- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.369
- Поени од реакции
- 84.608
Отиде у курац Грујо, фала Богу да не се врати више никад.К.. се тресе у ладна вода , врви си патот со ѕвездата на чело!
Доста плачете!
Отиде у курац Грујо, фала Богу да не се врати више никад.К.. се тресе у ладна вода , врви си патот со ѕвездата на чело!
Тоа е најстрашно, а самиот судија после може да одговара за ова што го прави, а сигурно може да биде и разрешен. Вака барем со 10 милиона може да се пензионира, дали ќе биде разрешен или не ич не му чуе, со тие пари ќе смени држава и ќе живее како бог.[DOUBLEPOST=1499445708][/DOUBLEPOST]Јас па мислам дека не се ни пазарат за пари, имаат страв сеуште а некои се едноставно глупи.
Само што го сврти муабетот на прават така оти им се може.аха .., само ти сонувај , ќе се рабудиш со опасна главоболка...
..интересно е кога емпириски се потврдува аксиомата сдсм-овца = глупандер.
Уцена и пљачка , од таа сдсмовска болест ниедна хемија очигледно не ги вади, тоа им е ѕвезда водилка во живот, затоа насекаде ја гледаат..и кај ја има и кај ја нема...Како беше она ...: само криминалец мисли дека сите се криминалци...
Околу Мијалков.., не само што прислушкуе 20.000 чесни граѓани, туку и ги лоцира со точност од пола метро у реално време, а и го користи телефонот како микрофон за да ги слуша у секое време дана и ночи и да ги гледа дур и у црна темница...што праат и зборат.....
Ниедна фирма која држи до себе , не мора да е од 10-те најдобри у свет, не праи улица, канализација, клучка кај саем и автопат според тоа како Коце кажува , туку по проект со ревизија и ревидент на ревизијата. А нив ги реализираат инжињери на кои некој им дал диплома, која тие ја ставиле во џеб и частеле фамилија и пријатели за тоа...во време кога Коце не да не бил Коцекабана , туку дури ни не знаел што е тоа...
Ова вака колку да не праиш и другпат смешни муабети.., атер на никот Хемиски Ангелу...![]()
![]()
Ме боли за Гвујо како и за ланскиот снег !Отиде у курац Грујо, фала Богу да не се врати више никад.
Доста плачете!
Околу фракциите, тие сите се водени од сите од послушници на грујо. Инаку кај вмро уште важат бланко оставките како на пример, Тодоров што си поднесе оставка, таа во суштина е бланко.Груевски викаше дека укинувањето на РДТ е катастрофален потег кој ќе значи крај за Македонска телевизија и дека никако не смее да се дозволи, али него веќе не го слушаат неговите членови и пратеници од ВМРО - тие контра него бараат да се укини РДТ, пратеничка на ВМРО ДПМНЕ јавно му понуди на СДСМ дека ќе дадат продолжување на СЈО ако тие го одберат јавниот обвинител, па после партијата даваше деманти дека тоа не е став на партијата туку личен став на одметнатиот пратеник од ВМРО, во СЈО веќе има 8 заштитени сведоци од редовите на највисокото раководство на ВМРО, во рамки на ВМРО е формиран кризен штаб за реформа на партијата кој има десетици иљади следбеници и кој почна со процедури за промена на статут на партија, раководството, идеологијата а со кој штаб раководството на партијата започна жестока војна, во собранието пратениците на ВМРО се поделени на 10 фракции, не можат да се договорат за еден координатор поради внатропартиски судири и разлики.
..не е во ред веднаш во сдсмовски стил да го вртите муабетот на женскиот дел на фамилијата, тие се слободни личности , не се нусиња и си имаат свои планови за својот животот и кариера , така да упатства и сугестии не се баш умна работа...за да не попијеме некоја шамарчинаТоа е најстрашно, а самиот судија после може да одговара за ова што го прави, а сигурно може да биде и разрешен. Вака барем со 10 милиона може да се пензионира, дали ќе биде разрешен или не ич не му чуе, со тие пари ќе смени држава и ќе живее како бог.[DOUBLEPOST=1499445708][/DOUBLEPOST]
Само што го сврти муабетот на прават така оти им се може.
Па слободно можеш да ги запознаеш со женскиот дел од твојата фамилија, за да може да добиеш да ја прошириш македонската нација, со вакви македонски водачи и да бидеш горд на тоа.
....и ти ли си од тоа дискриминираните џукели најдени во канта за ѓубре или нешто друго е работава???http://www.mkd.mk/makedonija/obrazovanie/vo-uchebnikot-opshtestvo-za-4-to-oddelenie-ima-diskriminatorska-sodrzhina
едно по едно гомната на Груевски ќе се исчистат
трпение спасение
Не знам дали забележуваш, но ти повеќе ги одржуваш пастирот и пвеводбениците во живот на форумов со секој твој нареден коментар, отколку нивните тролови.Отиде у курац Грујо, фала Богу да не се врати више никад.
Доста плачете!
Ако е така онда зашто сите куртони на форумов, од многубројните едноклеточни ко фринџ, бијонс, виктора... па се до двоклеточните ко конкрит или кон артист, имаат толкав антагонизам кон мене?Вака оставаш впечаток како ти да плачеш, а не троловите на пастирот и на пвеводбениците, им правиш повеќе бесплатен маркетинг отколку што тие правеа на Интернет изминативе 11 години.
.
Тоа ќе ги прашаш нив, јас од моја страна немам никаков антагонизам кон тебе, освен ако самата критика ја третираш како антагонизам.Ако е така онда зашто сите куртони на форумов, од многубројните едноклеточни ко фринџ, бијонс, виктора... па се до двоклеточните ко конкрит или кон артист, имаат толкав антагонизам кон мене?
Па сеа, ако ја му праам добро на Грујо, нели е логично неговите форумски мадиња да ме сакаат?Тоа ќе ги прашаш нив, јас од моја страна немам никаков антагонизам кон тебе, освен ако самата критика ја третираш како антагонизам.
И за тоа ќе ги прашаш нив, само што малку ти е чудна реториката, ако ги нејќеш пастирот и пвеводбениците, зошто воопшто ги одржуваш во живот во дискусијава ?Па сеа, ако ја му праам добро на Грујо, нели е логично неговите форумски мадиња да ме сакаат?
Вери гуд квешчнИ за тоа ќе ги прашаш нив, само што малку ти е чудна реториката, ако ги нејќеш пастирот и пвеводбениците, зошто воопшто ги одржуваш во живот во дискусијава ?
Тие единаесет години и нанесуваа немерлива штета на земјава, народов и партијата.И за тоа ќе ги прашаш нив, само што малку ти е чудна реториката, ако ги нејќеш пастирот и пвеводбениците, зошто воопшто ги одржуваш во живот во дискусијава ?