Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
14 април 2012
Мислења
32.781
Поени од реакции
67.070
Што е смешното?

Колку нема врска тоа со Стоунс...
Ќе видиме, ако стварно Лукаку им бил прв избор, уште имаат време да се вмешаат па да остават он да одлучи. Ако не се вмешаат, ваљда по друг одат, а тоа не ми се свиѓа затоа што од достапните напаѓачи Лукаку беше најдобра опција за Челзи според мене, иако уште не сум сигурен дека ќе биде успешен во голем клуб.

Овој @ManUtdChampions одма стана експерт за Лукаку :D

Се зезам де, демек овие нашиве знаат да се ценкаат. Стварно мислев дека ке дадат повеќе пари за Лукаку отколку за Погба.

Мислам дека транферов е готов, пиша и клубскиот фотографер, а обично он дава инфо кога трансферот е готов, т.е кога ке му најават да дојде да прави сесија со новото засилување. Ако успее сега Челси да го искубе, ондак, наклон до земја.

Не бев воодушевен со Мората, ама Лукаку makes me buzzin'. Мурињо љуби напаѓачи кои може да му дадат 2 димензии во нападот, игра по земја, и игра со глава на нафрлени. Сега ги има Лукаку, Фелаини и Погба ко скокачи.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Што е смешното?

Колку нема врска тоа со Стоунс...
Ќе видиме, ако стварно Лукаку им бил прв избор, уште имаат време да се вмешаат па да остават он да одлучи. Ако не се вмешаат, ваљда по друг одат, а тоа не ми се свиѓа затоа што од достапните напаѓачи Лукаку беше најдобра опција за Челзи според мене, иако уште не сум сигурен дека ќе биде успешен во голем клуб.

Овој @ManUtdChampions одма стана експерт за Лукаку :D
Челси беше повеќе заинтересиран за Лукаку а Јунајтед за Мората сега обратна е ситуацијата и уште посмешно ке ми биде ако ве изгорат 90мл за него :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ако си прател фан клуб кај нас уште од пред 100 години викам дека Лукаку е најдобра опција од тие што се на располагање во нападот. Плус да кажеше за Белоти пример, кој го имам гледано само на хајлајтси океј, ама црниов сум го гледал милион пати. Не велам дека е Левандовски, знае да се усере на дадени моменти, ама кога ќе фати топ форма едно 2-3 месеци е незапирлив. После му требаат 2-3 недели да се одмори малце. :D Очекувам уште првата сезона да го има барем ефектот на Ибра од лани, и се повеќе да се подобрува со тек на времето. :)
Види го како држи црвен дрес прво, па после очекувај :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.963
Види го како држи црвен дрес прво, па после очекувај :D
Тоа да, пишав и во фан клуб нека потпише прво. :D Ама реално штом BBC испаднаа со вест која не е во делот на трансфер госип мислам дека треба само формална потврда. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.696
Поени од реакции
115.416
Џони бе, лани Манчестер 80% од мечевите што ги изигра нерешно требаше да ги победи. Знаеш зошто не ги победи, оти промашуваа по 100 зицери. Значи освен што им треб средина на нив им треба и финишер, а Лукаку е токму тоа. Оди види му ги головите, класика 9ка играч, ти кажав игра со 2те нозе, одличен е со глава, има долг корак и може лесно да претрча дефанзивец во последната третина од теренот. Профил на шпиц кој му е потребен на Јунајтед, едноставно е. Ибра да не беше Болт случајно? Никој не вика дека не треба средина и крило, ама обавезно мораа да купат и напаѓач. Само со Рашфорд верувај ми дека ни 5ти нема да бидат.
Опаааа, па нели Ибра го имавте, еден од најдобрите напаѓачи, скоцкан нападот и тимот за титула уште во август? кхм??? Контрадикторност на сите страни. Немале финишер лани затоа не ги добиле утакмиците што ги киксале хехехехеехехехехехеех нема проблем

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Напаѓачите ко Хери Кејн и Лукаку се измислени за во ПЛ. Во Европа може ќе квичат. Ама за во Премиер, црнчугава гарантира бар 20 гола...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.963
Опаааа, па нели Ибра го имавте, еден од најдобрите напаѓачи, скоцкан нападот и тимот за титула уште во август? кхм??? Контрадикторност на сите страни. Немале финишер лани затоа не ги добиле утакмиците што ги киксале хехехехеехехехехехеех нема проблем
Па добро, кој е крив Ибра што промашуваше по 3 шанси во утакмица? xD А и што мене ме цитираш кога не сум кажал никаде дека е скоцкан нападот? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Спор како трактор,предвидлив во потезите,нон стоп се мести на лева нога,нема некоја визија ниту техника..Бентеке втор дел.
Не сум знаел дека Питер Крауч е левак.
Абе да не пратиш Премиер Лига ќе те разберам ама која е потребата бе секогаш од инает да одиш контра, буквално секогаш, зошто?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Абе да не пратиш Премиер Лига ќе те разберам ама која е потребата бе секогаш од инает да одиш контра, буквално секогаш, зошто?
И мене ме интересира. Секогаш ќе умисли нешто и го форсира со денови. Милион пати згрешил и се надевам и самиот го увидел тоа. И пак истото го прави :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.696
Поени од реакции
115.416
Па добро, кој е крив Ибра што промашуваше по 3 шанси во утакмица? xD А и што мене ме цитираш кога не сум кажал никаде дека е скоцкан нападот? :D
Аииииии ако ти ја залепам една ќе видиш убаво... Па да не барам сега мислења бе какво групно свршавање имаше кога дојде Ибра. И не, не беше проблемот во Ибра и завршницата него во средниот ред и одбраната до негде. Фудбалот на Мурџо се базира на сигурност и стабилност, а Манчестер со моменталниве играчи не му гарантира такво нешто. Јер Џеси Лингард не е Самуел Ето, јер Смолин не е Валтер Самуел, јер Дармиан не е Маикон, јер Керик е стар. Ме разбираш?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И мене ме интересира. Секогаш ќе умисли нешто и го форсира со денови. Милион пати згрешил и се надевам и самиот го увидел тоа. И пак истото го прави :D
Кога имам загрешено?..милион пати тоа што го прогнозирав се погоди баш така па никој нема спомнато нешто за тоа

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.963
A twist!

Senior Everton sources have told us that no deal has been agreed to sell Romelu Lukaku to Manchester United.

So our sources say a bid has been accepted - but Everton say no deal yet.

Мада јас мислам чекаат да биде официлано. Пак ќе кажам, BBC се 99% сигурен извор. Нормално е да негираат сега од Евертон, ама очекувам до скоро да биде официјално. :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кај го спомнав Питер Крауч?..не те разбирам.

Зошто инает?..зошто контрам?..вие мислите дека Лукаку е некакво играчиште што ќе направи разлика во Јунајтед?..ајде ќе видиме колку ќе направи..кај згрешив во анализата за Лукаку дека е спор,се мести на лева нога,без визија и без техника?..се понашате како да го немате гледано..не ве разбирам искрено

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога имам загрешено?..милион пати тоа што го прогнозирав се погоди баш така па никој нема спомнато нешто за тоа
За неписменине Нолито, Орељана итн :D севселенскиот Нолито од толку што ја запали цела ПЛ со неговите настапи, мораше да измислува дека ќерка му фатила депресија од дождот само за да го врати некој назад :D

Kajgana Shop

На врв Bottom