Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Бакајоко во Челзи, ќе се тргне по Матич ама после дешавката со Лукаку, Челзи сака да го даде надвор од ПЛ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Гласано...
Ама да те предупредам дека ако дознаат дека јавно бараш може и да не добиеш.
Не верувам, имав сретнато кај што шернуваат на фејсбук.Инаку фала ви на сите <3

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.542
Поени од реакции
3.586
Драги форумџии, многу ми е потребна вашата помош.Се работи за карта за Суперкупов, од нисан има наградна игра каде што првите шест по број на гласови ќе го веат знамето на суперкупот на центар и потоа ќе ја гледаат утакмицата.(за лица до 20 години важи).Гласањето трае до 15ти, т.е уште денес.До вчера бев во игра, но сабајлево гледам дека ме поминале.Доколку не ви е проблем гласајте за мене т.е на четврта страна има слика од бел нисан од 73та, под него пишува Стефан и ако не ви е проблем пренесете на некој пријател.

еве го линкот каде може да се гласа:https://nissanapp.ourcontest.io/wR86LS

Ви благодарам на вниманието и би ви бил многу благодарен доколку гласате или помогнете на некој начин.Оние фанови кои не добија карти многу добро ќе ме разберат во каква ситуација сум.
Гласав и ја,со среќа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
@Shteff Mathers Гласано другар и со среќа.

Инаку Матиќ нема да отпатува со Челзи на турнеата што остава простор за трансфер.

R

red.devil

Гостин
Еве една миле ми текна забегана до немајкаде идеја.

Го земаш Коста и му ветуваш трансфее во Атлети до в година.
Се преговара со Атлети за Гризман, со тоа што во трансферот ќе е вклучен Коста.

:zloo:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Еве една миле ми текна забегана до немајкаде идеја.

Го земаш Коста и му ветуваш трансфее во Атлети до в година.
Се преговара со Атлети за Гризман, со тоа што во трансферот ќе е вклучен Коста.

:zloo:
130 милиони фунти и земете ги двајцата.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Драги форумџии, многу ми е потребна вашата помош.Се работи за карта за Суперкупов, од нисан има наградна игра каде што првите шест по број на гласови ќе го веат знамето на суперкупот на центар и потоа ќе ја гледаат утакмицата.(за лица до 20 години важи).Гласањето трае до 15ти, т.е уште денес.До вчера бев во игра, но сабајлево гледам дека ме поминале.Доколку не ви е проблем гласајте за мене т.е на четврта страна има слика од бел нисан од 73та, под него пишува Стефан и ако не ви е проблем пренесете на некој пријател.

еве го линкот каде може да се гласа:https://nissanapp.ourcontest.io/wR86LS

Ви благодарам на вниманието и би ви бил многу благодарен доколку гласате или помогнете на некој начин.Оние фанови кои не добија карти многу добро ќе ме разберат во каква ситуација сум.
Гласано друже..со среќа ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелејјј, Мората мислел трансферот му е готов, ја офарбал и косата црвена ама кога пропаднал ја мавнал кец ама џабе, се познава црвено :pos: смешно е отпрва ама после малце и жал ми паѓа :(

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Наводно Интер бара 25м евра+Марсиал или чисти 55м евра за Перишиќ.

Мислам дека Марсиал нема да мрда ради тоа што покрај лево крило ќе биде и опција во нападот како бекап за Лукаку.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Наводно Интер бара 25м евра+Марсиал или чисти 55м евра за Перишиќ.

Мислам дека Марсиал нема да мрда ради тоа што покрај лево крило ќе биде и опција во нападот како бекап за Лукаку.

Наша доплата плус :vozbud:, почна и Интер да се заебава со нас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
[DOUBLEPOST=1500061467][/DOUBLEPOST]Jose Mourinho has confirmed Zlatan Ibrahimovic could stay at Old Trafford. "It is possible. He was not happy in the way he finished season"

“I can’t say any word about a player who is a Chelsea player, it’s the same with Morata, we have to respect the player, the club, the owner, the manager.

“I don’t want to be disrespectful, we don’t have our door closed, we are not happy with just Lukaku and Lindelof, we need more, we wanted four, so I would say 50% of the job is done but I don’t want to say that because everything is so difficult.

“I would like to be in Ed Woodward’s position negotiating because everything is really difficult, so maybe we don’t get two, we get one but we need one more to give us more options.

“We have players that belong to the squad but cannot play for next few months, Rojo, Ashley Young, Luke Shaw, if Zlatan stays.

“We need two more players I would say, at least one but I don’t want to say Matic or any other name because I don’t think it’s correct.”

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Влагам да читам новости со дешавки на трансфер пазар, припреми, слики, изјави кур се тресе.

2 страни читам гласано гласано гласано гласано, за момент се осетив кога на фб ќе листам и ќе налетам на слика од Исус и во коментари амин, амин, амин, амин.

hh

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Влагам да читам новости со дешавки на трансфер пазар, припреми, слики, изјави кур се тресе.

2 страни читам гласано гласано гласано гласано, за момент се осетив кога на фб ќе листам и ќе налетам на слика од Исус и во коментари амин, амин, амин, амин.

hh
Јас пак реков си дошол да пишиш дека Перишиќ готово го давате, ти...:P

Kajgana Shop

На врв Bottom