Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Овие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Не разбирам? Заради добро завршената работа ли?
Пишува горе кој се УБК на Мијалков си правеле ѓезме.

S

silmarillion

Гостин
Овие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Незнам што и како, али ако можев ја да си приберам парталите од Маврово тој викенд и порано да се вратам у Скопје пошто не ми беше ни до славење ни до скара, ко кнедли да имав у грло, овие што требале да го расчистат тоа да терале кафани одма после... незнам. Ко вчера да беше каква траорна атмосфера беше сегде.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.360
Поени од реакции
24.075
И маде проба коњско. Зимоска аљи и паторот коа не се договорија за влада тој си го изгриза коњот од мука.
За Камник има читано и глеано на телевизија кутриот. Затоа "ВМРО ДО ГРОП"!!!
Читам прее квичеше дека те вреѓале и си барала човекот да го банираат за тоа. Неубо така, неубо.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.360
Поени од реакции
8.910
Латас: СЈО не треба да бара мерка притвор, Сител не може да најде друг човек кој ќе ме замени

„Јас сум главен и одговорен уредник на Сител телевизија, а тоа значи дека треба постојани средби со продавачи на програми, а ова не може да се промени преку ноќ. Исто така професор сум на Европскиот универзитет. Трето, професор сум во Србија, каде ако не сум присутен, ќе добијам казна. Осумдесет отсто од приходите во семејството се од мене. Ова е штета за Сител ТВ, за семејството. Сител не може да најде друг човек кој ќе ги извршува сите обврски што јас ги правам“, рече денеска пред Апелациониот суд, бизнисменот и новинар Драган Павловиќ-Латас.

:vozbud: :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.360
Поени од реакции
24.075
Да си седеше Заев на зборот сите ке дознаевме ама ете :свиркам:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.359
Поени од реакции
84.582
Озбилно, на никој не му е чудно како и зашто УБК прават гезме од 600 евра, утре дента после Смилковско?
Чекај бе, нели се они најодговорните у тие моменти?

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
За тие што не разбираат, Латас сака да каже дека никој како него не пуши и лиже.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Брее ден после Смилковско.

Ѓупци...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.359
Поени од реакции
84.582
Да си седеше Заев на зборот сите ке дознаевме ама ете :свиркам:
Владе, сеа тука возрасните праат серозни муабети.
Не досаѓај, не се плеткај, ќе те згазне некој. Идите тамо со Фринџ, Бијонс и Ѓорѓи, играјте си нешто. Ќе му кажам на Иреал да ви подели од сладоледите, тие, знаеш добро кои, најбољите какви што не делат ни на море ни у Дојран.
Немај гајле ќе ве викнеме ко ќе донесат сендвичи и немој некоја беља да сте напраиле!

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Читам прее квичеше дека те вреѓале и си барала човекот да го банираат за тоа. Неубо така, неубо.
У секој пост го спомнуваш. Алда, Алма...од уста не го вадиш...
„заеви мадиња“ стои у твојот последен пост....ако сме сите ние други будали овде тоа, тогаш ти си уникатно маде, the one and only.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.359
Поени од реакции
84.582
Латас: СЈО не треба да бара мерка притвор, Сител не може да најде друг човек кој ќе ме замени

„Јас сум главен и одговорен уредник на Сител телевизија, а тоа значи дека треба постојани средби со продавачи на програми, а ова не може да се промени преку ноќ. Исто така професор сум на Европскиот универзитет. Трето, професор сум во Србија, каде ако не сум присутен, ќе добијам казна. Осумдесет отсто од приходите во семејството се од мене. Ова е штета за Сител ТВ, за семејството. Сител не може да најде друг човек кој ќе ги извршува сите обврски што јас ги правам“, рече денеска пред Апелациониот суд, бизнисменот и новинар Драган Павловиќ-Латас.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.360
Поени од реакции
24.075
Владе, сеа тука возрасните праат серозни муабети.
Не досаѓај, не се плеткај, ќе те згазне некој. Слушај, идите тамо со Фринџ, Бијонс и Ѓорѓи, играјте си нешто. Ќе му кажам на Иреал да ви подели од сладоледите, тие, знаеш добро кои, најбољите какви што не делат ни на море ни у Дојран.
Немај гајле ќе ве викнеме ко ќе донесат сендвичи и немој некоја беља да сте напраиле!
Гледам гледам. Пичка до пичка се собравте. Ви е страв дури и да спомните во кој е клучот на сето тоа само да не ви се растури коалицијата( шпекулирам ). Ти посебно. Немаш мадиња дури ни на форум виртулените другарчиња да ги наречиш со правите зборови па како зошто никој од опозицијата не прашува, предавници , вакви такви ,толку им е гајле за републиката и за вистината. Овие другите ги скокна што ќутат како кур вуста да имаат и што го држат со двете раце да не му испадни па затоа неможат ни еден пост околу тоа да напишат. На Заев му пишиш виртуелни минуси и во глобала тоа е тоа. Знаев дека си бедник ама дека си толкав незнаев. Па муабет за восразни праеле. Тема на муабет цехот во кафана.
Ништо ајде прајте си муабет за возрасни да не ви се мешаме ние децата, да не ви се плеткаме.
П.с за колку време пак ке се жалиш дека никој не прашува освен ти секако да знам да те направам од лајно подолу. Ќе биди малце тешко пошто секако си тука некаде ама ќе дадам се од себе пошто си заслужваш.[DOUBLEPOST=1499954530][/DOUBLEPOST]
У секој пост го спомнуваш. Алда, Алма...од уста не го вадиш...
„заеви мадиња“ стои у твојот последен пост....ако сме сите ние други будали овде тоа, тогаш ти си уникатно маде, the one and only.
Разликата е во тоа што јас не се жалам кај админите ;)
Изгледа треба , гледам во мода било.

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Разликата е во тоа што јас не се жалам кај админите ;)
Изгледа треба , гледам во мода било.
Владе за склероза си има третман, продолжи да ги земаш лекарствата. Тука сме ние да те потсетиме дали си се пожалил некогаш или не.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom