Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Тие се тие муабети од пред кооперација, и после зашто ви се ругаме.

Прво, ниеден агент нема да ти признае дека го договорил неговиот клиент со друг клуб пред да се договорат клубовите, али океј, да не ви кварам расположение и панче малдини вести.
Не знам колку ја имаш следено целата трансфер сага за Конти. Агентот пред новинарите се избрза со изјавите дека Конти се има договорено со Милан и останува клубот да се договори со Аталанта. Има и видео од изјавата не е глупа шпекулација од твитер.
Овие од Аталанта лути на тоа и си ја покачи цената на 30 мил и после 3-4 средби успеаа да најдат заеднички договор од 24 мил плус играч кој Аталанта го избра. Прво цената беше 22 мил.
Ако на 9 јуни беше договорено и со Аталанта ќе дојдеше уште тогаш.
Аталанта можеше да прифати и други понуди, но играчот не сакаше во друг клуб. :cool:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Незнам за другиве навивачи на другиве клубови, ама ево јас почнав да сечам вени... Како ќе се живејт сега кога не "одјебал" богот на фудбалот Конти.

:place::place::place:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Незнам за другиве навивачи на другиве клубови, ама ево јас почнав да сечам вени... Како ќе се живејт сега кога не "одјебал" богот на фудбалот Конти.

:place::place::place:
wow urnebeS

2-3 пати искочи вест дека Интер понудил 28 за Конти ама биле одбиени од играчот и реално со оглед на тоа какви бекови имате и со оглед на тоа дека нема една ебана шпекулација дека ќе го засилувате тимот на тие за вас битни позиции може и треба да сечете вени.

Него вчера имаше интересно интервју на Спалети кај шо кажа дека ако Интер не му го испунат она шо му го ветиле коа го барале да потпише ќе излезе на прес и сфе ќе каже :Д

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
wow urnebeS

2-3 пати искочи вест дека Интер понудил 28 за Конти ама биле одбиени од играчот и реално со оглед на тоа какви бекови имате и со оглед на тоа дека нема една ебана шпекулација дека ќе го засилувате тимот на тие за вас битни позиции може и треба да сечете вени.

Него вчера имаше интересно интервју на Спалети кај шо кажа дека ако Интер не му го испунат она шо му го ветиле коа го барале да потпише ќе излезе на прес и сфе ќе каже :Д
Абе не само ние, туку и од Реал, Барса, Баерн, Ренова, Љубаништа сите крајно разочарани шо Конти одлучил да играТ за веќе јакиот Милан.

Вака сега, морат Милан да пуштит некој играч во Интер, Јуве и Наполи, за да е поинтересна лигата, иначе 38-0-0 не им бега ова сезона.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.980
Поени од реакции
116.670
Јас прв пат слушам дека Интер пратил понуда до Конти... Веројатно очајни шпекулации се тоа, никад Интер нема испратено официјална понуда до Конти.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Абе не само ние, туку и од Реал, Барса, Баерн, Ренова, Љубаништа сите крајно разочарани шо Конти одлучил да играТ за веќе јакиот Милан.

Вака сега, морат Милан да пуштит некој играч во Интер, Јуве и Наполи, за да е поинтересна лигата, иначе 38-0-0 не им бега ова сезона.
Изузетна хумористика, еве саат време се препелкам на под од шо е смешно.

Последно уредено:
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.323
Поени од реакции
3.389
Ебемти Борха Валеро се колнеше до пензија до смрт ќе седи во Виола за да по една година си замине (Рома го бараше за место Пјанич)..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас прв пат слушам дека Интер пратил понуда до Конти... Веројатно очајни шпекулации се тоа, никад Интер нема испратено официјална понуда до Конти.
Уште посмешно е тоа што тврди дека заради љубов го избрал Милан:pos:..секако дека се превртвал во креветот на вечер од помислата дека ќе игра за Милан..јас не знам како не му понудија безпари да игра за нив,сигурно дека и така ќе прифатеше.

Интер пратил поголема понуда ама ги одбиле оти овај сакал во Милан:pos::pos::pos:..дали е можно нормален чоек да верва во овие глупости?..колку Кондогбија што сакаше во Интер да дојди,сигурно заради љубов.пуста љубов[DOUBLEPOST=1499507363][/DOUBLEPOST]
Па не им квариш него не си информиран,Конти фино лепо ве одјеба вас и покрај тоа што му понудивте и побогат договор и повеќе пари на аталанта,играчот е фан на Милан му се укажа шанса да игра во тимот за кој што навива,не знам што не ви е јасно.
Ете го:pos::pos::pos::pos:..ах таа љубов,сигурно мастурбирал на вечер на Милан

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.710
Ебемти Борха Валеро се колнеше до пензија до смрт ќе седи во Виола за да по една година си замине (Рома го бараше за место Пјанич)..
Тој сакаше да остане, али со сила е продаден од клубот, генерална чистка се прави во Фиорентина по заминувањето на браќата Вале. Валеро, Калиниќ, Бернардески... Се тоа ќе лета од тимот, а која е причината за тоа распродавање незнам :toe:[DOUBLEPOST=1499508078][/DOUBLEPOST]
Уште посмешно е тоа што тврди дека заради љубов го избрал Милан:pos:..секако дека се превртвал во креветот на вечер од помислата дека ќе игра за Милан..јас не знам како не му понудија безпари да игра за нив,сигурно дека и така ќе прифатеше.
Да ти кажам право, мене денес да ми се јават од Киево и да ми речат дека ќе играм за нив, абе пешки би пошол до Верона, а не пак да ме побара некој друг клуб кој има поголеми амбиции.

Али ок и си експертот у фудбал :kafence:

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Полн е со досетки од некои небитни страни.
Фрлија за Конти 30 милиони а последниот солиден бек италијанец се пензионираше пред 10 години, нека им е со среќа.

У реду е Реал Мадрид, со Марсело и Дани Карвахал, у реду е !

Сликата е од твитер страна на навијачи на Интер кои на анкета изгласале дека би го сакале Конти у тим. Со вашата состојба се кладим дека и вие овде на форумов свите би го сакале, али ок е, може до утре да зборите за инает.

А ако задњиот Италијански бек се пензионирал пред 10 године, готово завршил светот, апокалипса, никад више нема да има добар бек у Италија, пошто нели црнчињата од ница се подобри !!

Inter tried to offer Atalanta €28m for Andrea Conti, but the right-back is absolutely determined to join Milan, claim Sportitalia.
The request is believed to be €28m and, according to Sportitalia, Inter matched that via director Steven Zhang this weekend.
However, Conti has no intention of listening to any other proposals, as his heart is set on the red and black side of San Siro.

The defender is on the radar of number of clubs due to his stellar performances which includes Inter, Napoli and Roma.

TMW says Inter are favourites to sign Conti, having already snapped up his former teammate Roberto Gagliardini in January.
But there is a crowded field for the defender, with AC Milan, Napoli and Antonio Conte's Chelsea also keen.

Исто интер никад не го сакал у тим, пошто Internews.it не е релевантен извор

http://www.fcinternews.it/news/l-ag-di-conti-vuole-solo-il-milan-l-inter-l-atalanta-ce-ne-ha-parlato-ma-non-siamo-interessati-249391

Член од
23 август 2010
Мислења
39.980
Поени од реакции
116.670
Пак ќе кажам, официјална понуда немало до сега. Ако гледаш така Интер и Меси го сака ама..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сликата е од твитер страна на навијачи на Интер кои на анкета изгласале дека би го сакале Конти у тим. Со вашата состојба се кладим дека и вие овде на форумов свите би го сакале, али ок е, може до утре да зборите за инает.
И што има врска рандом избор на навивачи со тоа што Конти отиде у Милан?
Па во слични вакви анкети можеш да најдеш и имиња како Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл и сл. Сепак морам да признаам, интересно и смешно исто ко фотошопираните слики од Дињата на Анчо кои патем ги има за секој клуб.

И да го сакал Интер играчот ова во ниту еден случај не може да се мери со приказната за Кондогбија кога Галијани официјално беше избркан од состанок.

П.С Internews.it само пренесуваат информации поврзани со Интер од големите новинарски куќи, не се ексклузива они. Ако Газета пише дека Интер го сакал Конти и интерњуз тоа го пренесе, не мора да значи дека е релевантна таа информација.
Ако не се лажам има и milannews.it и за другите клубови, платформа која работи на ист принцип.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да ти кажам право, мене денес да ми се јават од Киево и да ми речат дека ќе играм за нив, абе пешки би пошол до Верона, а не пак да ме побара некој друг клуб кој има поголеми амбиции.

Али ок и си експертот у фудбал :kafence:
Готово ти од Скопје дечко печен за женење и ранење фамилија пешки ќе заминиш за да играш за Киево од љубов и тоа без пари па макар и 1000 евра да ти даваат без платена кирија..нема грешка..вакви муабети на децата од 10 години да му прајш.

Сакав да потенцирам дека ако Интер понудиле повеќе пари за Конти (трансфер и плата) сигурно кај нив ќе идеше,не се ретардирани Аталанта клуб кој живее од трансфери да прифати помала понуда за нивни играч и Конти да прифати помала плата..во која година живеете не знам искрено уште со овие муабети

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
У реду е Реал Мадрид, со Марсело и Дани Карвахал, у реду е !

А ако задњиот Италијански бек се пензионирал пред 10 године, готово завршил светот, апокалипса, никад више нема да има добар бек у Италија, пошто нели црнчињата од ница се подобри !!

Inter tried to offer Atalanta €28m for Andrea Conti, but the right-back is absolutely determined to join Milan, claim Sportitalia.
The request is believed to be €28m and, according to Sportitalia, Inter matched that via director Steven Zhang this weekend.
However, Conti has no intention of listening to any other proposals, as his heart is set on the red and black side of San Siro.

The defender is on the radar of number of clubs due to his stellar performances which includes Inter, Napoli and Roma.

TMW says Inter are favourites to sign Conti, having already snapped up his former teammate Roberto Gagliardini in January.
But there is a crowded field for the defender, with AC Milan, Napoli and Antonio Conte's Chelsea also keen.

Исто интер никад не го сакал у тим, пошто Internews.it не е релевантен извор

http://www.fcinternews.it/news/l-ag-di-conti-vuole-solo-il-milan-l-inter-l-atalanta-ce-ne-ha-parlato-ma-non-siamo-interessati-249391
Види како да ти кажам, интерњуз е точен колку што и Меси ќе играше за интер, Морати го планирал Гвардиола и тако даље... Како да ви кажам дека читате жута штампа а да не се навредите?

Ми пастираш текст со: "it is believed" што да ти кажам повеќе...

Ја би го зел Рудигер, али тој очигледно не откачи, за овој никој од кај нас не се замарал.

Ги сакал Милан, си отиде кај нив, нека му е со среќа, ама не го тупете дека некој од нас сече вени за некое дете.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти брат искрено верваш во ова?..дај не заебавај барем тебе те рачунам за попаметен и поасолен чоек..биди сериозен малце

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom