Фан Клуб: Јувентус

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дебели прсти за андроид тастатура. Тек после видов што сум пишал.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Чим више почна да едитираш земи едитирај си уште 7,025 постови :Д

Него ајде да не спамираме да може Деви да дојде да прочита на раат и да ми каже како ДиМарцио не е веќе тоа шо бил :Д

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.913
Донарума, Бонучи, Ромањоли, Родригез, Конти, Кеси, Иниеста, Роналдо, Меси, Дибала, Левандовски. Милан FTW,

Инаку, Dani Alves on the difference between PSG & Juventus: "Ambition and organisation. There is lots of order here at PSG." (BeIN)

Најголемо копито е ова еј, требаше да не му раскинат договор и да дреме на клупа
Баш Јуве ке дава плата на играч да кисне на клупа.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Шо е со провинцијава у фан клубов?

2k6?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ако даваат добар кеш + Ромањоли за Бонучи... Потпишувам со 2 раце 2 нозе и к*р.. Во Бони има максимум уште 3 добри сезони, во Ромањоли 10..

P

PewDiePie

Гостин
Ако даваат добар кеш + Ромањоли за Бонучи... Потпишувам со 2 раце 2 нозе и к*р.. Во Бони има максимум уште 3 добри сезони, во Ромањоли 10..
Не влага во комбинации Ромањоли,они го бараат за партнер да му биде а не замена. Можно е Шиљо плус кеш....

Мада сум 99% сигурен дека ни Бонучи не мрда нигде.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Јувентус следниве денови ке официјализира мега трансфер играч од средината на теренот :ojeaa:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Нема потреба да се трескаш од земја. Кружат информации од релевантни извори. Не знам каква врска има тоа со Иниеста, Роналдо, Меси , Дибала и Левандовсски.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Извини, ќе припазам за другпат со трескањето од земја и што пишувам во фан клуб Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јувентус следниве денови ке официјализира мега трансфер играч од средината на теренот :ojeaa:
Дај кажи подетално, од каде ти се информацииве, прати некој линк, башка ако е Верати ќе им отидам таму на сите г'зот ќе им го избацувам :D[DOUBLEPOST=1499947765][/DOUBLEPOST]
Не влага во комбинации Ромањоли,они го бараат за партнер да му биде а не замена. Можно е Шиљо плус кеш....

Мада сум 99% сигурен дека ни Бонучи не мрда нигде.
-Уште вчерра беше наведено дека во големата операција ќе учествуваат и Ромањоли и Де Шилјо кои би се упатиле во спротивен правец, а дека нешто се „крчка“ на релација Торино-Милано потврдил и агентот на Бонучи кој кратко и доста концизно дал одговор на телефонскиот повик кој го добил од „Скај Спорт Италија“.

Сегде каде што ја објавуваа веста прочитав дека и Ромањоли е склучен во зделката...

Последно уредено:
Член од
13 јули 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
Овие од Милан будали се, се јачаат Бонучи ке го земеле, па тој камен е бре

Kajgana Shop

На врв Bottom