Вмро..да им го скратат , треба да го сменат законот , а за да го сменат треба и опозицијата да се сложи. Ако не, почнува недемократско насилие , а стапот има два краја...Што мислиш, кој ќе го папа подебелиот??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вмро..да им го скратат , треба да го сменат законот , а за да го сменат треба и опозицијата да се сложи. Ако не, почнува недемократско насилие , а стапот има два краја...Што мислиш, кој ќе го папа подебелиот??
Паторот ги донесе османлиите. Има ли по-хард кор муслимани од нив? На ѕидовите на Виена дошле со коњите, а тој ко курва ги пикна низ мала врата. Паторот ја врати Румелија назад: тав, џеваир, лимак, јахја кемал, банкана (као се викаше), аџибадем... - тоа е модерно освојување...да знаеле правине ВМРО пред сто и кусур години дека денес некој пропали боксер накитен лажно со нивно име ќе им иссере врз идеалите, ич нема да се состанеле ниеднаш. ВМРО е организација формирана пред се за ослободување од османлиската империја, па после за осамостојување и формирање сопствена држава за разлика од дпне кое е обична клептоманска скупина со армија необразувана, заведена багра позади себе. За сите османлиски споменици во државава без никаков проблем ердогановите владини и невладини даваат пари за нивно реставрирање, а нашиве "патриоти" ред немаат напишано или кажано за тоа.
Проблемот со Турција е и наш проблем, иако не ни е сосед. Ердо даваше супер-гадни изјави на Косово кои се и на наша штета, а кога си го сценираше пучот сите форумски копуци кои уште лижат кај паторот, го бранеа и нео-султанот. Поглупа багра од дпне тешко на друго место...
Паторот ги донесе османлиите. Има ли по-хард кор муслимани од нив? На ѕидовите на Виена дошле со коњите, а тој ко курва ги пикна низ мала врата. Паторот ја врати Румелија назад: тав, џеваир, лимак, јахја кемал, банкана (као се викаше), аџибадем... - тоа е модерно освојување...да знаеле правине ВМРО пред сто и кусур години дека денес некој пропали боксер накитен лажно со нивно име ќе им иссере врз идеалите, ич нема да се состанеле ниеднаш. ВМРО е организација формирана пред се за ослободување од османлиската империја, па после за осамостојување и формирање сопствена држава за разлика од дпне кое е обична клептоманска скупина со армија необразувана, заведена багра позади себе. За сите османлиски споменици во државава без никаков проблем ердогановите владини и невладини даваат пари за нивно реставрирање, а нашиве "патриоти" ред немаат напишано или кажано за тоа.
Проблемот со Турција е и наш проблем, иако не ни е сосед. Ердо даваше супер-гадни изјави на Косово кои се и на наша штета, а кога си го сценираше пучот сите форумски копуци кои уште лижат кај паторот, го бранеа и нео-султанот. Поглупа багра од дпне тешко на друго место...
Кога го гледам ова си викам, па јас да бев судија ќе си побарав 10 милиони евра и ич уво не ми чуе.http://sdk.mk/index.php/naslovna/vr...o-bitola-za-da-go-spasat-gruevski-od-pritvor/
ВРАТИЛЕ СУДИЈА ОД ПАТ ВО БИТОЛА ЗА ДА ГО СПАСАТ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР
Се моли Сдсм да не прави притисок врз судиите и да не го партизира судството.
Знаеш дека во тој буџет од 2012, мијалков имал обезбедено пари за опремата за прислушкување со што можеше да се прислушкуваат над 20к луѓе или тоа е државниот интерес комунистичка држава. Па после грујо вадење на платениците (актери, земјоделци и што уште не) и протести демек буџетот да се донесе оти крај на светот ќе биде.[DOUBLEPOST=1499405115][/DOUBLEPOST]Опозицијата никогаш, ама никогаш не е конструктивна. И СДС кога се бунеше за буџетот(црниот петок ли понеделник, кој ли беше)..тоа го правеше за сопствен интерес, а спротивно на државниот. И многу пати пред и после тоа
исто и ВМРО сега ќе прави-ќе ги збуцкува албанците да баарат тоа што им е ветено, за да го билдаат рејтингот, а спротивно на државниот интерес. Ќе ја блокира работата на парламентот тогаш кога ќе им биди во нивна полза, а спротивно на држаниот интерес...
Кој кажува поинаку....е пристрасен
Вмро ги договараат утките. Новата улица, Јордан Мијалков е без одводна канализација па при секој дожд се поплавува.http://www.mtc.gov.mk/zapochna-so-izgradba-ekspresniot-pat-od-gradsko-do-prilep-1
и ртука е утната трасата, ама компанијате е од ЕУ, не е кинеска
И уште пувки продавате дека Ердоган ширел радикален исламизам
Јас па мислам дека не се ни пазарат за пари, имаат страв сеуште а некои се едноставно глупи.Кога го гледам ова си викам, па јас да бев судија ќе си побарав 10 милиони евра и ич уво не ми чуе.
