Не верувам, имав сретнато кај што шернуваат на фејсбук.Инаку фала ви на сите <3Гласано...
Ама да те предупредам дека ако дознаат дека јавно бараш може и да не добиеш.
Гласав и ја,со среќа.Драги форумџии, многу ми е потребна вашата помош.Се работи за карта за Суперкупов, од нисан има наградна игра каде што првите шест по број на гласови ќе го веат знамето на суперкупот на центар и потоа ќе ја гледаат утакмицата.(за лица до 20 години важи).Гласањето трае до 15ти, т.е уште денес.До вчера бев во игра, но сабајлево гледам дека ме поминале.Доколку не ви е проблем гласајте за мене т.е на четврта страна има слика од бел нисан од 73та, под него пишува Стефан и ако не ви е проблем пренесете на некој пријател.
еве го линкот каде може да се гласа:https://nissanapp.ourcontest.io/wR86LS
Ви благодарам на вниманието и би ви бил многу благодарен доколку гласате или помогнете на некој начин.Оние фанови кои не добија карти многу добро ќе ме разберат во каква ситуација сум.
130 милиони фунти и земете ги двајцата.Еве една миле ми текна забегана до немајкаде идеја.
Го земаш Коста и му ветуваш трансфее во Атлети до в година.
Се преговара со Атлети за Гризман, со тоа што во трансферот ќе е вклучен Коста.
![]()
Гласано друже..со среќаДраги форумџии, многу ми е потребна вашата помош.Се работи за карта за Суперкупов, од нисан има наградна игра каде што првите шест по број на гласови ќе го веат знамето на суперкупот на центар и потоа ќе ја гледаат утакмицата.(за лица до 20 години важи).Гласањето трае до 15ти, т.е уште денес.До вчера бев во игра, но сабајлево гледам дека ме поминале.Доколку не ви е проблем гласајте за мене т.е на четврта страна има слика од бел нисан од 73та, под него пишува Стефан и ако не ви е проблем пренесете на некој пријател.
еве го линкот каде може да се гласа:https://nissanapp.ourcontest.io/wR86LS
Ви благодарам на вниманието и би ви бил многу благодарен доколку гласате или помогнете на некој начин.Оние фанови кои не добија карти многу добро ќе ме разберат во каква ситуација сум.
Топ, кажи сметка да ти ги префрлам парите.130 милиони фунти и земете ги двајцата.
Наводно Интер бара 25м евра+Марсиал или чисти 55м евра за Перишиќ.
Мислам дека Марсиал нема да мрда ради тоа што покрај лево крило ќе биде и опција во нападот како бекап за Лукаку.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Јас пак реков си дошол да пишиш дека Перишиќ готово го давате, ти...Влагам да читам новости со дешавки на трансфер пазар, припреми, слики, изјави кур се тресе.
2 страни читам гласано гласано гласано гласано, за момент се осетив кога на фб ќе листам и ќе налетам на слика од Исус и во коментари амин, амин, амин, амин.
hh