Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

D

Dejanski

Гостин
Дечки,
Дали некој има купено телефон од Битпазар;) и какви се искуствата, дали работаат, или да се не појават џандари на врата и да го земаат телефонот.

поздрав

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Дечки,
Дали некој има купено телефон од Битпазар;) и какви се искуствата, дали работаат, или да се не појават џандари на врата и да го земаат телефонот.

поздрав
Сам си одговори на прашањето ... а и да после тоа нема да те познаваат тие од кај што си го купил ...

што телефон сакаш и до која цена? не си играј со бит

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Potrebno li e ili pozelno da se instalira antivirus na iphone?

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Kazete nekoja interesna aplikacija za iphone 6s Plus. Napisete nekakvi predlozi :angel:

S

staycalm

Гостин
Предлог телефон до 20.000? Може и на старо.
Најважно ми е да не е под 5 инчи екранот, да нема под 3гб рам и под 32гб интернал.

Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
Дечки ми треба помош, иам m4 aqua и вчера се сликав под вода пошо нели водоотпорен е и тоа не многу долго, немаше ни 30 cm длабочина , наеднаш телефонов се изгаси, го чував у ориз цел ден, го сушев со фен, гаранцијата ми е истечена али телефонов го отплаќам уше 2-3 месеци иам договор, да отидам и да им го лупнам на овие од ВИП од глава треба.. Го однесов на сервис ми викаат рикната ти е матичната. Незнам што да правам, кај да најдам матична за овој телефон, да го носам у ВИП на сервис пошо нели е водоотпорен?

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Дечки ми треба помош, иам m4 aqua и вчера се сликав под вода пошо нели водоотпорен е и тоа не многу долго, немаше ни 30 cm длабочина , наеднаш телефонов се изгаси, го чував у ориз цел ден, го сушев со фен, гаранцијата ми е истечена али телефонов го отплаќам уше 2-3 месеци иам договор, да отидам и да им го лупнам на овие од ВИП од глава треба.. Го однесов на сервис ми викаат рикната ти е матичната. Незнам што да правам, кај да најдам матична за овој телефон, да го носам у ВИП на сервис пошо нели е водоотпорен?
водоотпорен да секако

на ебај може да најдеш плоча само дали ти се исплаќа

Kajgana Shop

На врв Bottom