После ќе биде на апелација, па пак за гласање за притвор и оп пак 10 милиони. Ова судиите може да го соголат груевски со пари изнудување, ама они сигурно се пазарат за нешто ситно во неколку илјади или стотина илјади евра.
Вмро.
..интересно е кога емпириски се потврдува аксиомата сдсм-овца = глупандер.Кога го гледам ова си викам, па јас да бев судија ќе си побарав 10 милиони евра и ич уво не ми чуе.
После ќе биде на апелација, па пак за гласање за притвор и оп пак 10 милиони. Ова судиите може да го соголат груевски со пари изнудување, ама они сигурно се пазарат за нешто ситно во неколку илјади или стотина илјади евра.[DOUBLEPOST=1499404793][/DOUBLEPOST]
Знаеш дека во тој буџет од 2012, мијалков имал обезбедено пари за опремата за прислушкување со што можеше да се прислушкуваат над 20к луѓе или тоа е државниот интерес комунистичка држава. Па после грујо вадење на платениците (актери, земјоделци и што уште не) и протести демек буџетот да се донесе оти крај на светот ќе биде.[DOUBLEPOST=1499405115][/DOUBLEPOST]
Вмро ги договараат утките. Новата улица, Јордан Мијалков е без одводна канализација па при секој дожд се поплавува.
Ако ти текнува на времето, уште кога коце беше градоначалник на гази баба и ја пушти во употреба клучката кај саем, за само два месеци се случи пороен дожд и направи мало езерце, бидејќи нема одводна канализација, па мораше дополнително да се стави.
Поупатените ми имаат кажувано дека било наредено од самиот Коце да нема одводна канализација т.е да биде проектирана без одводна канализација.
Така да фирмата може да биде и меѓу топ 10 најдобри фирми во светот, ама да се договорат да се утне трасата.
Ех, да имаше господ, па ти да престанеш со тоа. Има луѓе овде, меѓу кои сум и јас што би платиле само ти да престанеш со „смешниве“ (поише жални) муабети.Ова вака колку да не праиш и другпат смешни муабети..
300+ милиони задолжување не ти сметаше?До кај ви се партиските вработување, или тие све професионалци ви се. Не утепавте од задолжување 3 пати за еден месец??? Срам да ви е ќе не направите просјаци. Ве гласаа луѓе, а сега ги лажете за 500 евра палта, не гласавте РДФ во Собрание. Кај зинете лажете луѓе!!!
...колку плаќате, т.е. колку би собрале ??Ех, да имаше господ, па ти да престанеш со тоа. Има луѓе овде, меѓу кои сум и јас што би платиле само ти да престанеш со „смешниве“ (поише жални) муабети.
300+ е ситно бројче , квизлинзиве од сдсм со окупаториве заедно ќе дојдат на милијарда ипол-две за година максимум...300+ милиони задолжување не ти сметаше?
До кај ви се партиските вработување, или тие све професионалци ви се. Не утепавте од задолжување 3 пати за еден месец??? Срам да ви е ќе не направите просјаци. Ве гласаа луѓе, а сега ги лажете за 500 евра палта, не гласавте РДФ во Собрание. Кај зинете лажете луѓе!!!
Штом е ситно значи не треба да ти сметаат нови 300....колку плаќате, т.е. колку би собрале ??[DOUBLEPOST=1499417205][/DOUBLEPOST]
300+ е ситно бројче , квизлинзиве од сдсм со окупаториве заедно ќе дојдат на милијарда ипол-две за година максимум...
шо знам...50че-100че. Ко за тебе доста е....колку плаќате, т.е. колку би собрале ??[DOUBLEPOST=1499417205][/DOUBLEPOST]
300+ е ситно бројче , квизлинзиве од сдсм со окупаториве заедно ќе дојдат на милијарда ипол-две за година максимум...
..а бе Алма јас стотче на циганчиња перачи на шофершајбна давам , 500 на онаа фината жена што проси на раскрсницата на Јане Сандански со Србија..и се сметам себе за безобразна стипса...Па ти бе невидена џукела си бил. Да спомнеше 50-100 килоевра , кои ќе ги донирав за сирачиња кај оној ЛГБТ Боки да не речете го мразам...ајде и така и така, а ти ачик ашкере ме навредуваш...која џукела си бе ти оскубана ..сдсмовска...шо знам...50че-100че. Ко за тебе доста е.
Ќе си купиш ракија од пазар и сите мирна глава ќе иаме.
не бе, зашто?!Ех, да имаше господ, па ти да престанеш со тоа. Има луѓе овде, меѓу кои сум и јас што би платиле само ти да престанеш со „смешниве“ (поише жални) муабети.