Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vo beverli vo podrumot casioIzvinet za latinicata, no kade ima nekoj po-spremen saatcija okolu Karpos 1-2, mi treba o-ring, taa okruglata gumicka sto e na kapaceto od saatot, kade sto se menuva baterijata, taa sto go pravi vodootporen.
мене истите ми личат, исто и душекон
Види во Супер Тинекс кај Кончар, низ продавниците Базаро, Џамбо и таквите слични места, сигурно имаДали знаете каде може да си купам, чашка за кафе, ама за носење, некаде во Скопје по маркетиве ако има некаде?
Во Џамбо имаше вакви, во саботата баш го видов лол.![]()
Видел некој каде ги има овие играчки во Скопје?
Не може да знаат кој ти се вклучил како личност, можеш да го лоцираш компјутерот кај се наоѓа а кој седел на тој компјутер/лаптоп у тој момент никој не може да ти каже освен ако немаш некој вработен во NSANekoj mi se ukljucuval na fb-to, imam details, kako moze da se doznae civa e IP adresata (XXXXXXXXXX) ja imam napisano vo details, mislam imeto na toj sto se uklucil davaat li takvo info nekade?
Ok sea proveriv so IP tracker, i mi pokazuva telekabel i koj grad, a tocna adresa ne mi kazuva, se javiv vo telekabel rekov imam ip adresa, ako moze adresa na korisnik, rekoa takvi informacii ne davale, demek. Si go smeniv passwordot na fb no kako dopolnitelno da se zastitam, nekoj sovet?Не може да знаат кој ти се вклучил како личност, можеш да го лоцираш компјутерот кај се наоѓа а кој седел на тој компјутер/лаптоп у тој момент никој не може да ти каже освен ако немаш некој вработен во NSA
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Нормално дека нема да ти дадат такви информации, смени си пасвордот и лабави сиOk sea proveriv so IP tracker, i mi pokazuva telekabel i koj grad, a tocna adresa ne mi kazuva, se javiv vo telekabel rekov imam ip adresa, ako moze adresa na korisnik, rekoa takvi informacii ne davale, demek. Si go smeniv passwordot na fb no kako dopolnitelno da se zastitam, nekoj sovet?
od gorenavedeniot grad imav decko 3 god, dali e mozno toj da mi go hakiral passwordot, ili ne e taka ednostavnoНормално дека нема да ти дадат такви информации, смени си пасвордот и лабави си
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Се приметува дека си многу интелигентна, и со твоето „демек“ ги имаш разоткриено дека не ја кажуваат вистината.rekoa takvi informacii ne davale, demek.
Bravo kreativen odgovor, kolku vreme go smisluvase i potrosi na nego aj priznaj si, se gleda deka nemas druga "popametna" rabota, a vaka bistro dete ko maten Vardar. E bre tele edno, ne tuku se blamiraj, glupendro nedokvakana.Се приметува дека си многу интелигентна, и со твоето „демек“ ги имаш разоткриено дека не ја кажуваат вистината.
Е сега проблемот е што ти немаш доволно информации, односно не ја знаеш тајната шифра што ја користи Министерството за внатрешни работи кога сака да дознае адреса на корисник според адреса од интернет протокол.
Јави им се уште еднаш (ама смени го малку гласот за да не те познаат) и првото нешто што треба да го кажеш кога ќе ти се јави некој од таму е:
„Колку е часот во Истанбул?“
Ова е тајна шифра, доколку сакаш да ти дадат адреса... потоа само постави го прашањето за адресата и дај им интернет протокол адреса.
Е сега, имај на ум дека ова не е баш океј, затоа што смеат да го користат само припадници на МВР, а ти чим не ја знаеш шифрава, веројатно не си припадник на МВР...