума.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Me утепа брааааат. 250 нафрлања 6,7,8 асистенции. Топ. Се гледа дека е играчиште...[DOUBLEPOST=1500141300][/DOUBLEPOST]
Затоа кросевите кои што ќе завршуваат во трет ред публика магично ќе направат да се растурат од голови од корни.

Кој ви е овој муабет, Перишиќ нема ни да ја помириса топката кога ќе се изведува корна а не па оној да изведува, и врапчињата знаат зошто е таргет на Мурџо.
Па за разлика од истиот тип на играч кој го имате, Лингард со пола центаршут и 0 асистенции..... (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
R

red.devil

Гостин
Па за разлика од истиот тип на играч кој го имате, Лингард со пола центаршут и 0 асистенции..... (y)
Не ми ги пукај јајцава оти како бот ги резонираш бројките. :D
Лингард од 25 нафрлања има две асистенции тоа е некаде двојна продуктивност од ужасот ваш. Крај.

Да, викам дека е двојно поголема продуктивност бидејќи задачите на Лингард се да не излезе од своја половина и пак успеал да има процент на асистенции по нафрлање поголем од 50милионскиот бог на нафрлањата .

И едина причина што сакам да дојде е да видите ти и Стефан дека бадијала ми ги отековте со тој просек, кој едино што има е работливост ко коњ на тереност и еден шугав дриблинг кој што ќе го научат за два дена во лигата.[DOUBLEPOST=1500144098][/DOUBLEPOST]
Перишич за Лингард е Бејл од времето на Тотенхем.
Знаеме, како што Фелаини беше Макелеле покрај Погба и Ерера за Шнајдерлин

R

red.devil

Гостин
Не знам што муабет е ова, но Лингард е мрсул, Перишич е мажиште за него.
Истиов муабет беше августот што и за Перишиќ сега. Различни се актерите.
Лингард е мрсул, се согласувам целосно. Перишиќ е ист таков мрсул.
И затоа ако дојде ќе играат тие двајца по крилата. То је поентата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Истиов муабет беше августот што и за Перишиќ сега. Различни се актерите.
Лингард е мрсул, се согласувам целосно. Перишиќ е ист таков мрсул.
И затоа ако дојде ќе играат тие двајца по крилата. То је поентата.
Кога Перишич би игра десно, јас со двете раце би потпишал да дојде во Јунајтед. Проблемот е што игра лево па ќе се гушат со Марсијал, додека на десно пак ќе морам да го гледам Лингард.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Ај сега ставете статистика од Хазард, Санчез, Де Брујн, Гризман и слични играчи и квалитет кој треба да се стремеме да го купиме.
За Лингард и мали дечиња знаат дека е дупе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.755
Me утепа брааааат. 250 нафрлања 6,7,8 асистенции. Топ. Се гледа дека е играчиште...[DOUBLEPOST=1500141300][/DOUBLEPOST]
Затоа кросевите кои што ќе завршуваат во трет ред публика магично ќе направат да се растурат од голови од корни.

Кој ви е овој муабет, Перишиќ нема ни да ја помириса топката кога ќе се изведува корна а не па оној да изведува, и врапчињата знаат зошто е таргет на Мурџо.
Дај кажи какво ке е времето утре во Дојран, да не седам за џабе...

Како да не знаеш колку души се сменија за изведување на корни, па си сигурен дека овој нема да добие шанса. Ако увидов нешто кај Перишиќ, тоа е што може да центрира и со лева и со десна и тоа доста добро, нешто што кај нас може само Погба да го направи.

Станува јасно зашто се купи Лукаку, а не Мората, и сега ми се чини дека и е јасно дека Лукаку бил цел број 1, со оглед на тоа дека се зима играч кој може да нафрли прописно.

Ме интересира твоја прогноза, ако дојде коњов кај нас, и нема да излегува од своја половина, во тие ретки излети напред, колку асистенции би имал?

Kajgana Shop

На врв Bottom