Пишува горе кој се УБК на Мијалков си правеле ѓезме.Овие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Не разбирам? Заради добро завршената работа ли?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишува горе кој се УБК на Мијалков си правеле ѓезме.Овие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Овие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Стаил човекот ангелски крилја и летнал во рајот наречен Халкидики.Со ГДОМ што бидна? Некое инфо? Тиранска платформа?
Читам прее квичеше дека те вреѓале и си барала човекот да го банираат за тоа. Неубо така, неубо.И маде проба коњско. Зимоска аљи и паторот коа не се договорија за влада тој си го изгриза коњот од мука.
За Камник има читано и глеано на телевизија кутриот. Затоа "ВМРО ДО ГРОП"!!!
Да си седеше Заев на зборот сите ке дознаевме ама етеОвие куртони кои и да се, гозбава ја организирале утре дента после масакрот во Смилковско, на 13.04.2012.
Владе, сеа тука возрасните праат серозни муабети.Да си седеше Заев на зборот сите ке дознаевме ама ете![]()
У секој пост го спомнуваш. Алда, Алма...од уста не го вадиш...Читам прее квичеше дека те вреѓале и си барала човекот да го банираат за тоа. Неубо така, неубо.
Латас: СЈО не треба да бара мерка притвор, Сител не може да најде друг човек кој ќе ме замени
„Јас сум главен и одговорен уредник на Сител телевизија, а тоа значи дека треба постојани средби со продавачи на програми, а ова не може да се промени преку ноќ. Исто така професор сум на Европскиот универзитет. Трето, професор сум во Србија, каде ако не сум присутен, ќе добијам казна. Осумдесет отсто од приходите во семејството се од мене. Ова е штета за Сител ТВ, за семејството. Сител не може да најде друг човек кој ќе ги извршува сите обврски што јас ги правам“, рече денеска пред Апелациониот суд, бизнисменот и новинар Драган Павловиќ-Латас.
Гледам гледам. Пичка до пичка се собравте. Ви е страв дури и да спомните во кој е клучот на сето тоа само да не ви се растури коалицијата( шпекулирам ). Ти посебно. Немаш мадиња дури ни на форум виртулените другарчиња да ги наречиш со правите зборови па како зошто никој од опозицијата не прашува, предавници , вакви такви ,толку им е гајле за републиката и за вистината. Овие другите ги скокна што ќутат како кур вуста да имаат и што го држат со двете раце да не му испадни па затоа неможат ни еден пост околу тоа да напишат. На Заев му пишиш виртуелни минуси и во глобала тоа е тоа. Знаев дека си бедник ама дека си толкав незнаев. Па муабет за восразни праеле. Тема на муабет цехот во кафана.Владе, сеа тука возрасните праат серозни муабети.
Не досаѓај, не се плеткај, ќе те згазне некој. Слушај, идите тамо со Фринџ, Бијонс и Ѓорѓи, играјте си нешто. Ќе му кажам на Иреал да ви подели од сладоледите, тие, знаеш добро кои, најбољите какви што не делат ни на море ни у Дојран.
Немај гајле ќе ве викнеме ко ќе донесат сендвичи и немој некоја беља да сте напраиле!
Разликата е во тоа што јас не се жалам кај админитеУ секој пост го спомнуваш. Алда, Алма...од уста не го вадиш...
„заеви мадиња“ стои у твојот последен пост....ако сме сите ние други будали овде тоа, тогаш ти си уникатно маде, the one and only.
Разликата е во тоа што јас не се жалам кај админите
Изгледа треба , гледам во мода било.