Се бара дали нешто е незаконски. Се што не е забрането е дозволено.Посочи го делот каде е законски.
Ама пред да го посочиш да ти кажам дека вмро е една партија.
Се бара дали нешто е незаконски. Се што не е забрането е дозволено.Посочи го делот каде е законски.
Ама пред да го посочиш да ти кажам дека вмро е една партија.
Аха, ај тогаш кажи ми каде пишува дека се забранува да ги исфрлат пратениците на вмро надвор од Собрание?Се бара дали нешто е незаконски. Се што не е забрането е дозволено.
Како и порано што беше. Сем за изборот на Талат, диво, вон деловник.во собрание одлука носат мнозинство пратеници. То е демократија.
Ги има премногу.Но такви како тебе ги има премалце.Проблем е што такви како тебе ја водат државата.Такви ко тебе малку останале у земјава?
Дај Боже да си у право!
Никаде. Ниту за пратениците на СДСМ тоа не го пишува.Аха, ај тогаш кажи ми каде пишува дека се забранува да ги исфрлат пратениците на вмро надвор од Собрание?
Така. Значи може сега да се повика обезбедувањето и да се исфрлат овие што си реплицираат сами на себе?Никаде. Ниту за пратениците на СДСМ тоа не го пишува.
И да постои таков договор би бил помѓу Грујо и Али.Села нема што да се буни.Сељакот Села знае дека има таков договор и сега сака да е изгласан. Ај од еднаш погоди кој договорил.
Da be cuv. Isto ko grujo sto otplakase od prvin zemeni krediti po lihvarski kamati. Nego zele i drug za tekovni trosoci, mora malku da se odolzat na sharenite a?Да бе кано, се врати некни еден кредит од 2012 земен
Не ги има премногу, прашај го конкрит.Ги има премногу.Но такви како тебе ги има премалце.
Ееее, што вака мењање мислења одеднаш за сервисирањето за јавниот долг?Da be cuv. Isto ko grujo sto otplakase od prvin zemeni krediti po lihvarski kamati. Nego zele i drug za tekovni trosoci, mora malku da se odolzat na sharenite a?
Па Албанец е, а договорот е за албанскиот јазик. Кој да се буни ако не тој? Јас?И да постои таков договор би бил помѓу Грујо и Али.Села нема што да се буни.
Бог знае зајакот што му ветил.
Ееее, што вака мењање мислења одеднаш за сервисирањето за јавниот долг?
Сељакот Села знае дека има таков договор и сега сака да е изгласан. Ај од еднаш погоди кој договорил.