Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Во контекст на твоето (веќе некаде видено) незамарање и несочувство со туѓа несреќа, типично вморонски, можам само да кажам дека ич тасе не ме заболе кој е твојот "став", пошо тоа нема да ми врати ништо што ми беше украдено, а во што моите инвестираа малку по малку цел живот. Може да не веруваш колку сакаш.Во контекст на твоите патешествија и на твоите соседи/роднини/пријатели, те молам не заборавај да објавиш кога зајко кукурајко и плавите жолтици ќе стават крај на таквата криминална пракса, барем да знаеме дека се грижат за тебе и за твоите соседи/роднини/пријатели. Или да знаеме дека не се ништо подобри од пастирот и пвеводбениците во борбата против организираниот криминал.
Бизонот го имаме јас и ти платено заедно, само тебе очигледно не ти е проблем и можеш да си го дозволиш тоа, па затоа сега споделуваш вакви "смешни" досетки.[DOUBLEPOST=1499963077][/DOUBLEPOST]
Све ок, ама немој "нас" жити се' пошо немам никаква врска со "нив".Затоа не се веќе ВМРО на власт, таа прикаска заврши, сега Катица ја решава. Сега е ред на вас да исправите и да нормализирате се што ВМРО и ДУИ изреметија и уништија и на вакквите грозоморни вести и случаи да им се даде вистинско внимание и третман. .во спротивно,. не знам како да ти кажам, ама пак ќе ти ја опнат викендицата ако не допринесеш во зауздувањето на шипците од страна на заев.
Заев додуша меѓу другото кога ја формираше колацијата вети нов принцип на владеење и бришење на тероторијалните и границите во институциите што ВМРО и ДУИ ги исцртаа и најави дека партнерите ќе одговараат пред него како премиер, а не пред своите партии и гласачи ама некако Села не му игра ко што гледам и тера по рецептот на ДУИ кој води кон тип на владеење како прошлово.